"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Gjendja politike në Vend

Sillni artikullin më të fundit që ju ka bërë më shumë përshtypje diskutoni rreth tij, argumentoni qëndrimin tuaj.

Moderator: bardus

Post Reply
User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#91

Post by rrëqebull » Tue Jul 12, 2016 11:24 pm

Ja disa prej fakteve që mediat e regjimit (dhe e ashtuquajtura "shoqëri civile") po ju fshehin (sepse janë të mbushura me të paaftë që nuk i kuptojnë ose me prostituta të regjimit që po jua mbajnë të fshehta ato në mënyrë të tillë që mos të jeni në dijeni të fëlliqësisë së gërditshme të synimeve shkatërrimtare kundrashqiptare për të cilat është përpiluar dhe po kërkohet që të kalohet kjo "reformë"! …Se nga mosdijenia juaj, nga mosdijenia e Shqiptarëve të ndershëm jopartiakë varet edhe rroga e etnomazokistëve partiakistë dhe "shoqërisë civile"; sa më në dijeni të jenë Shqiptarët ndaj krimeve që po planifikohen në kurrizin tonë, aq më shumë u rrezikohet këtyre parazitëve ruajtja e lluksit dhe "party"-ve të tyre të shfrenuara me mikse drogërash, të cilat u mundësohen falë financimeve që marrin nga globalistët në këmbim të nderit dhe lirisë së tyre shitjen e të cilëve e kanë si ritual hyrës në poste të larta qeveritare e shtetërore ku u lejohet që të instalohen vetëm nëse do të bëjnë tregti edhe me Nderin e Lirinë e gjithë Kombit Tonë ashtu siç kanë bërë me të tyrin në këmbim të një roleksi apo një fotografie! Pikërisht i këtyre lloj zvetënuaraqëve është nënshkrimi poshtë 'kontratës' me përmbajtje grusht shtetkombi dhe me titull "reformë" që globalistët u kanë vendosur përpara:
E ashtuquajtura “reformë në drejtësi” është një produkt tipik i së majtës, në radhë të parë asaj internacionale dhe internacionaliste e më tej i kolaboracionistëve të saj vendas.
Pikat kyçe, që patën mirësinë të na bënin me dije, të kësaj “reforme” duket të jenë dy: e para ka të bëjë me të ashtuquajturat "familje" lgbt, ndërsa pika tjetër ka të bëjë me sistemin e emërimit të gjykatësve në RSH.

Kushtetuta e Shqipërisë, ndryshe nga sa pohojnë “të njëjtat fytyra” nuk përmban asnjë mundësi diskriminimi kundrejt shtetasve shqiptarë. Kushtetuta njeh të drejtën, për këdo, të krijimit të familjes, dhe është Kodi i Familjes që specifikon familjen. Ndryshimet e pretenduara nuk synojnë të prekin Kodin e Familjes, por vetë Kushtetutën, duke e bërë kështu të pothuajse të pamundur kthimin në normalitet, për shkak të vetë procedurës së ndërlikuar të modifikimit të saj. Në këtë pikë është mirë të vëmë në dukje se kërkesa për ndryshimin ligjor të familjes, nuk vjen në rrugët klasike të “thithjes së inputeve”, nuk është kërkesë organike e Sovranit dhe nuk ishte as pjesë e programeve elektorale apo e statuteve të partive që garuan në zgjedhjet e fundit. Asnjë parti, është mirë të theksojmë asnjë, nuk ka parashtruar në programin e saj, ndryshimin e brendësisë së familjes dhe për rrjedhim asnjë shtetas nuk ka votuar lidhur me argumentin. Kërkesa për këtë ka ardhur nga një grup tmerrësisht i vogël njerëzish, përbërë nga anëtarë të atij të ashtuquajturi komuniteti, nga diplomatë të huaj (të cilët janë shfaqur si sponsorizuesit e përhapjes së fenomeneve të ndryshme në shoqërinë shqiptare) dhe nga profesionistët e sektorit të OJQ-ve. Ajo që duhet të shqetësojë çdo shtetas, në të vërtetë nuk është madhësia e një grupimi që kërkon ndryshime ligjore, por mënyra dhe natyra e këtyre ndryshimeve. Gjatë viteve, ky komunitet dhe sponsorët e tyre, kanë shfaqur lehtësinë më të madhe për të kaluar çdo cak kushtetues në favor të “çështjes së tyre”. Kujtojmë vite më parë kur një funksionar i emëruar i Shtetit, pretendonte (në shkelje të Kushtetutës) të “bënte përgjegjës” për deklarata në ushtrim të detyrës një anëtarë të zgjedhur të Kuvendit, ndërsa sot, janë duke ushtruar shantazh dhe kërcënuar çdo shtetas; kujtojmë fjalët monumentale të komisarëve evropianë: “nëse reforma nuk kalon procesi i integrimit të Shqipërisë vonohet me tre vite”. Gjë që në praktik përkthehet në humbje ekonomike për të gjithë ata që punojnë e investojnë në këtë sistem, që gjithsesi është i imponuar. Nesër e njëjta metodologji do të përdoret për çështje shumë të debatuara sociale, mjekësore dhe etike si adoptimi nga ana dysheve gay, “fetuset me qira”, ulja e moshës së konsensit, instalimi i kolonëve etj.

Pika e tjetër e kësaj “reforme” lidhet, si thamë, me sistemin e emërimit të gjyqtarëve. Projekti i përpiluar nga internacionalët parashikon një sistem të ndërlikuar emërimi, në krye të së cilit qëndron një i ashtuquajtur Operacion Ndërkombëtar Monitorimi, që do të ketë fjalën e fundit nëse një shtetas shqiptar do të mund të ushtrojë detyra në Shqipëri. I formuluar në këtë formë, praktikisht një prej atributeve të Shtetit Sovran, kalon në mënyrë të drejtpërdrejtë në kontroll të huaj, pa asnjë mundësi ndikimi nga ana e shtetasve shqiptarë.

Drejtësia, ndryshe nga sa përpiqen të artikulojnë nuk është dhe nuk mund të jetë e depolitizuar. Në disa pikëpamje është forma më e lartë e politikës, pasi përcakton parimet bazë që udhëheqin një popull dhe thelbin e raporteve ekonomike dhe sociale të tij, pa harruar që përcakton dhe politikën e tij të jashtme. Depolitizimi që serviret sot në shtypin e Tiranës, nuk është gjë tjetër veçse një banalizim i lidhur me mitën (që gjithsesi, në sistemin që përpiqen të vendosin, me të gjitha gjasat do të ndërrojë vetëm operator, ku rezultatet do të jenë edhe më të thella).
Për të dhënë idenë e argumentit; imagjinoni një trup gjykatësish (në shembullin tonë, ata të Kushtetueses) të rrëzojnë një ratifikim kur karriera e tyre (ashtu si vijimi i saj), është rezultat i palës jo shqiptare. Kjo është politikë, dhe një politikë në të cilën shqiptarët nuk janë më të përfshirë.

