"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Masakrohen 5 Maqedonas.

Sillni këtu për diskutim artikujt ose reportazhet që trajtojnë problemet më të mprehta qe shqetësojnë, shoqërinë shqiptare, komunitetin tuaj, juve.
Post Reply
Rina
Honored Member
Honored Member

Re: Masakrohen 5 Maqedonas.

Post by Rina »

Jane disa berrlloga adoleshente, qe mendojne se u eshte sulmuar feja dhe jo identiteti kombetar. Se po tu sulmohej feja do te ishin sulmuar edhe boshnjaket, dhe turqit qe i kane atje ne Maqedoni. Dhe eshte interesant sesi pushtetet sllave megjithe ekzistencen e minoritetit turk ne vendet e tyre kurre nuk i kemi pare ti sulmojne apo ti vene ne shenjester, madje edhe gjate rezistences ne Kosove, turqit nuk kane qene aspak te cenuar, madje i kane pase te drejtat e zakonshme.

Keto protesta qe organizohen pa nje organizator konkret, turma mund te keqperdoret nga te gjithe, meqe keto partite politike ne Maqedoni jane nje faktor destruktiv dhe me shume i bejne keq shqiptareve se qe luajne ndonje rol ne forcimin e pozites se tyre ne Maqedoni. Dhe, keto protesta mesa e di jane thirrur nga nje institucion fetar, apo nuk u eshte ditur organizatori dhe vetem eshte njoftuar se pas ritualit fetar te se premtes, do te kete protesta (sa i lexova une ne internet) dhe me pas u jane bashkuar edhe qytetaret e tjere, per ta shprehur pakenaqesine ne mungese te nje proteste te mirefillte qe do te duhej te ishte organizuar nga keto partite politke apo levizje qytetare ! Ky populli i Maqedonise vuan nga mungesa e nje lideri te mirefillte kombetar dhe shpirteror dhe kane mbetur si delet pa bari, se ate klase politike qe kane me mire mos ta kishin fare. C'u duhen ata politikane qe perdite e sulmojne njeri tjetrin madje edhe fizikisht ne sy te sllavo-bugareve.

Nejse ato pamje vec e forcojne terrorin e sllavo-gabeleve per ti sulmuar personat e pafajshem! Madje nga pjesemarresit qe kishin qene atje, dhe mu dha rasti ti lexoja, u tha qe keta persona me parrulla te tilla kane qene te paperfillshem, mirepo jane mediat sllave qe i kane vene ne shenjester. Dhe sigurisht se ata plehera nuk i perfaqesojne shqiptaret e Maqedonise, njejte sikurse radikalet tjere fetare nuk i perfaqesojne te gjithe shqiptaret tjeterkah.
Adriana
Universe Member
Universe Member

Post by Adriana »

Mua me habit fakti me Ju pse duhet te cuditeni... Keto jane pasojat e shume ''krimbave'' qe kane koke qe merren me kete organizim.
Kur postova diku videon qe ''hoxha'' foli hapur ne maqedoni duke thirur shqiptaret te urrenin skenderbeun ( sepse kishte vrare shume mysliman ) vetem tre shoke moren mundimin te komentonin ne kete teme..
.viewtopic.php?f=47&t=4758

Duke menduar qe me kete arme do i kunderpergjigjen grekut, kjo eshte pa llogjike nga ana e tyre, se keshtu po bien ne armik te trefisht.
KAQ E VESHTIRE ESHTE TE MBROHEMI NGA FQINJET TANE SI SHQIPTARE DHE VETEM SI SHQIPTARE?!

( e veshtire nuk eshte, por edhe ata po paguen me pencione nga keto levizje, ashtu qysh vepron dhe greku nga ana tjeter )
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!

Adriana
Universe Member
Universe Member

Post by Adriana »

ALBPelasgian wrote:Parulla te tilla ne gjuhe arabe (per te cilat s'e kam as njohurine me te vogel se c'kuptim mund te kene) jane sikur t'i vesh vetes nje gjemb ne kembe te shendoshe. Gjeja me pak e leverdisshme per kauzen shqiptare ne Maqedoni eshte perfetarizimi apo tundja e flamujve religjioz. Kesisoj vetem sa sterkeqet ceshtja: pushteti sllav ne Shkup nuk e lufton besimin fetar te shqiptareve, por qenien e tyre etnike. Problemi qendron vetem dhe vetem te shkelja e te drejtave kombetare te shqiptareve dhe jo te cenimi i besimit religjioz. Eshte nje marrezi e llojit te vet te pretendohet se dikush mund te cenoje dicka tenden shpirterore. Por te drejtat kombetare mund te cenohen pikerisht kur shqiptareve u mungon nje shtet, qe do te materializonte qenien e tyre etnike.

