"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Masakrohen 5 Maqedonas.

Sillni këtu për diskutim artikujt ose reportazhet që trajtojnë problemet më të mprehta qe shqetësojnë, shoqërinë shqiptare, komunitetin tuaj, juve.
Post Reply
Adriana
Universe Member
Universe Member

Re: Aleanca Kuqezi

Post by Adriana »

Rina wrote:Ka plot neper internet qe fshihen prapa emrave dhe bejen propagande te tilla fetare dhe sigurisht se duhet te luftohet kunder tyre. Dhe, ne fund te fundit nuk dihet kush fshihet prapa tyre. Nuk besoj qe camet ne realitet e kerkojne te drejten te tyre mbi Camerine permese fese, kete nuk e kuptojne disa. Dhe jo vetem propagande islamike, ka edhe propaganda tjera qe therrasin per eliminimin cdo dite te shqiptareve muslimane dhe se ata qenkan turq, politike e vjeter e serbo-grekeve dhe per helenizimin e Shqiperise, persona qe flasin shqip. Mua vete me ka rastisur ti lexoj ne forumet tjera njerez qe shkruanin shqip qe kerkon aleancen me serbet per vrasjen e shqiptareve muslimane.

Por, ne kete rast ketu po flasim per nje gje reale te prekshme, per nje gje aspak te vertete, se une i pashe sot disa nga personat e arrestuar ne TV, kishte pleq edhe vajza dhe nga pamja e atyre personave sa i pashe nuk kishte asgje radikale apo fetare ne to.

Se mos postojne per camerine aty, shume pak, vetem disa video me kenge sa me tregu qe jane grup came, mesa kam kuptuar une ata me shume e kane ate grup per qellim tjeter, nuk besoj te jen came te vertet.

Nuk po them qe eshte e vertet, une me shume se askush nuk besoj ne mediat e...., por dua te them qe egzistojne propaganda te tilla...prandaj dhe ata gjejn shkak dhe bejne intriga te tilla.
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!

Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

Re: Masakrohen 5 Maqedonas.

Post by Gardhi i Ondrrave »

Adriana te falemners per materialin qi kallzove. Jo vetem ka grupe fanatike te ktij llojt, po ka edhe nga ata(te cilt nuk jan aspak minoritet) qi jan tuj rishiku historin ton. Keta "araber"(jo arber) e konsiderojn Skenderbeun si nji tradhtar o nji barbar qi ka luftu kunder "perandorise se paqes dhe kulturs", ja pika ku kena arrit ne metamorfozen e ktij populli te mjerum. Natyrisht jan nji minorance (du me shpresu), por kush e din influencen qi kta hoxhallare anadollak kan mi rinin e pamrojtun? kush mujt me e llogarit konseguencat qi msimet e ktyne meturinavet kan mi menjet e djemvet dhe vashavet? Sepse veq ne Shqipni qi nuk mungojn kolegjet islame..kush e din se çfare mujt me nodh ne te ardhmen e afert!!! Pranaj them, mrohuna prej ktij kanceri t'huj qi asht tuj hanger trupin ton komtare prej 500 vjeti, dhe qi po na fut ne errsin dhe anmiqsi me tan perendimin!! Per ata demokrat te zjarrm per "lirin e fes", qe, lexoni i here se si ka ardh Islami ne Shqipni: http://www.gazetaexpress.com/?cid=1%2C21%2C67305
Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

Siç thota ma par, islami asht nji arm politike dhe ideologjike per nji pjes te madhe te shqiptarvet, rreth te cilit keta te mjerum mlidhen. Dhe per çashtje politike, si çameria, ai do te perdoret po si arm, ne ket rast kunder "grekut ortodoks te pabese". Hala nuk asht e qart qi anadollaket agjent te Turqis jan tuj shfrytzu çdo krize shqiptare per me avancu agjenden e tyne te islamizimit te komit shqiptare?? Asht realitet, jo fantazi!! Zgjohuna!!!
Rina
Honored Member
Honored Member

Post by Rina »