E ashtuquajtura reformë në drejtësi është një prodhim i së majtës sepse tjetërson sipas modelit marksist dy anë thelbësore të jetës së organizuar: strukturën e popullsisë dhe raportet e saj.
Që prej Marksit duke kaluar dhe nga Hoxha, e majta ka synuar, në kuadër të shkatërrimit të strukturës sociale ekzistuese (Du passé faisons table rase…), eliminimin e familjes. Dikur pohohej se fëmijët nuk duhet të ishin më në kontrollin e familjes, sot është kaluar në një nivel tjetër: atë të zhdukjes së plotë të familjes, duke përkrahur dhe sponsorizuar modele jo organike, duke e katandisur familjen në një varg marrëdhëniesh ekonomike.
Nga pikëpamja e raporteve, kjo reformë paraqet përpjekjen e radhës për shkatërrimin e sovranitetit të shteteve kombëtare dhe nënrenditjen e tyre nga struktura dhe superstruktura internacionale, në të cilat fjala “demokraci” merr gjithmonë e më shumë kuptimin e asaj “popullore”.
Në të kaluarën jemi përballur, nën emra të ndryshëm, me këtë lloj agresioni të së majtës, bëjmë mirë të kujtojmë rezultatet.
/Agron Bardhi
ATËHERË PËR CILËN "REFORMË NË DREJTËSI" DËRDËLLISNI MORE MENDJESHKURTËR?!
KJO ËSHTË NJË REFORMË PËR RRËNJOSJEN E MËTEJSHME TË REGJIMIT KUNDRASHQIPTAROKRATIK në mënyrë të tillë që, me rritjen e egërsisë dhe poshtërsisë së krimeve të tij kundra Kombit Tonë, t'i rrisë njëkohësisht vetes edhe mënyrat për të parandaluar që Shqiptarët të ndërgjegjësohen, të mbrohen, të organizohen e ta rrëzojnë!

#‎PSEUDOREFORMË_KUNDRAFAMILJE‬ ‪#‎FAMILJEFOBI‬

‪#‎PSEUDOREFORMË_DREJTËSIFOBIKE‬ ‪#‎DREJTËSI_ORUELLIANE‬ ‪#‎PSEUDODREJTËSI‬ ‪#‎PSEUDOSHTETIZËM_KUNDRAKOMBËTAR‬

‪#‎GRUSHT_SHTETI_ME_KONSENSUS_DORDOLECIKANËSH‬ ‪#‎KOLABORACIONIZËM‬

‪#‎GLOBALISTOKRACI‬ ‪#‎SHQIPTAROFOBI‬ ‪#‎NEOBOLSHEVIZËM‬ ‪#‎LGBTIzëm‬ ‪#‎TERRORIZËM_POLITKO_JURIDIKO_KULTUROR‬

‪#‎KUNDRASHQIPTAROKRACI‬

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#92

Post by rrëqebull » Wed Jul 13, 2016 10:35 pm

O njerez!

A ishin këta ekspertët dhe përfaqësuesit e huaj që na pollën, sponsorizuan, dhe u bënë barrikadë mbrojtjeje për Erion Velinë dhe gjithë mutrat e tjerë të Sorosit të cilët vodhën dhe mashtruan, shkatërruan shoqërinë civile dhe besimin qytetar te aksioni i shoqërisë civile?

A ishin këta punonjësit ndërkombëtarë të ambasadave që organizuan tregun e zi më të madh në Evropë të trafikut të vizave derisa u liberalizuan në kohën e PD në 2010?

A ishin dhe janë këta ekspertet dhe përfaqësuesit ndërkombëtarë që bashkë me zyrtarët e korruptuar shqiptarë *shkrëndën* miliarda ndihma për Shqipërine duke u pasuruar në Shqipëri si të kishin zbuluar ndonjë minierë ari?

DHE NËSE DONI TË DINI SE SA TË PAANSHEM DO TË ISHIN KËTA EKSPERTËT E HUAJ TË VETING-UT PËR REFORMËN NË DREJTËSI KUJTONI ARVIZUNË, SHIHNI VLLAHUTIN, DHE SHUME AMBASADORË QË I KANE SHËRBYER ME DEVOTSHMËRI KLYSHËVE TE SOROSIT NË TIRANË!!!

Ndaj mos na nxirrni zorrët me këta "të huajt e pastër", se një m** janë të gjithë kur vjen puna me u bo milionerë me 1 vit punë në Shqiperi!!!
/Avokati Altin Goxhaj
FJALË ME VEND!!!

Jo vetëm kaq… por, nëse llogariten zhvatjet, krimet ekonomike, fiskale, doganore e politike, vjedhjet dhe korruptimet që kanë kryer edhe në Shqipëri Veriore [Prishtinë] e Lindore [Shkup] duke ngritur e mbajtur në pushtet dordolecët e tyre ultraetnomazokistë me të cilët i bashkon mbi të gjitha psikoza e makutërisë, dëmet që i kanë shkaktuar e po i shkaktojnë Kombit Tonë këta parazitë të huaj janë të një përmase marramendëse (të një përmase aq marramendëse sa ç'është fakti që Shqiptarët nuk janë në dijeni as të 0,00001% të këtyre krimeve e madje i mbajnë për "miq" e "shpëtimtarë" këta langaraqë shqiptarofobë integralistë që janë të pakomb si gjithë klikat e degjeneruara internacionaliste ose llumi i kombeve përkatëse!).#korrupsion_globalist #pseudodiplomatizëm #autoktonofobi #shqiptarofobi #globalizëm #parazitokraci #dordolecikanizëm #neobolshevizëm #sorosizëm #sorosistan #pseudodrejtësi #pseudoshtetarizëm
#globalistokraci #kundrashqiptarokraci

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#93

Post by rrëqebull » Thu Jul 14, 2016 11:41 pm

[…] Kjo është vetëm një pjesëz e vockël nga kalvari i presioneve, shantazheve, kërcënimeve, përpjekjeve për shkatërrimin e karrierës dhe mirëqenies nga "Mafia" Soros me emrin paradoksal "Fondacioni i Shoqërisë -së Hapur-" për mbylljen e gojës së çdokujt që guxon dhe e kundërshton!!! /Avokati Altin Goxhaj
Nëse nuk jeni ndalur ndonjëherë të përsiateni rreth faktit që emrat e institucioneve (kokave të kuçedrës) të totalitarizmit globalistokratik janë emra oruellianë (emra të zbukuruar që tregojnë të kundërtën e asaj për të cilën ai institucion është themeluar dhe funksionon, si për shembull "Bashkimi Evropian" që është themeluar dhe funksionon për t'i pushtuar dhe zhdukur kombet evropiane), atëherë kjo dëshmi e Avokatit Altin Goxhaj është një rast më se i mirë për ta bërë këtë zbulim për herë të parë.