Une besoj fuqimisht qe masa derrmuese e protestuesve nuk kane asgje te perbashket me nje fraksion te infiltruar religjioz, te cilet i dhane nje ngjyrim krejtesisht te kundert demonstratet. Kjo demostrate i kishte te gjitha mundesite qe te shnderrohej ne nje miting te fuqishem kuqezi midis Shkupit, i cili do te dergonte nje mesazh te qarte kudo neper bote se pa u respektuar shqiptaret Maqedonia s'mund te ekzistoje edhe gjate kohe. Cfaredo reaksioni qe merr primesa religjioze vetem sa shkon ne dobi te sllavo-maqedoneve dhe serbeve ne vecanti: ata jane te interesuar qe para samitit te Cikagos, ku do te sprovohet nese Maqedonia meriton anetaresimin ne NATO, ky shtet te paraqitet si gjoja nje kalores kryqtar qe na mbroka Europen nga vershimet lindore. Qellimi i demostrates se sotme DO TE DUHEJ te pergenjeshtronte njehere e mire mitin e lige se shqiptaret e Maqedonise jane fanatik religjioz. Thirrjet ne nje gjuhe (te cilen shumica e shqiptareve te Maqedonise s'e kuptojne) vetem sa e perforcojne kete insinuate.

Por megjithate ky zhvillim nuk duhet te na ngaterroje mendjen per te na distancuar nga vellezerit tane ne Maqedoni. Kurren e kurres s'do ta heq bindjen time se shqiptaret ne Maqedoni mbeten te strumbulluar rreth idese kombetare. Sepse jane pikerisht vellezerit tane te kesaj treve qe na dhane figura te denja te universit shqiptar si: nenen e Skenderbeut, Dervish Caren e paharruar, Dervish Himen nga Ohri, Josif Bagerin e deri te Nene Tereza.

Pjesa derrmuese e fajit rendon mbi Tiranen tirane dhe Prishtinen e prishur, te cilat kurren e kurres nuk u dolen ne mbeshtetje te vellezerve tane ne Maqedoni.

Jam plotesishte dakort me ALBPelasgian... duke mos gjetur mebshtjetjen tone ata u detyruan te gjejne mbeshtetje tjeter....! Se ne vetem brockulla kemi.
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

Adriana
Universe Member
Universe Member

Post by Adriana »

Mallakastrioti wrote:Rreth 15 mije njerez kane marre pjese ne protesten e sotme ne Shkup kunder aksionit te fundit te qeverise respektivisht MPB-se quajtur "Monstrum". Foto: Plusinfo
---

Personalisht nuk kuptoj arsyen perse gjenden ata flamujt ngjyre jeshil me shkronja qe nje djall e nje dreq i kupton vetem dhe flamuri i Kastriotit ne vend qe te jete ne krye ndodhet aty nga mesi i kesaj proteste. Bashkeatdhetare te nderuar, shqiptar te Maqedonise, ne se kerkoni mbeshtetjen tone dhe te gjithe shqiptareve te vertet, atehere hiqni dore nga flamuj te tjere dhe vendosni flamurin e vetem dhe te vetmin per shqiptaret, ate Kuq e Zi me Shqiponjen e qiellit qe veshtron rrepte gjithe flamujt e zvarranikeve jeshil apo me ngjyra te tjera!

Image

s'kam koment... :cry:
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

erix77
Star Member
Star Member

Post by erix77 »

Dhe e bëmë me besa besën ja të rrojmë ja të vdesëm!

Ishte thënë prej Zotit që të nderohen armët e Shqipërisë!
Mallakastrioti
Galactic Member
Galactic Member

Post by Mallakastrioti »

Keto jane tubime apo protesta me ngjyre te vertet shqiptare te cilat do kene perhere mbeshtetjen mbareshqiptare!