Kur te zgjohuna! -haha- shko merre edhe Janullatosin mos harro, se ashtu keshtu punen e shkaut dhe te grekut pe bojshe. Zgjohu sa te duash pa shqiptaret "muslimane" ti (nese je shqiptar) je nje pike uji ne oqean, te kallufitin si nje asgje (me ata shen Kozmait, apo qysh e paten emrin lol ), qashtu sic thote Kadareja, per qata i goditni ju me se shumti ata se doni ta zhbini ekzistencen e kombit shqiptar. I urreni per tolerancen e tyre, sic kerkonte ai shpikesi i identetit tuaj serb atje te shekulli i XIX Vuk Karaxhic -waiting-

Mos sillni faqe joserioze ketu nga interneti per te mbuluar veprimin gjakatar te sllaveve dhe duke dal ne mbrojtjen e tyre (se edhe ne fund te fundit nuk pashe aty asnje urrejtje apo dicka tjeter ne ate faqe, pervec disa lutjeve fetare, se edhe nuk dihet kush i hap ato, ndodh edhe ata greket, serbet dhe vllehet qe i keni te shqiptarizuar ne Shqiperi)

Mos e beni ju punen e tyre! Qashtu. Ju nimofte Jisusi!
Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

Rina wrote:Kur te zgjohuna! -haha- shko merre edhe Janullatosin mos harro, se ashtu keshtu punen e shkaut dhe te grekut pe bojshe. Zgjohu sa te duash pa shqiptaret "muslimane" ti (nese je shqiptar) je nje pike uji ne oqean, te kallufitin si nje asgje (me ata shen Kozmait, apo qysh e paten emrin lol ), qashtu sic thote Kadareja, per qata i goditni ju me se shumti ata se doni ta zhbini ekzistencen e kombit shqiptar. I urreni per tolerancen e tyre, sic kerkonte ai shpikesi i identetit tuaj serb atje te shekulli i XIX Vuk Karaxhic -waiting-

Mos sillni faqe joserioze ketu nga interneti per te mbuluar veprimin gjakatar te sllaveve dhe duke dal ne mbrojtjen e tyre (se edhe ne fund te fundit nuk pashe aty asnje urrejtje apo dicka tjeter ne ate faqe, pervec disa lutjeve fetare, se edhe nuk dihet kush i hap ato, ndodh edhe ata greket, serbet dhe vllehet qe i keni te shqiptarizuar ne Shqiperi)

Mos e beni ju punen e tyre! Qashtu. Ju nimofte Jisusi!
Moj burrnesh moj, ti nuk kupton asi gja çfare un jam tuj shkrujt. Un nuk jam tu mrojt kurrkush veq kombin shqiptar, nuk ma intereson as serbi as greku. M'duket se akuzat paranojake i keni ves ne ket forum. E di fort mire qi jam nji pik uji ne oqean, po kjo nuk ma ban me nalu menimin tem. A din ti çfare ka nodh ne t'kalumen shqiptare apo jo?? A e kupton ti çfare asht tuj nodh tash ne Shqipni? Ne dhet vitet e fundit jan nartu me dhjetra xhami te reja (dhe vazhdojn me nartu te tjera), te sponsorizume prej qeveris arabe dhe turke. A je n'vedi ti apo jo? E kuptoj qi nuk te vjen mire kur t'qisin provat e egersis anadollake kunder komit shqiptare pranaj ti don me msheh egersin islame mpas egersis krishtere, po m'vjen keq per ty, ky arsyetim nuk funksionon. Akuzat me "janullatos" nuk kan asi vler, sepse un mujt me t'akuzu ty si "Erdogane" o "turkesh" e çfare kena zgjidh me ket? Asigja. Nuk ekziston "harmoni fetare" ne Shqipni, ekziston injorance, mosperfillje, boshllek identitar qi Islami kerkon me çdo kusht me mush. Islamizimi i brezave te rinj asht nji rrezik konkret, dhe jo "krishtenimi". Ky asht meraku jem, dhe duhet t'jet edhe meraku juvet. Por per ty nuk asht problem sepse m'duket asht e qart se ne çdrejtim i ke kryt!
Rina
Honored Member
Honored Member

Post by Rina »

Eshte interesant me ty qe qysh kur e hap kete debat je duke i mbrojtur sllavet dhe greket, pa e ditur as ngjarjen e as cka ka ndodh. Ti e lakove kete debat teresisht ne problem fetar, duke i dhane shtyse propagandes sllave maqedone, edhe pse shume mire po shihet se nuk ka te beje asgje kjo me fe.

