Rina wrote:Ka plot neper internet qe fshihen prapa emrave dhe bejen propagande te tilla fetare dhe sigurisht se duhet te luftohet kunder tyre. Dhe, ne fund te fundit nuk dihet kush fshihet prapa tyre. Nuk besoj qe camet ne realitet e kerkojne te drejten te tyre mbi Camerine permese fese, kete nuk e kuptojne disa. Dhe jo vetem propagande islamike, ka edhe propaganda tjera qe therrasin per eliminimin cdo dite te shqiptareve muslimane dhe se ata qenkan turq, politike e vjeter e serbo-grekeve dhe per helenizimin e Shqiperise, persona qe flasin shqip. Mua vete me ka rastisur ti lexoj ne forumet tjera njerez qe shkruanin shqip qe kerkon aleancen me serbet per vrasjen e shqiptareve muslimane.
Por, ne kete rast ketu po flasim per nje gje reale te prekshme, per nje gje aspak te vertete, se une i pashe sot disa nga personat e arrestuar ne TV, kishte pleq edhe vajza dhe nga pamja e atyre personave sa i pashe nuk kishte asgje radikale apo fetare ne to.
Se mos postojne per camerine aty, shume pak, vetem disa video me kenge sa me tregu qe jane grup came, mesa kam kuptuar une ata me shume e kane ate grup per qellim tjeter, nuk besoj te jen came te vertet.
Nuk po them qe eshte e vertet, une me shume se askush nuk besoj ne mediat e...., por dua te them qe egzistojne propaganda te tilla...prandaj dhe ata gjejn shkak dhe bejne intriga te tilla.