Page 1 of 1

Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon...

Posted: Sun Jun 01, 2014 9:47 pm
by Arbëri
Shokuese: Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon myslimanët!
Shkup, 10 prill - Ne vitin 2007 serbi Milutin Jovanovic me direktiva nga qeveria e Serbise, blen dhe hap faqen botaIslame.com.

Qe nga 2007 ky website ne baze ditore publikon lajme ne gjuhen shqipe dhe thirrë per ekstremizem islamik.

Portali i njohur në Kosovë, sidomos për përforcimin e linjës vehabiste e selafiste në Kosovë është botaislame.com. Ky portal është krijuar nga Milutin Jovanovic që në vitin 2007 nga Suedia.

Më vonë informatat e website-it janë fshehur me pagesë. Ka edhe fakte të tjera që Serbia ka filluar organizimin e ekstremizmit islamik në Kosovë, në mënyrë që Kosova të humb simpatinë e Amerikës.

Këtë mënyrë ka vepruar edhe Rusia me talebanët, kur këta të fundit një kohë kanë pas simpatinë e Amerikës.

Shërbimi i fsheftë i Serbisë është duke vepruar në Kosovë. Zgjedhen oratore të suksesshëm shqiptarë të cilë punojnë për interesa të Serbisë, duke ngritur tensionet ndërfetare, dhe duke krijuar ekstremizmin islamik në Kosovë.

Portali në fjalë është mbyllur pas zbulimit të mediave shqiptare për blersin dhe administratorin e këtij portali. Gjurmët e Milutin Jovaneviçit ende janë në http://who.is/domain-history/botaislame.com. Albtime ka kontrolluar edhe disa faqe të njohura islame në shqip për ndonjë blerës të till por shumica e tyre i kanë fshehur të dhënat. /ekuiliber/
http://www.zhurnal.mk/content/?id=144101010366

Re: Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon..

Posted: Mon Jun 02, 2014 1:26 pm
by Mollos
Jo vetem ajo faqe edhe faqet e forumeve ''shqiptare'' ,kush jane pronaret e tyre dhe perse nuk deklarohen me emer dhe mbiemer.Pershtypja ime eshte se pervec qellimit se kush eshte elementi kunder,duke perdorur emra dhe profile te ndryshem ,here patriot dhe here antipatriote, shohin se kush shtyp butonin 'like',se kush eshte kunder dhe pro,po ashtu marrin edhe informacion nga regjistrimi ne forum, email etj.,prandaj keshilloj te gjithe qe te bejne kujdes, kur regjistrohen ne te gjithe forumet e ashtuquajtur shqiptare.