----

Image
LAJMI I FUNDIT

NË BUJANOC PO ZHVILLOHET PROTESTA KUNDËR TERRORIT SHTETËROR SERB NDAJ POPULLIT SHQIPTAR NË LUGINËN E PRESHEVËS
E Shtunë, 05.05.2012, 11:13am (GMT+1)

Voal-online - BUJANOC, 5 MAJ 2012 - Në Bujanoc po zhvillohet protesta kundër terrorit që shteti i Serbisë ka përshkallëzuar kundër popullit shqiptar në Luginën e Preshevës, i manifestuar me tetë arrestime të kryer gjatë këtyre ditëve.

Këto arrestime kanë shtuar më tej zemërimin e popullit shqiptar në trojet e veta në Luginën e Preshevës.

Nga fotoja e parë që na ka arritur në redaksi, kuptohet se kemi të bëjmë me një protestë madhështore.

http://www.voal-online.ch/index.php?mod ... icle=23660
Image
bardus
Star Member
Star Member

Post by bardus »

Kryetari i Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, Xho Diogardi, ka thënë se arrestimet e fundit të shqiptarëve në Maqedoni dhe në Luginën e Preshevës janë skenarë të koordinuar.

Image
“Tërë aparati shtetëror në Maqedoni dhe Serbi ka hapur skenarë top sekret dhe të përpunuar mirë, që kanë për qëllim të komprometojnë shpirtin liridashës të besimit dhe të traditës shqiptare para opinionit ndërkombëtar. Populli shqiptar nuk është terrorist dhe këtë e thotë me argument e gjithë rruga historike e popullit tonë me traditë të lashtë evropiane”, ka thënë për mediat në Maqedoni Diogardi.

Sipas tij, çështja shqiptare në Maqedoni dhe Luginën e Preshevës “po përballet me tortura brutale që kanë marrë konotacionin e akteve me skenarë ultra-nacionalistë”.

Diogardi ka thënë për INA-n se është e nevojshme një fushatë e bashkërenditjes së aktiviteteve kombëtare shqiptare në SHBA dhe Evropë, ashtu siç është bërë për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.
Një ditë më parë, shteti serb ka arrestuar tetë shqiptarë në Luginën e Preshevës, pesë nga të cilët nën dyshimet për, siç është thënë, “krime lufte kundër civilëve”.
http://www.lajmifundit.com/lajme/2012/0 ... ordinuara/
Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

Post by Gardhi i Ondrrave »

Lexoheni ket artikull mjaft interesant mi problemin e orientalizimit te jetes shqiptare: http://www.revistadrini.com/2012/04/18/ ... po-lindor/
Adriana
Universe Member
Universe Member

Post by Adriana »

Mallakastrioti wrote:Keto jane tubime apo protesta me ngjyre te vertet shqiptare te cilat do kene perhere mbeshtetjen mbareshqiptare!

----

Image
LAJMI I FUNDIT

NË BUJANOC PO ZHVILLOHET PROTESTA KUNDËR TERRORIT SHTETËROR SERB NDAJ POPULLIT SHQIPTAR NË LUGINËN E PRESHEVËS
E Shtunë, 05.05.2012, 11:13am (GMT+1)

Voal-online - BUJANOC, 5 MAJ 2012 - Në Bujanoc po zhvillohet protesta kundër terrorit që shteti i Serbisë ka përshkallëzuar kundër popullit shqiptar në Luginën e Preshevës, i manifestuar me tetë arrestime të kryer gjatë këtyre ditëve.

Këto arrestime kanë shtuar më tej zemërimin e popullit shqiptar në trojet e veta në Luginën e Preshevës.

Nga fotoja e parë që na ka arritur në redaksi, kuptohet se kemi të bëjmë me një protestë madhështore.

http://www.voal-online.ch/index.php?mod ... icle=23660

Si nata me diten kjo foto me ate .....
Mallakstriot te falenderoj per keto foto te dy protestave te ndryshme, une publikova dhe linkun e postimeve ne facebook, dhe shume shqiptare ndjenje nje kenaqsi per kete foto.

Felenderoj gjthashtu vellezerit dhe motrat nga Bujanoc per kete foto-mesazh, per te na then qe NE JEMI KETU !!
Bujanoc, sot paske qene, me i Bukur se kurdohere.....!!!!
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

Adriana
Universe Member
Universe Member

Post by Adriana »

Vura re nje gje sot ne shume komente te bera ne mediat shqiptare per protesten e shoqeruar me flamurin jeshil.
Protestantet shprehen se ajo protest ishte nje protest fetare, sepse ndjeheshin te ofenduar nga sllavet qe kishte ofenduar islamin.