Po jane ndertuar edhe xhamia, por edhe kisha sa te duash. Kur ti mbroje une turqit si ti sllavet si me i pase te gjakut, quame si te duash, se vet po jep arsye edhe madje dyshime te forta!

Edhe merruni me temen! Hape nji teme te feja per kisha e xhamia, e mos u ba ma zi se shkjet! Edhe mos hy te kjo teme, se ti nuk ke kurfare njohurish per gjendjen ne Maqedoni, fol per Shqiperine dhe vetem je duke i kontribuar radikalizimit e debatit, me klithma dhe thirrje cmendurake! Se me siguri ti prej emigrimit nuk e njeh situaten ketu aspak. Zero! Ashtu qe mos fol per gjana qe nuk ke njohuri, por informohesh nga webfaqe te dyshimta anti-shqiptare.

P.S. nje teme sna le te qete ta diskutojme si duhet nga radikalizmi, indoktrinimi dhe fanatizmi yt fetar ! Si ketu si tjeterkah me emrin e sllaveve ne goje edhe per dorfare fqinjesirash, nje debat se le te zhvillohet, se po shume dhimbje te madhe paske per ta. Nuk ke dallim ti nga fanatiket tjere fetare islamik. Nuk munden njerezit e indoktrinuar me diskutu tema te tilla! Keshtu qe rri larg saj!
Rina
Honored Member
Honored Member

Post by Rina »

Le te jete hera e fundit qe flet per tjeret sipas logjikes tende radikale fetare te krishtene, se nuk ke ngel ti nje emigrant neper rruget e botes te na tregosh se cila eshte kultura shqiptare apo te na e mbrosh shqiptarizmin. Ti si emigrant ate boshllekun tend identitor etnik e mbush me fe dhe ja kjo eshte arsyeja qe je radikal dhe jeton me shekuj mbrapa.
Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

Ah tash problemin ma hodhe mu, shum mire, dhe ket e pranoj!! :), po m'thuj i here te lutem ku jam tu mrojt un sllavet?? sepse ta asht ba fiksim. Ti nuk ban gja tjeter veq me shmang thelbin e problemit qi un jam tuj shtjellu. Un nuk jam radikal i asnji fejet, jam thjesht nji patriot shum i brengosun prej radikalizmit islam ne atdheun tem, sepse radikal te krishten ne Shqipni nuk ka (dhe arsyet per ket jan te shumta). Nuk ka vra shqiptari kurkend ne emen te Krishtnimit, por ka vra, dhe vret, ne emen te Allahut!! Ti ket sdon me ngju, sepse me sa kam kuptu, ti je vet musulmane e zjarrt!! Un nuk kam boshllek identitare per me mush, sepse sic kam than shum here, un heci ne udhen e te parvet e mi, me vlerat e tyne, me kujtesen e tyne, me nerin e tyne. Un jam nji gjak me ta!! Un nuk e ngre mythn perpjet ne mes rrugs, nuk a baj shurren mi varrin e Skenderbeut si bajn hoxhallaret qi ti mroke me kaq zell!! Un jam shqiptare, evropjan, rraca e bardh ma e vjeter qi ka nartu tan komet dhe kulturn e Evrops perendimore, dhe per ket kam djeni dhe nergjegje te plot. Po ta la ty vllaznin me arab dhe turq, sepse per ket TI ke nevoj, jo un!! Kur brezat e ri shqiptare, te indoktrinum dhe te financum prej Turqis dhe Arabis(pa permendun rrjetet e terrorizmit nerkomtare) do te rriten ne nji val antikrishterimi antievropjan, dhe do bahen mazhorance ne ven(sepse do bahen), atehere do flitna bashk perseri, po do jet teper von. Por the mire, asht ma mire me lane ket debat sepse asht kohe e humun.
Sally
Galactic Member
Galactic Member

Post by Sally »

Rina wrote:Le te jete hera e fundit qe flet per tjeret sipas logjikes tende radikale fetare te krishtene, se nuk ke ngel ti nje emigrant neper rruget e botes te na tregosh se cila eshte kultura shqiptare apo te na e mbrosh shqiptarizmin. Ti si emigrant ate boshllekun tend identitor etnik e mbush me fe dhe ja kjo eshte arsyeja qe je radikal dhe jeton me shekuj mbrapa.