#‎ORUELL_1984‬…

#‎Ministria_e_Dashurisë‬…detyron besnikëri ndaj Vëllait të Madh (partisë, qeverisë, regjimit) me anë të dhunës dhe frikësimit të ushtruar nëpërmjet një aparati të madh shtypjeje dhe sigurimi si dhe nëpërmjet trushpëlarjes sistematike.

#‎Ministria_e_Paqes‬…zbaton parimin e 'luftës së përhershme' (kundra një armiku të sajuar nga vet regjimi) për të cilën duhen përdorur të gjitha burimet dhe prodhimet e vendit duke i mbajtur të gjithë qytetarët në një gjendje pune rraskapitëse, pasigurie dhe përgjimi të përhershëm për t'u pamundësuar që të marrin frymë dhe të ndërgjegjësohen rreth pakuptimësisë dhe çmendurisë së sistemit në të cilin jetojnë.

#‎Ministria_e_Mirëqenies‬…ka për detyrë që t’i mbajë qytetarët në një gjendje të përhershme varfërie dhe pamjaftueshmërie ushqimore e financiare që mos të kenë kurrë fuqinë mendore e fizike për ta kundërshtuar regjimin. Kjo ministri lëshon vazhdimisht statistika të cilat kanë më pak lidhje me realitetin seç mund të ketë një gënjeshtër që i referohet atij sadopak atij dhe të cilat shpiken nga burokratët e regjimit për ta mashtruar dhe bindur popullin se jeton në një gjendje mirëqenieje të përhershme.

#‎Ministria_e_së_Vërtetës‬…është përgjegjëse për propagandën e regjimit dhe për kryerjen e çdo lloj falsifikimi të ngjarjeve historike apo të së tashmes me synim që të fshehë krimet e regjimit dhe të gënjejë jo vetëm popullin e tanishëm por edhe brezat e ardhshëm duke ngritur arkiva historikë me dokumente të manipuluara që tregojnë versionin historiografik të sajuar dhe aprovuar nga vet regjimi.
…#‎SOROSISTAN_1992-2016‬

#‎Fondacioni_i_Shoqërisë_së_Hapur‬…është i hapur për të gjithë (dhe vetëm) ata që i nënshtrohen dhe i shërbejnë skllavërimit dhe zhdukjes pa kthim të Kombit Shqiptar dhe pushtetit e sundimit pa kufij të kundrashiptarëve globalistë. Ky fondacion është i themeluar për t’i depërtuar institucionet shtetkombëtare dhe për t’i kalbur, sëprapthtësuar dhe shndërruar ato në Ministrira oruelliane të Dashurisë, Paqes, Mirëqenies, së Vërtetës, …, Drejtësisë, Mbrojtjes etj., pra për të (ri)vendosur një regjim kundrakombëtarokratik (neo)bolshevik si ai i përshkruar në librin `1984` të Xh. Oruellit… të cilin ne Shqiptarët e njohim mirë. […Dhe do ta njihnim edhe më mirë nëse ky "Fondacion" nuk do ta kishte infektuar Shqipërinë menjëherë pas rënies së paplotë të regjimit bolshevik hoxhist duke bërë kështu çdo gjë që ka pas në dorë për të parandaluar distilimin dhe rikthjellimin e Kujtesës Sonë Historike në lidhje me përvojën tonë gjatë atij regjimi dhe për të penguar e pamundësuar ripërtëritjen, ringritjen dhe rithemelimin e Institucioneve Tona Burimore me të cilat do ta rimëkëmbnim dhe ribashkonim Kombin Tonë duke rizhvilluar e rifituar kështu aftësi mbrojtëse kundrejt viruseve globaliste sorosiste neobolshevike e abrahamike (përfshirë këtu edhe viruset “fqinje”) dhe nga çdo sëmundje tjetër kundrakombëtare që e rrezikon Kombin Tonë me rirrënjosjen e regjimeve kundrashqiptarokratike dhe ripërsëritjen e krimeve të tyre]. Pra, shkurt e Shqip, ky fondacion ka për qëllim që ta bëjë shoqërinë tonë të hapur… për depërtimin, në çdo por e qelizë të saj, të viruseve kombvrasëse.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#94

Post by rrëqebull » Wed Jul 27, 2016 2:06 pm

#91
E ashtuquajtura “reformë në drejtësi” është një produkt tipik i së majtës, në radhë të parë asaj internacionale dhe internacionaliste e më tej i kolaboracionistëve të saj vendas.
Saktësia e përcaktimit të këtij grusht-shtetkombi (të pispillosur mediatikisht si "reformë e mirë dh e domosdoshme") si «produkt tipik i së majtës internacionale» kuptohet dhe pranohet vetiu nga të gjithë ata që i kanë zgjeruar njohuritë e veta politiko-historike dhe që e kanë zhvilluar botëkuptimin e vet duke dalë përtej horizontit të ngushtë e të cekët (pra të pasaktë) të dydamjes (dikotomisë) "e djathtë/ e majtë" e cila është përdorur për të dalluar -retorikisht- partitë që janë ndërkëmbyer në qeverisje në shtetet perëndimore përgjatë 70 viteve të fundit (dhe në RSH përgjatë 25 viteve të fundit) dhe të cilat janë -thelbësisht e praktikisht- i njëjti produkt politik, sado me etiketa të ndryshme, i përpunuar e prodhuar nga pseudoakaademikët me porosi të globalistëve në funksion të interesave dhe planeve të veta për zgjerimin e sundimit të tyre në rend mbarëperëndimor, mbarëevropian e mandej mbarëbotëror.


Duke shkuar edhe më në detaj: ashtu siç majtizmi (që nga bolshevizmi e deri tek kriptobolshevizmi me maskë "social-demokracie") është produkt i kombofobëve, evropianofobëve e kanibalfinancierëve globalistë, në të njëjtën mënyrë dhe në të njëjtin përpjesëtim "djathtizmi" që ka qeverisur huaza këto 70 vitet e fundit në shtetet perëndimore ka qenë produkt i majtizmit.