Me pelqeu nje koment dhe mendova ta sjell ketu:

[notepad]E para: Djema nuk u arrestuan 20 veta se ishin musilman. U arrestuan 20 veta sepse ishin shqiptar.

E dyta: une jam ortodoks, por jam "shqiptar ortodoks" dhe jo "ortodoks shqiptar". 2 fjale jane por renditja ka rendesi te madhe.

E treta: ne te gjitha luftrat, protestat, shqiptari ka pasur gjithmone 1 flamur ate te Skenderbeut te madh.

E katerta: Kombi dhe besimi jane 2 gjera te ndryshme. Mund te lindesh musilman, jeton si ortodoks, vdes si budist. Por Kombi nuk ndryshohet. E ke damke nga mbrapa. Nese je gjak shqiptari, je gjak shqiptari edhe nese gjaku te behet uje, perseri gjak shqiptari mbetet.[/notepad]
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

erix77
Star Member
Star Member

Post by erix77 »

Sa shpejt bini viktima te propagandes sllave.Pse disa te rinj mbajten nje flamur jeshil dhe thirren Allahu ekber ju menjehere i denuat ata dhe protesten e tyre si fondamentalizem oriental islamik.Pse?

Protesta u nis nga xhamia dhe normal qe do te kishte disa besimtare por ju nuk mund ti etiketoni te gjithe protestuesit si radikale islamik dhe antikombetare vetem pse dikush deshi te identifikohej si musliman,e perseris si musliman dhe jo si terrorist.

Vertet bravo Bujanocit qe skuqte nga flamujt kombetare por edhe Shkupi nuk ishte me pak i kuq dhe me lejoni tu them se nje flamur jeshil nuk mund te anulloje te gjithe flamujt kuqezi ne ate proteste.

Ne vend te lavderoni ata muslimane te xhamise qe organizuan kete proteste ne nje kohe kur partite shqiptare ne maqedoni flene gjume ju i denuat me keq se sllavet.

Kaq pak besim keni tek vellezerit tuaj ne Shkup?Kaq shpejt rate pre e provokimeve qe duan te fusin percarje fetare mes nesh?

me lejoni ta mbyll me nje pyetje?Po te kishim shqiptare te krishtere qe do te protestonin me kryq apo flamuj te vatikanit cdo te benit ju a do ti quanit terroriste dhe antishqiptare?
Dhe e bëmë me besa besën ja të rrojmë ja të vdesëm!

Ishte thënë prej Zotit që të nderohen armët e Shqipërisë!
Mallakastrioti
Galactic Member
Galactic Member

Post by Mallakastrioti »

Disa gjera jane shume te ndara midis njera-tjetres, erix77, pasi ne boten e qyteteruar, po te marrim shembull dhe ne aty duhet te marrim shembull ne se dikush del ne protesta me flamuj fetar e denojne pasi nuk te lejon njeri qe te besh tubime me ngjyra fetare, te te gjitha feve qofshin dhe bota e qyteteruar i ka me ligje keto gjera dhe i ka zgjidhur me kohe.

Qe te vime tek problemi yne, pasi sigurisht eshte nje problem ky qe po radikalizohet ne pjese te ndryshme te banuar me shqiptar. Ne çeshtjen e Shkupit ishin disa njerez qe jo vetem nuk i dhane ngjyren qe duhet te kishte protesta, por ishin pikerisht ata qe çuan ujin ne mullirin sllav. Pergjegjesia ku bie.
Pergjegjesia bie pikerisht mbi organizatoret, pasi organizatoret jane ata qe japin direktivat dhe kerkojne qe tubimi te kete nje organizim te mirefillte dhe mbi te gjitha LAIK! Pra ky tubim qe u be ne Shkup kishte me teper nje ngjyre fetare se sa per çeshtjet kryesore te cilat tashme i dime dhe nuk po ndalem ti citoj.
Nuk pame ndonje demonstrim te madh kur shqiptaret keqtrajtoheshin apo edhe u vrane disa jave apo muaj me pare. Tani qe u cilesuan shqiptaret e Maqedonise "radikal islamista" na u zgjuan keta dhe me flamuj qe jo vetem nuk na perkasin, por duke shkuar edhe me tej me thirrje histerike ne nje gjuhe qe shqiptaret nuk e kuptojne ulerijne me histerizem.
Po, mendoj se do denohej edhe po te merrte ngjyra te nje besimi tjeter, qofte ai katolik apo ortodoks.
Ne se nisesh prej xhamie te tubosh eshte me mire qe thirrjet perbrenda nje xhamie ti lesh brenda xhamise, sikurse ata flamuj perbrenda mureve te shtepise, pasi kur del ne nje shesh publik del per qellime me te larta e fisnike se sa ato fetare.
Image
Gardhi i Ondrrave
Senior Member
Senior Member