Rina, jam e mendimit qe me kete shrehje po ofendon dhe shume te tjere, qe edhe ne emigracion po mundohen te japin kontributin e tyre, mbase edhe me shume se dikush qe eshte ne Shqiperi.
Kur u regjistrove ne kete forum, falenderove autoret t dhe pjestaret e ketij forumi, ja pra ku po te them qe me shume se gjysma ne kete forum jane emigrante, dhe me punen e tyre kan treguar qe kane kapacitetin e duhur ta mbrojne shqiperine.

Sa per debatin qe ke me anetarin Gardhi i Ondrrave,mundohu te gjesh dialogun e duhur per te kometuar, ne menyre qe ta bindesh ate, ti japesh te kuptoj ku qendron problemi, dhe si duhet te mbrohemi.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)
Rina
Honored Member
Honored Member

Post by Rina »

Te gjithe anadollake, muslimane te zjarrte, vetem ti i mire. :D Jo bre pa merak rri se gabim je.

Ka ka edhe radikalizem te krishtene, po ti sdo ta shohesh dhe ta pranosh, madje edhe radikalizem i shprehun me krime. Mos me detyro mi hi historise gjere e gjate. Te gjitha cka je duke i thene jane sajese e mendjes tande te indoktrinuar . Edhe mos perhap propaganda sllave se po u cenokan figurat kombetare se nuk eshte e vertete dhe ate realitet e njoh une me mire se ti. Mesa e shoh une nga shkrimet e tua ti ke vellezer ne fe se une s'kam, por ti kete kurre nuk do te arrish ta kuptosh.

Une sinqerisht nuk po arrij ta kuptoj kete logjiken tende te kombetarizmit, qe po na e mbrokke kombin shqiptar, duke i perligjur krimet e serbeve, dhe mesa pe shoh shqiptare dhe europian te duken ty vetem ata qe shtrihen nen radiusin e kishes tande. Madje po na e percakton edhe racen. Eu! Merre fene tande edhe mbaje per vete, se nuk i duhet askujt sinqerisht e aq me pak gjeneratave te ardhshme qe duhet te liron plotesisht nga keto ideologji te erresires, dhunes, krimeve dhe mesjetes. Edhe sigurisht se do ti largojme nga trojet shqiptare heret apo vone, se askush nuk i ka demtuar me shume dhe si shembull konkret se ca i ben feja njeriut te kemi ty ketu, qe kcen dege me dege, here thua keshtu e here ashtu.
Last edited by Rina on Thu May 03, 2012 1:44 pm, edited 4 times in total.
Rina
Honored Member
Honored Member

Post by Rina »

Sally wrote:
Rina wrote:Le te jete hera e fundit qe flet per tjeret sipas logjikes tende radikale fetare te krishtene, se nuk ke ngel ti nje emigrant neper rruget e botes te na tregosh se cila eshte kultura shqiptare apo te na e mbrosh shqiptarizmin. Ti si emigrant ate boshllekun tend identitor etnik e mbush me fe dhe ja kjo eshte arsyeja qe je radikal dhe jeton me shekuj mbrapa.

Rina, jam e mendimit qe me kete shrehje po ofendon dhe shume te tjere, qe edhe ne emigracion po mundohen te japin kontributin e tyre, mbase edhe me shume se dikush qe eshte ne Shqiperi.
Kur u regjistrove ne kete forum, falenderove autoret t dhe pjestaret e ketij forumi, ja pra ku po te them qe me shume se gjysma ne kete forum jane emigrante, dhe me punen e tyre kan treguar qe kane kapacitetin e duhur ta mbrojne shqiperine.