Për këtë arsye është më se e saktë të quhen «majtizëm» të gjitha nënproduktet politike kundranacionaliste e internacionaliste të globalizmit dhe, kur flasim specifikisht për produktin "e djathtë" të majtizmit (si për shembull tek ne spartakngjelizmi, PD-izmi e PDK-izmi), duhet të jemi të kujdesshëm dhe ta quajmë atë 'pseudodjathtizëm' sepse një e djathtë internacionaliste apo lolo e internacionalistëve dhe e hegjemonizuar deri në palcë nga pseudoshkenca, historiografia dhe botëkuptimndryshkja majtiste nuk mund kurrqysh të jetë e djathtë e mirëfilltë.

Sado që globalistët janë përpjekur këto vite që ta ngulisin sa më shumë në mendjen e studentëve dhe publikut barazimin e rremë "e djathtë = neoliberizëm, privatizim-izëm, ultrakapitalizëm, treg’idhujtarizëm, ultraindividualizëm, shtet’pakësim-izëm, integrim-izëm etj.", e vërteta e thjeshtë është se PA NACIONALIZËM NUK KA SOCIALIZËM dhe të gjitha ato veçori e veti që majtizmi ia ka varur në qafë vetes si kalisher hudhrash duke i stërpërmendur në teori e duke i stërshkelur në praktikë, janë në të vërtetë të brendësuara në të djathtën autentike; pra e vërteta është se kur themi majtizëm themi vetvetiu edhe pseudosocializëm e madje kundrasocializëm (jo vetëm sepse të tillë ishin marksizëm-leninizmi, stalinizmi, titizmi, hoxhizmi dhe të tillë janë markuzianizmi dhe "rilindja" sorosisto-neohoxhiste sot, por edhe sepse ultrakapitalizmi, neoliberizëmi, ultra'individualizmi e integrimizmi janë që të gjitha veçori të "majtizmit", herë të maskuara pas ndonjë pjelle të saj pseudodjathtiste e herë të dala sheshit pa pikë turpi si në rastin e toniblerizmit që është versioni më i ri i së majtës që kanë nxjerrë globalistët (për të vendosur në karantenën e “populizmit” ata politikanë leshko që mendojnë të aplikojnë gënjeshtrat që majtizmi propagandon për veten, pa e kuptuar se janë për zbukurim dhe për të mbuluar me zhurmë retorike krimet që kryhen në heshtje ndaj kombeve, familjeve, studentëve e punëtorëve) dhe që është në veprim tek ne (ku gjithsesi këto çështje janë “detaje pa rëndësi” se kultura politike e analistëve nuk shkon përtej “përrallave me integrim”, në Itali me Rencin dhe në Francë me Vallsin). Kjo do të thotë që, sa herë që dëgjoni nëpër medja të flitet për ndonjë parti "të djathtë ekstreme", menjëherë duhet t'ju vijë ndërmendje dyshimi se mund të bëhet fjalë për ndonjë parti autentikisht socialiste-dhe-të-djathtë që rrezikon t'ua prishi planet globalistëve dhe prandaj këta i lëshojnë nga pas këlyshat (gazetarët) e tyre të mirëstërvitur (të trushpëlarë/prostituuar me fonde) për t'i mohuar kështu hapësirë mediatike ideve që janë në kundërshtim me dogmën unike majtiste globaliste. Megjithatë duhet pasur kujdes edhe për një detaj tjetër: jo të gjitha ato parti që damkosen nga paçavuret e regjimit si "të djathta ekstreme" janë autentikisht të kthjellëta dhe në shërbim të kombit mirëpo majtistët në pushtet prej 70 vjetësh e kanë ngushtuar aq shumë cakun e mundësive për t'i shërbyer kombit pa u kriminalizuar prej tyre sa që edhe hapi më i vogël i një mendimtari apo i një mendimtarie të organizuar jashtë këtij qerthulli të ngushtë dogmash që për thelb kanë kombvrasjen (pra edhe hapi më i vogël në drejtimin e duhur, atë të kundërt me globalizmin kombvrasës) zmadhohet prej tyre e «fijen e flokut e bëjnë tra» me qëllim që ta shpërqendrojnë publikun nga ballafaqimi i ndershëm i fakteve dhe ta trembin me «përralla me gogola» dhe të parandalojnë kështu ndërgjegjësimin e përgjithshëm se ndryshimi për mirë është i mundur dhe se ka ide të vlefshme për rrugëdalje nga marrëzitë majtiste e pseudodjathtiste që po i shtyjnë kombet drejt humnerës së totalitarizmit kombzhdukës globalist. Do të thotë se, në raste të tilla të pëllitjes së mediave për “rrezikun e ekstremizmit të djathtë” për parti që nuk janë plotësisht e zotësisht nacionaliste, mund të kemi të bëjmë me atë strategjinë që pamë të zbatuar kohët e fundit nga abrahamikët islamistë kundrejt Profesorit Kraja shkrimi i të cili ishte me tonet më të ulëta dhe mirëkuptuese të mundshme (e madje me butësi të tepruar pothuajse lajktare!) e megjithatë u trajtua prej tyre sikur të kishte thënë "allahu nuk ekziston në asnjë vend tjetër përveçse në mendjet e leshkove të trushpëlarë dhe shpërdoruar nga nacional-perandoristët turkoarabocentrikë (dhe nga globalistët që shfrrytëzojnë këta të fundit për gjeopolitikat e tyre të ndyra) dhe që në emër të një asgjëje me emër arab janë shndërruar në shërbëtorë dhe vegla të verbëra të pushtimit dhe zgjerimit të kundraevropianizmit (pra kundrashqiptarizmit) islamik përtej gadishullit arabik e anatolik e deri në Shqipni dhe në Evropë". Ndonëse shkrimi i Profesor Krajës nuk përmbante as gjurmën më të vogël të shpalosjes së kësaj të vërtete, ai u trajtua sikur ta kishte shpalosur atë sepse për vazhdimin dhe zgjerimin e totalitarizmit kundrakombëtarokratik (qoftë bolshevik, qoftë abrahamik) është thelbësore që t’i mohohet edhe hapësira më e vogël çdo lloj diskutimi që mund ta nxjerrë në pah të vërtetat e fëlliqësisë së regjimit! Përpikërisht e njëjta strategji është edhe ajo që zbatohet përditë nga mediat e regjimit globalsitokratik kundrejt atyre organizatave e partive që, ndonëse nuk dalin haptazi kundra globalizmit, rrezikojnë që të kryejnë hapin e parë drejt asaj politikbërjeje që do ta rrëzonte atë duke i hapur rrugë themelimit të një Kombopolitizmi që do të sillte në botë një Herë krejt të re duke e sapastruar dhe shëruar nga të gjitha plagët, viruset dhe çmenduritë e “kozmopolitizmit”.


