"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon...

Sillni artikullin më të fundit që ju ka bërë më shumë përshtypje diskutoni rreth tij, argumentoni qëndrimin tuaj.

Moderator: bardus

Post Reply
User avatar
Arbëri
Universe Member
Universe Member
Posts: 3821
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am
Gender: Male
Location: Maqedoni

Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon...

#1

Post by Arbëri » Sun Jun 01, 2014 9:47 pm

Shokuese: Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon myslimanët!
Shkup, 10 prill - Ne vitin 2007 serbi Milutin Jovanovic me direktiva nga qeveria e Serbise, blen dhe hap faqen botaIslame.com.

Qe nga 2007 ky website ne baze ditore publikon lajme ne gjuhen shqipe dhe thirrë per ekstremizem islamik.

Portali i njohur në Kosovë, sidomos për përforcimin e linjës vehabiste e selafiste në Kosovë është botaislame.com. Ky portal është krijuar nga Milutin Jovanovic që në vitin 2007 nga Suedia.

Më vonë informatat e website-it janë fshehur me pagesë. Ka edhe fakte të tjera që Serbia ka filluar organizimin e ekstremizmit islamik në Kosovë, në mënyrë që Kosova të humb simpatinë e Amerikës.

Këtë mënyrë ka vepruar edhe Rusia me talebanët, kur këta të fundit një kohë kanë pas simpatinë e Amerikës.

Shërbimi i fsheftë i Serbisë është duke vepruar në Kosovë. Zgjedhen oratore të suksesshëm shqiptarë të cilë punojnë për interesa të Serbisë, duke ngritur tensionet ndërfetare, dhe duke krijuar ekstremizmin islamik në Kosovë.

Portali në fjalë është mbyllur pas zbulimit të mediave shqiptare për blersin dhe administratorin e këtij portali. Gjurmët e Milutin Jovaneviçit ende janë në http://who.is/domain-history/botaislame.com. Albtime ka kontrolluar edhe disa faqe të njohura islame në shqip për ndonjë blerës të till por shumica e tyre i kanë fshehur të dhënat. /ekuiliber/
http://www.zhurnal.mk/content/?id=144101010366
“Nëse doni të zbuloni historinë para Krishtit dhe
shkencat e asaj kohe, duhet të studioni gjuhën shqipe !"
-----------------------------------------------------------------
Gottfried Wilhelm Leibniz - albanolog, matematicient, filozof gjerman

Mollos
Member
Member
Posts: 20
Joined: Thu Aug 22, 2013 12:57 pm
Gender: Male

Re: Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon..

#2

Post by Mollos » Mon Jun 02, 2014 1:26 pm

Jo vetem ajo faqe edhe faqet e forumeve ''shqiptare'' ,kush jane pronaret e tyre dhe perse nuk deklarohen me emer dhe mbiemer.Pershtypja ime eshte se pervec qellimit se kush eshte elementi kunder,duke perdorur emra dhe profile te ndryshem ,here patriot dhe here antipatriote, shohin se kush shtyp butonin 'like',se kush eshte kunder dhe pro,po ashtu marrin edhe informacion nga regjistrimi ne forum, email etj.,prandaj keshilloj te gjithe qe te bejne kujdes, kur regjistrohen ne te gjithe forumet e ashtuquajtur shqiptare.

Post Reply

Return to “Artikulli i ditës”