Sa per debatin qe ke me anetarin Gardhi i Ondrrave,mundohu te gjesh dialogun e duhur per te kometuar, ne menyre qe ta bindesh ate, ti japesh te kuptoj ku qendron problemi, dhe si duhet te mbrohemi.
Po e pata me kete zr, krishtenin qe ma ben kompetentin prej fundit te botes lidhur me shqiptaret ne vende qe ska qene kurre!
erix77
Star Member
Star Member

Post by erix77 »

Kur brezat e ri shqiptare, te indoktrinum dhe te financum prej Turqis dhe Arabis(pa permendun rrjetet e terrorizmit nerkomtare) do te rriten ne nji val antikrishterimi antievropjan, dhe do bahen mazhorance ne ven(sepse do bahen)
Pash zotin e kristianeve mos je ndonje nga ata supremacistet e bardhe qe i gjen me shumice neper forume si storm front?
Apo je ndonje fans i breivikut?

Mos u shqeteso se nuk kane ngel brezat e rinj te shqiptareve te mesohen nga rracista te tipit white pride sesa i rrezikshem eshte fondamentalizmi.

E pranoj qe ka raste ekstreme te rinjsh qe ju eshte shpelare truri nga radikalet,por ajo qe po ben ti nuk eshte denimi i ketyre qyqareve por denimi kolektiv i te gjithe shqiptareve myslimane si terrorista dhe kamikaze.

ti nuk ke frike se nje dite rinia shqiptare do te behet antievropiane sepse ti e di shume mire se kjo ska per te ndodhur kurre por duke krijuar fantazma imagjinare ti kerkon te denosh kolektivisht te gjithe shqiptaret qe mendojne ndryshe nga ti.
Dhe e bëmë me besa besën ja të rrojmë ja të vdesëm!

Ishte thënë prej Zotit që të nderohen armët e Shqipërisë!
Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

erix77 wrote:Pash zotin e kristianeve mos je ndonje nga ata supremacistet e bardhe qe i gjen me shumice neper forume si storm front?
Apo je ndonje fans i breivikut?

Mos u shqeteso se nuk kane ngel brezat e rinj te shqiptareve te mesohen nga rracista te tipit white pride sesa i rrezikshem eshte fondamentalizmi.

E pranoj qe ka raste ekstreme te rinjsh qe ju eshte shpelare truri nga radikalet,por ajo qe po ben ti nuk eshte denimi i ketyre qyqareve por denimi kolektiv i te gjithe shqiptareve myslimane si terrorista dhe kamikaze.

ti nuk ke frike se nje dite rinia shqiptare do te behet antievropiane sepse ti e di shume mire se kjo ska per te ndodhur kurre por duke krijuar fantazma imagjinare ti kerkon te denosh kolektivisht te gjithe shqiptaret qe mendojne ndryshe nga ti.
Erix asht idea baz e ktij forumi qi shqiptaret jan rraca kaukazoide ma e vjeter ne Evrope, e cila ka kontribu dhe asht asimilu ne nartimin e komeve evropjane, dhe un ket ide e mshtes plotsisht sepse asht e provu ne baza historike dhe gjuhsore, dhe ne ket e provojm çdo dit me kontributet tona. Perse tash ti je tu qit Breivikun dhe supremacin e bardhe?? çfare lidhjet ka krenaria komtare me supremacin? Mu nuk ma shkon ne menje me i ba tan shqiptart islamist terorista sepse sjam sllavo-grek, e njoh mire realitetin, por problemi i indoktrinimit dhe i kequdhhekjes prej radikalvet asht shum real ne ket popull me identitet kaq te brisht. Ty t'lumt goja kur thu qi nuk ka rrezik islamizimi Shqipnia, kjo asht shpresa jeme ma e madhe. Por t'm falsh, un per ket jam tejet skeptik, sepse e njoh mire ne thelb psikologjin shqiptare dhe problemet shoqnore te venit. Nejse, koha do kallzoj!
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member

Post by Zeus10 »