Pra, duke qenë se nuk ka kuptim të flitet për ndarje "të djathtë/të majtë" në lidhje me partitë në pushtet prej 70 vjetësh, në dritë të faktit që këto janë nënprodukte të njëra tjetrës dhe të dyja së bashku produkt i kundrakombëtarokratëve globalistë, atëherë kur përmendet «majtizmi internacional» nënkuptohet vetvetiu globalizmi kundrakomb e familjefob me gjithë ngjyrimet e tij bolsheviste, pseudosocialiste, social-demokratiste, neobolsheviste, multikultiste, multietniciste, demokristianiste, liberaliste, centriste, pseudodjathtiste, neokonservatoriste etj. etj.


Siç ka thënë sardonikisht Profesori Kevin MekDonald në një rast, «me këta neokonservatorë nuk na duhen fare liberalët» (duke parafrazuar mendimet vetëkënaqëse të globalistëve pra duke nënkuptuar: >që kur globalistët kanë nxjerrë helmin politiko-botëkuptimior të neokonservatorizmit për të shtypur e zhdukur evropianët, social-demokratizmin edhe mund ta braktisin fare<. Tek ne as nuk u duhet që të nxjerrin ndonjë parti pseudodjathtiste të re se e kanë aty të gatshme binjaken-lolo të PS-së (Mos harroni që PD+PS kanë 70 vjet në pushtet duke qenë thjesht dy etiketime të ndryshme për të njëjtin produkt të degëzimit “PKSH” të PKJ-së! …Dhe, sikurse Hoxha ishte produkt i versionit bolshevik të globalizmit të asaj kohe, me ndërmjetësim të kundrashqiptarëve Mugosha e Popoviç, prodhimi i “socialistëve” e “demokratëve” të sotshëm ka kaluar drejtpërdrejtë në dorë të kundrashqiptarëve globalistë të cilët janë përkujdesur që ta kryejnë sa më mirë “tranzicionin” e produktit të tyre nga bolshevizmi hoxhist në neobolshevizmin sorosist! (gjithsesi duke i lënë dorë të lirë vetes për të shtuar gjithë përbërësit hoxhistë që do t’u duhen hë-hë që do t’u dalin të palarat)…


Është me vend të përmendim këtu edhe fjalët që ish-kryeministri italian Romano Prodi i drejtoi këtë qershor qeverisë së tanishme italiane të Mateo Rencit: «Dy vjet mjaftojnë që qeverisë t’i shteret mbështetja popullore». Një fjali e tillë, e thënë nga një shërbëtor i globalistëve që e fundosi vendin e vet në “eurozonë” me gënjeshtrën se «tani që do të kemi €uron do të punojmë një ditë më pak dhe do të fitojmë sikur të punonim një ditë më shumë», është jashtë mase domethënëse por vetëm dikush me mendje të lirë dhe botëkuptim të shëndetshëm mund ta zbërthejë duke e dalluar tej’-e-tejë nënkuputimin dhe përmbajtjen e saj. Ajo është një fjali që një shërbëtor i globalistëve po i drejton një tjetër shërbëtori të globalistëve duke e lajmëruar se >popullit i duhen e shumta dy vjet për të kuptuar mashtrimet tona dhe dëmet e krimet që po bëjmë në kurriz të tyre, të familjeve, të të rinjve, pensionistëve e punëtorëve duke zbatuar urdhrat që na kanë dhënë pronarët tanë të kanibalfinancës globale<. Edhe vet globalistët e dinë këtë gjë prandaj janë vazhdimisht në punë për të përgatitur për qeverisje “opozitën” duke u përkujdesur (me takime dypalëshe e kontrata të heshtura që i mbahen të fshehta publikut) që ajo të mos dalë nga caqet e vendosura nga vet globalistët nëse nuk do që t’i ngrihet «kartoni i verdhë» i “populizmit” apo «kartoni i kuq» i “skaj-djathtizmit”. Tek ne globalistët po punojnë me zell të madh pikërisht që kur mbështetja e shqiptarëve për qeverinë e tanishme të jetë shterur plotësisht, të thonë me vete: «Me këtë lloj PD-je, nuk na duhet më PS-ja». […por gjithsesi, nëse edhe ky plan do të dështonte (duke qenë se shqiptarët po e kuptojnë gjithnjë e më shumë se të gjitha pjellat e PKJ-së veçse do të vazhdojnë ta dëmtojnë e shktatërrojnë Shqipninë e Shqiptarinë siç po bëjnë pa reshtur prej 70 vjetësh), globalistëve u ngelet gjithsesi «asi nën mëngë» i muxhajdinëve...].

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#95

Post by rrëqebull » Tue Aug 09, 2016 2:55 pm

Zgjedhja e Fatmir Xhafës në krye të "Reformës në Drejtësi" ka qenë zgjedhja më e saktë dhe përfaqësuese deri më sot e Edi Ramës dhe Sorosit!
Ai përfaqëson:
- TË SHKUARËN (Komitetin Qëndror të Rinisë Komuniste - KQBRPSH),
- TË TASHMEN (Bandat Ndërkombëtare të Narkotrafikut),
- TË ARDHMEN (Oligarkinë pronare të këtij vendi)!
Vetë "Reforma në Drejtësi" me 140 vota ka firmën dhe vulën e tij dhe ishte pikërisht ai që falenderoi Sorosin "pa kontributin e të cilit s'do të kishte Reformë në Drejtësi"!
FATMIR XHAFA ËSHTË FYTYRA MË PËRFAQËSUESE E "RILINDJES"!


/Avokati Altin Goxhaj
°°°
KANABISI "Rilindja e PKSH-së" DISTILOHET NË VAJ KANABISI (me shumë më shumë vlerë se kokaina) DHE TRAFIKOHET NËPËRMJET HOLANDËS NË GJITHË BOTËN...
E keni pyet veten ku shkon gjithë kjo sasi kanabisi me mijëra tone??? Si ajo që mbillet dhe vilet dhe ajo që "sekuestron" gjoja policia???
Në Shqipëri ndodhen disa fabrika te pushtetarëve si Olsi, Saja, Koçodhima, etj. që distilojnë mijëra tone kanabis ne dhjetra mije litra vaj te koncentruar canabisi!!! Nje liter vaj canabisi i koncentruar vlen shumë më shumë se 1 kg kokaine!!! Vaji trafikohet në Holandë dhe prej andej shpërndahet në tregjet botërore përfshi edhe Koloradon e SHBA!!!
Bëjini vetë llogaritë tani se sa pakëz pjesë e narkodollarëve u duhen për te blerë zgjedhjet këtyre!!!/Avokati Altin Goxhaj
Më në fund u kuptua se për çfarë "partneriteti të shkëlqyeshëm" dërdëllisin dordolecikanët që "partnerët strategjikë" na kanë instaluar në pushtet për t'i pasur si ortakë të narkotrafikimeve dhe për t'i përdorur si 'dorashka' për të fshehur gjurmët dhe përgjegjësitë e tyre për krimet komb'vrasëse e shtet'shkrumbosëse që po kryejnë kundra Kombit Tonë dhe Sovranitetit Tonë!
Albania-US partnership for Albanian cannabis productsPartneriteti Shqipëri-SHBA për produktet shqiptare të kanabisit»]
Image
#sorosistan #kanabisistan #globalistokraci #partneritet_kundrashqiptarësh #kundrashqiptarokraci