Rreziqet nga fondemantalizmat, do te jene minimale nese ne si shqiptare forcojme lidhjet etnike, ne menyre qe te begatohemi duke mos ju lene vend feve te ndryshme, te blejne njerezit dhe shpirtrat e tyre, qe me vone ti kalojne ne makinerine e trushplarjes. Ky eshte qellimi dhe i ketij forumi: "Ti bej thirrje ndergjegjes tone per bashkim, te cilin cdo fe synon ta shkaterroje".
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing
Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

Rina wrote:Te gjithe anadollake, muslimane te zjarrte, vetem ti i mire. :D Jo bre pa merak rri se gabim je.
Ka ka edhe radikalizem te krishtene, po ti sdo ta shohesh dhe ta pranosh, madje edhe radikalizem i shprehun me krime. Mos me detyro mi hi historise gjere e gjate. Te gjitha cka je duke i thene jane sajese e mendjes tande te indoktrinuar . Edhe mos perhap propaganda sllave se po u cenokan figurat kombetare se nuk eshte e vertete dhe ate realitet e njoh une me mire se ti. Mesa e shoh une nga shkrimet e tua ti ke vellezer ne fe se une s'kam, por ti kete kurre nuk do te arrish ta kuptosh.

Une sinqerisht nuk po arrij ta kuptoj kete logjiken tende te kombetarizmit, qe po na e mbrokke kombin shqiptar, duke i perligjur krimet e serbeve, dhe mesa pe shoh shqiptare dhe europian te duken ty vetem ata qe shtrihen nen radiusin e kishes tande. Madje po na e percakton edhe racen. Eu! Merre fene tande edhe mbaje per vete, se nuk i duhet askujt sinqerisht e aq me pak gjeneratave te ardhshme qe duhet te liron plotesisht nga keto ideologji te erresires, dhunes, krimeve dhe mesjetes. Edhe sigurisht se do ti largojme nga trojet shqiptare heret apo vone, se askush nuk i ka demtuar me shume dhe si shembull konkret se ca i ben feja njeriut te kemi ty ketu, qe kcen dege me dege, here thua keshtu e here ashtu.
Ku i ke radikalt e krishten moj t'raft pika, se tash je tuj lujt menç!! Kulturn shqiptare e kan ba kleriket moj zoj e nderume, mos tento te shtramrosh historin shqiptare se ket nuk po ta lejoj as per nji sekond!! A e njef ti Gjergj Fishten, Ndre Mjeden, Pjeter Bogdanin, Frank Bardhin, Barletin, Buzukun etj etj. At fije kutlur komtare qi na ka mejt ka ardh prej ktyne njerzvet moj vash e mbar, nuk ka ardh prej Osmanllinjvet e tu te dashtun. Problemi yt asht qi identifikon krishtnimin shqiptar me ate serb dhe grek. Ti m'thu mu qi i baj tan musulmant shqiptare anadollak, kur e varteta asht qi ti i ban tan t'krishtert shqiptar serb dhe grek. Ekziston dhe ka ekzistu krishtnimi SHQIPTAR, qi ka ken lokomotiva e kultures shqiptare autentike. Po tash çfare don m'thush tjeter, qi nuk duhet me thrrit turkun qen anadollak sepse asht ofenuse? :D. Sepse ma duket ju musulmant duhet me venos cilit kom i perkitni moj e dashtun!!!!Pa e kuptu je tuj mshtet arsyetimin tem, Islami don me rishiku dhe rinartu historin shqiptare simbas identitetit te tij fetare, dhe ket nuk ke se si e mohon sepse ka prova me tonellata(ka edhe nji shkoll biles qi merret me kto nyrsina). Ja qi idea jote qi feja nuk asht identitet kultunor per shqiptart shkrijet si bora n'djell!! Po ta them perseri, un nuk jam radikal fetare, jam katolik si familje por jo praktikus (si mazhoranca ne tan Evropn), un thjesht kuptoj cila fe asht e damshme per te ardhmen e komit tem dhe cila nuk asht!! Krishtnimi NUK asht i damshem per shqiptart sepse asht fea e te parvet tan, dhe per mu asht indiferente nase e adoptojn apo jo. Shpresoj tash me ke kuptu.
Post Reply

Return to “Problematika shqiptare në media/shtyp”