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#96

Post by rrëqebull » Thu Aug 18, 2016 10:03 pm

KURIOZITET NR 1: Xhorxh Sorosi e nisi karrierën në 1967 duke marrë borxh 1 milionë dollarë nga Rothshildi duke ngritur në Guraçao (ishull pranë Venezuelës) në Parajsën Fiskale të Antileve Holandeze kompaninë e tij offshore `Quantum Fund` që u mor për 14 vjet me pastrimin e parave të drogës të karteleve të Amerikës Latine derisa u zhvendos në Nju Jork me 1 miliardë dollarë në 1981 ku hapi dhe `Fondacionin Soros` tashmë me eksperiencë të paparë në Amerikën Latine.

KURIOZITET NR 2: Sot në Shqipëri [tashmë Sorosistan] deklarohen mbi 1 mijë tonë drogë!
/Avokati Altin Goxhaj
#‎sorosistan‬ ‪#‎globalistokraci‬ ‪#‎kundrashqiptarokraci‬

Edhe e përditshmja italiane me drejtor Marko Travaljon — ndër gazetarët më të mirë italianë (në mos më i miri; së paku, haptazi, sa i përket opozitarizmit ndaj tentakuleve dhe shfaqjeve të brendshme të regjimit globalistokratik) — të 'shkollës montaneliane' (nga emri i mjeshtrit dhe shqiptarofilit Indro Montaneli), i ka bërë jehonë lajmit që është pasqyruar në mijëra portale dhe të përditshme në mbarë botën, me përjashtim të atyre të Sorosistanit të udhëhequr nga PS-ja, Partia-Shtet e Sorosit (ku përfshihen drejtpërsëdrejti apo tërthorazi të gjitha sektet e PKSH-së dhe PKJ-së):

SOROSI: 'ARKITEKTI' I TË GJITHA GRUSHTSHTETEVE DHE RENDPËRMBYSJEVE TË 25 VITEVE TË FUNDIT NËPËR BOTË! (KRAHAS FALSIFIKIMEVE ZGJEDHORE, RRËNIMEVE EKONOMIKO-FINANCIARE, DEGJENERIMEVE SHOQO-KULTURORE NEOBOLSHEVISTO-ISLAMISTE, SHPARTALLIMEVE DEMOGRAFIKE E SIGURORE KUNDRAAUTOKTONIKE ETJ.) [EDHE NË SHQIPNI KU UDHËHEQ PLOTËPUSHTETSHMËRISHT NËPËRMJET EMËRHUADHËNËSVE DHE DORDOLECIKANËVE TË TIJ NË QEVERI DHE OPOZITË (DHE MËKËMBËSVE TË TIJ NËPËR AMBASADAT "PARTNERE"), PA DALLIM!]

Image

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#97

Post by rrëqebull » Wed Aug 24, 2016 11:59 am

Ja se çfarë specie "artistësh" [kallpazanësh] të huaj me botëkuptime "moderne" [të kalbëta] "bashkëpunojnë" [bashkëvjedhin e bashkëshkatërrojnë] me "shtetarët tanë" [qytet/shtetshkatërruesit me psikoza përfitimanjake dhe publikofobike të përzgjedhur, të reklamuar e të instaluar në pushtet nga globalistokratët mu për këto "cilësi" të tyre]:


RASTI BOERI


Por korrupsioni, turbullía e përzgjedhjes me skenografi pseudomeritokratike dhe ngarkesa financiare në kurriz të taksapaguesve shqiptarë janë veçse maja e akullishtës. Për të ditur më shumë se çfarë sulmi i egër kundrashqiptar globalist fshihet pas kësaj çështjeje:
Agresioni globalist neobolshevik multikulturalist.
Plani për çshqiptarizimin dhe gjenocidin e Shqiptarëve nëpërmjet "diversitetit" multikulti, multietnik e multiracor
(nëpërmjet abrahamizmit, islamizmit, neoosmanizmit, konsumerizmit, çmoralizimit, territ mediatik, ënbartimit të muxhahedinëve dhe kolonizatorëve afrikano-meslindorë, pajisjes së tyre me nënshtetësi shqiptare dhe trushpëlarjes së Shqiptarëve me psuedokulturë vetëvrasëse të "tolerancës dhe mirëpritjes" etj.[…] Sado paradoskale iu duktë të pavëmenshmëve kjo gjë, e vërteta është se globalistët që qëndrojnë pas BE-së dhe jo vetëm, janë nxitësit dhe financuesit kryesorë të islamizmit dhe neoosmanizimit të Trojeve Tona në këtë çereshekull me synim që të na përdorin si faktor islamizues dhe çevropianizues për gjithë Evropën dhe si kavie për eksperimentet e tyre gjeopolitike globale. Dhënia e nënshtetësisë muxhahedinëve [e fshehur në mënyrën më të turpshme nga mediat e regjimit dhe për të cilën dordolecikani në pushtet ka gënjyer radhazi në mënyrën e pafytyrë që i karakterizon gjithë dordolecikanët e regjimit kundrashqiptarokratik, qofshin pozitë apo (pseudo)opozitë] është pikërisht një prej pikave të këtij plani që nëpërmjet leshkove të dobishëm [dhe me psikoza makutëríe, si të gjithë neobolshevikët që janë vegla të verbra të kanibalfinancës globale] si Boeri, është maskuar dhe përfshirë brenda një gjoja "masterplani urbanistik".

Shqiptarët e ndërgjegjshëm, të vetëdijshëm dhe me botëkuptim të shëndetshëm e kuptojnë se multikulturalizmi dhe diversiteti për të cilët flitet në këtë "masterplan" nuk janë gjë tjetër veçse emra të turbullt për shkombëtarizimin, çshqiptarizimin, kolonizimin, pushtimin, gjenocidin që globlasitët duan të kryejnë ndaj nesh.
#globalizëm #neobolshevizëm #kanibalkapitalizëm #multikulturalizëm #dordolecikanizëm #shtetshkrumbosje #kombvrasje
#globalistokraci #kundrashqitparokraci

Miku
Junior Member
Junior Member
Posts: 1
Joined: Thu Aug 25, 2016 7:59 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#98

Post by Miku » Thu Aug 25, 2016 8:09 pm

Kam nje pyetje fare te pafajshme, cfare rendi ekonomik propozoni ju qe duhet te kete Shqiperia?

User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4191
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: Gjendja politike në Vend

#99

Post by Zeus10 » Fri Aug 26, 2016 4:37 pm

Miku wrote:Kam nje pyetje fare te pafajshme, cfare rendi ekonomik propozoni ju qe duhet te kete Shqiperia?
Rreziku me i madh qe i kanoset Shqiperise, per te ardhmen e saj, eshte Sorroizmi. Fatkeqesisht, ne nuk mund te vendosim per nje rend ekonomik, qe i pershtatet 100 % Shqiperise, megjithese mundesia teorike egziston, por ajo qe po perpiqemi te terheqim vemendjen, eshte qe te shkeputet varesia e lidershipit politik, nga managerat e BIG FINANCE, si puna e Sorros. Nje menyre e thjeshte per te shkeputur vendin, nga kthetrat e skllaverimit financiar neokolonialist, eshte zhvillimi i prones se vogel dhe te mesme private ne FSHAT. Kjo menyre, bashke me disa te tjera, qe mund te aplikohen vetem nga nje qeveri qe mbron interesat e gjithe shqiptareve, se bashku me nje edukim mbarekombetar, qe pse eshte e rendesishme, te zhvillohemi si komb dhe te leme menjane divergjencat dhe egoizmin jane e vetmja menyre, per te shpetuar vendin, qe menduam se e arritem me 1913 me krijimin e shtetit te cunguar shqiptar.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#100

Post by rrëqebull » Wed Aug 31, 2016 2:27 pm

Jam me Zeusin10 në atë që thotë.
Problemi është se, siç është pohuar edhe më parë, plani i globalistokracísë është që të marrë në kontroll gjithçka dhe të kenë monopolin e gjithçkaje:
#76

[…] të gjithë prodhuesit vendas, tregtarët dhe sipërmarrësit shqiptarë pa dallim të përndiqen pa mëshirë dhe t'u pamundësohet me çdo mjet veprimtaria — edhe, sidomos, me keqshpërdorim ligjor të maskuar si "reformë" apo "luftë ndaj informalitetit" — në mënyrë të tillë që Hapësira Jonë tregtare, sipërmarrëse, ekonomike e financiare Kombëtare, veç asaj politike, mediatike e arsimore, të jetë tërësisht e lirë ["e çliruar" nga Shqiptarët] dhe në dispozicion të globalistëve, kanibalfinacierëve dhe korporatave të tyre ultrakapitaliste përtejshtetëshe ("multinacionale") që financojnë këta dordolecikanë e që nëpërmjet tyre po e "blejnë" Atdheun Tonë «për 1€» […]
dhe këtë po e arrijnë edhe duke i shpopulluar e shkatërruar fshatrat, duke i mbajtur në gjendje infrastrukturore të mjerueshme (ose duke bërë gjoja "intervenime infrastrukturore" që janë kundrabujqësore dhe që i shndërrojnë fshatrat thjesht në mini-qytete pa tradita burimore e me pseudokulturë shoubizi, pra në mega-supermarkete periferike) dhe sidomos duke na e shkatërruar blegtorinë e bujqësinë nëpërmjet mbjelljes industriale të kanabisit

Image

dhe nëpërmjet sëmundjeve të përhapura me dashje tek bimësia dhe gjedhi (si sëmundjet që BE-ja ka përhapur në ullishtat e Puljës në Itali për t'ua shkatërruar prodhimin cilësor të vaijt italianëve dhe për të mbartur kështu në Evropë vaj jocilësor-por-të-lirë nga Afrika veriore)].

Por ç'bëjnë ndërkohë gazetarët e analistët e redaksive dhe studiove "tona" televizive (të cilëve thjesht do t'u duhej që t'i përkthenin kronikat dhe hetimet e shkëlqyera dhe shërbimtare të kryera nga gazetarët italianë dhe të huaj)?! Raportojnë për "kanosjen që i vjen BE-së nga populizimi dhe nacionalizmi" se kështu kanë lexuar tek "NJ Tajmsi" apo tek ndonjë tjetër prej mega-mediave në pronësi të globalistëve që i paraqesin — dhe, më shpesh dhe sistematikisht, i shtrembërojnë dhe fshehin — faktet sipas interesave të pronarëve të tyre bankierë, kanibalkapitalistë e kanibalfinancierë!

…Ja se çdo të thotë regjim globalistokratik kundrashqiptarokratik; ja se çfarë do të thotë t'i kesh Institucionet Kombëtar-Shtetërore të krimbura me dordolecë të globalistëve të maskuar si "demokratë" e "socialistë" dhe që hiqen si "ndjekës të frymës perëndimorë" që po "bëjnë shtet" e që po "e evropianizojnë" Shqipninë dhe që, në të kundërt, janë veçse kavie të kanibalfinancës kundraevropiane dhe komb'vrasëse globale dhe ultraetnomazokistë me psikoza përfitimanjake të pasurimit-në-dëm-të-Kombit dhe të pasurimit-duke-kryer-krim-kundra-Atdheut-dhe-Kombit:
Ne kemi helikopterë për të transportuar pllaka, për të bërë shopping në Gjermani, për të sjellë kryeministrin nga Vlora në Tiranë, ama nuk kemi helikopterë për të fikur zjarret.
#ShëngjiniDigjetMimiKrihet
Denoncimi bombastik i "zjarrfikësit": Ja afera miliona euro që po pengon shuarjen e zjarrit në Shëngjin!

“Mafia e trojeve qëndron prapa zjarrit në Shëngjin dhe talljen shtetërore me gjoja fikjen e tij”.

Sipas mesazhit të pasqyruar në rrjetin social, një zjarrfikës që punon në Shqipëri Veriore e që aktualisht është me pushime në Shëngjin, thotë se ka një “informacioni të saktë”: helikopteri ushtarak ka punuar vetëm dy orë, ndërsa helikopteri privat VIVA ka punuar 5 ditë, por nuk e ka fikur qëllimisht zjarrin se kishte një marrëveshje 2.000 euro orën dhe ka fituar miliona euro.
Dhe janë po të njëjtët ultraetnomazokistë me psikoza makutërore që po mundësojnë kolonizimin e Shqipnisë me krahun paraushtarak që globalistët do të përdorin për të parandaluar me terror dhe për të mbytur në gjak çdo lloj kryengritje fiziologjike të Shqiptarëve për ta përmbysur këtë regjim të egër kundrakombëtarokratik:
Shqipëria pushtohet nga muxhahedinët, mbërrijnë 150 prej tyre. Mediat iraniane japin alarmin/ Janë terroristë, mes tyre një drejtues i lartë

Një grup prej 155 muxhahedinësh ka mbërritur në Shqipëri gjatë muajit gusht, në kuadër të marrëveshjes me SHBA-në për pranimin e tyre.

Media iraniane ‘Fars News Agency’ e ka bërë të ditur këtë fakt se muxhahedinët kanë mbërritur në Shqipëri me avion amerikan dhe janë strehuar nëpër disa banesa private.

Kjo media shkruan gjithashtu se këta muxhahedinë janë terroristë të cilët kanë ndryshuar identitetin dhe kanë marrë një pasaportë false për t’u larguar nga Irani. “Ndaj tyre janë lëshuar urdhër-arreste nga Qeveria e Irakut”, bën të ditur kjo media.

Gjithashtu thekson se në mesin e tyre janë disa drejtues të grupeve që në Irak konsiderohen terroriste(MKO), si dhe një drejtues i rangut të lartë Massaoud Rajavi.

/Agjensia e Lajmeve Sot News
Me lekët që do të mund t'u vinin në ndihmë mijëra Shqiptarëve të vuajtur e të zhytur në mjerim dhe varfëri
  • (që janë të shkaktuara në mënyrë laboratorike nga kundrashqiptarokratët, si mjet për të thelluar kontrollin dhe zgjeruar sundimin e tyre),
regjimi kundrashqiptarokratik po e pajis kontingjentin e vetë mercenar
  • (i cili do t'i duhet për ta ruajtur me dhunë 'fronin' e vet kur asnjë kërcënim apo gënjeshtër apo 'kothere buke' e "premtim elektoral" mos t'i mjaftojë më për ta mbajtur pushtetin shtrydhës mbi Shqiptarínë),
me mjete logjistike të cilat do t'i shpërbejnë për të organizuar dhe kryer veprimtarinë për të cilën globalistët dhe dordolecikanët e tyre e kanë prurë në Shqipni (dhe shumë prej këtyre 'mjeteve logjistike' mund mos të jenë përfshirë në listën zyrtare të shpenzimeve):
Zbulohet vendimi skandaloz i Edi Ramës, ja milionat që iu jep muxhahedinëve për të blerë smartphone e laptop!

Ardhja e muxhahedinëve, apo azilkërkuesve në Shqipëri, e ka gjetur qendrën e pritjes në Babrru të “papërgatitur”. Ministria e Brendshme ka hapur një tender për të blerë smartphone dhe laptop për këtë qendër, ndërsa nuk dihet përse duhen këto pajisje.

Sipas dokumenteve që disponon gazeta “Shqip”, Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkues ka hapur këtë tender me emërtimin “Blerje pajisje dhe produkte zyre”. Fondi limit është 1.840.000 lekë dhe kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin është 10 ditë nga data e lidhjes së kontratës.

Në pritje të procedurave të statusit të azilantit, muxhahedinët qëndrojnë për disa muaj në kamp dhe më pas strehohen në banesa në periferi të Tiranës, të përcaktuara nga qeveria dhe organizatat në mbrojtje të tyre. Në bazë të marrëveshjes me SHBA-të, në javët në vijim në Shqipëri pritet të mbërrijnë edhe disa qindra muxhahedinë të tjerë. Ata janë tashmë në procesin e integrimit në shoqërinë tonë.

Sipas portalit online në Iran, “Fars News Agency”, rreth 155 muxhahedinë kanë mbërritur gjatë muajit gusht në Shqipëri. Në shkrim thuhet se, grupi i muxhahedinëve erdhi në Shqipëri me një avion privat amerikan dhe ata janë strehuar nëpër banesa private.

Lajmi konfirmohet edhe nga burime pranë Ministrisë së Brendshme, të cilat pohuan se një avion me muxhahedinë është ulur në aeroportin e Rinasit para pak ditësh.

Image

/Agjensia e Lajmeve Sot News

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Gjendja politike në Vend

#101

Post by rrëqebull » Wed Sep 14, 2016 6:24 pm

Karteli i drogës dhe kartela sorosiane e Bashës

Kryetari i PD-së Lulzim Basha pranoi humbjen në zgjedhjet në Dibër, por fajin ia la atij që e quajti karteli i drogës, i cili në bashkëpunim me Edi Ramën kishte blerë votat në Dibër. Është për t’ u çuditur se përse Basha nuk e përdori këtë formulë edhe për humbjen e zgjedhjeve vendore në të gjithë Shqipërinë, në 2015. Sepse karteli ishte edhe atëherë në veprim gjithandej Shqipërisë, me aeroplanët e trafikut të drogës që ngriheshin e uleshin në numër të madh gjithandej vendit, veçanërisht në 2014. Në atë kohë Basha nuk e denoncoi kartelin sepse i mërzitej Sorosi. Sepse karteli për të cilin flet Basha, është kartel sorosian.
Kartel: një marrëveshje mes disa subjekteve që operojnë në një fushë të caktuar si prodhues, furnizues etj., me qëllim për të shmangur rivalët, konkurencën, dhe për të mbajtur çmimet e larta.
Në Shqipëri tashmë është krijuar vërtet një kartel i tillë i drogës, i cili është i vetëm dhe nuk ka rival (në Kolumbi p.sh. kishte disa kartele të drogës) prandaj në rastin e Shqipërisë kjo fjalë, “kartel” meriton të shkruhet me “k” të madhe, “Kartel”.
Si shpjegohet që ekzistenca e Kartelit është një sekret publik në Shqipëri, atë e di Basha, e di edhe fshatari më i fundit në vend, por për të heshtin ambasadorët e huaj në Shqipëri, ata të cilët nuk përtojnë të flasin publikisht kur kanë diçka për të thënë, ai amerikan, ajo e Bashkimit Europian, ai gjerman, ai italian etj. Kësaj pyetjeje ishte dashur t’ i përgjigjej Basha. Por Basha hesht për këtë çështje.

Basha hesht sepse ai e di shumë mirë shkakun e heshtjes së ambasadorëve. Ambasadorët heshtin sepse Karteli në Shqipëri u krijua me bekimin dhe mbrojtjen e Sorosit. Sorosi është lobisti i Kartelit në Washington. Prandaj ambasadorët bëjnë kinse nuk e shohin ekzistencën e Kartelit.
Basha hesht për çështjen kryesore që ka të bëjë me Kartelin, sepse Basha është një politikan me kartelë sorosiane. Basha është një struc sorosian i cili flet ndërsa e ka zhytur kokën në rërë, duke refuzuar të shprehë realitetin në fjalë të sakt