Post by Gardhi i Ondrrave »

Jo i nderum Mallakastrioti jo, jo me i lan thrritjet e xhamis mrena xhamis, se kjo asht politika e strucit qi e qit kryt n'ran se sdon me pa realitetin perreth!! Nuk duhet me pas asi thirrje mrena i xhamiet, sepse ky njhet me emnin politizim i fes, dhe ky asht problemi qi mu ma shqetson tejmas dhe qi po tentoj me ju van para syvet, por mesa duket ju o nuk kuptoni o thjesht nuk çani kryt. Shqiptart kan dhe jan tu kriju lidhje shqpirtnore dhe ideologjike me popujt e orientit te cilt e perdorin konfuzionin shqiptare ne pun fesh per qellimet e tyne gjeo-politike. Qe, lexo i here çfare thot Erdogani per "Shqipnin e madhe": http://www.indeksonline.net/?FaqeID=2&LajmID=19144 . Do arrim nji dit ne luften tjeter ne Ballkan Perendim vs. Orient me ne ksaj rradhet ne anen e Orientit??Sepse vartet do rrezikoshim çfarosjen totale..
Mallakastrioti
Galactic Member
Galactic Member

Post by Mallakastrioti »

Gardhi i Ondrrave wrote:Jo i nderum Mallakastrioti jo, jo me i lan thrritjet e xhamis mrena xhamis, se kjo asht politika e strucit qi e qit kryt n'ran se sdon me pa realitetin perreth!! Nuk duhet me pas asi thirrje mrena i xhamiet, sepse ky njhet me emnin politizim i fes, dhe ky asht problemi qi mu ma shqetson tejmas dhe qi po tentoj me ju van para syvet, por mesa duket ju o nuk kuptoni o thjesht nuk çani kryt. Shqiptart kan dhe jan tu kriju lidhje shqpirtnore dhe ideologjike me popujt e orientit te cilt e perdorin konfuzionin shqiptare ne pun fesh per qellimet e tyne gjeo-politike. Qe, lexo i here çfare thot Erdogani per "Shqipnin e madhe": http://www.indeksonline.net/?FaqeID=2&LajmID=19144 . Do arrim nji dit ne luften tjeter ne Ballkan Perendim vs. Orient me ne ksaj rradhet ne anen e Orientit??Sepse vartet do rrezikoshim çfarosjen totale..

Gardhi...se çfare bejne njerezit brenda xhamise apo kishes apo sinagoges apo tempujve budiste, jane punet e tyre dhe deri ne ate pike qe ngelen perbrenda vendeve te kultit, nuk besoj se sjellin probleme ne shoqeri. Problemi qendron kur kerkohet te nxirret jashte ajo fryme me imponim apo ne menyre demonstrative. Kjo eshte shqetesuese. Njerezit kane te drejten e tyre te besojne ku te duan dhe si te duan, gjithmone ne respektimin e bindjeve te tjetrit.
Nuk besoj se shqiptaret po krijojne lidhje shpirterore me popuj te larget, pasi nje manifestim mori nje ngjyre tjeter ne kundershtim siç duhej te ishte realisht dhe ketu pergjegjesite duhet ti gjejme edhe tek vetja jone shume here.
Lidhur lajmit qe po qrakullon lart e poshte qe gjasa Erdogan na paskesh bere nje deklarate te tille, jo vetem nuk eshte shume diplomatike qe te jete e vertet, por ne se websiti qe ka sjell kete lajm "sensacional", lajm i cili me teper i ngjan thashethemeve dhe jo lajmeve te mirefillta, do kishte sjelle burimin e informacionit. Ne se Erdogan do kish bere nje deklarate te tille shtypi i Athines dhe Beogradit do kishte shkruar gati per nje jave vetem per kete gje. E pra asgje nuk eshte shkruar dhe mbi te gjitha nuk besoj se Erdogan te kete thene diçka te tille, pasi kjo eshte shpallje lufte pike se pari (ushtria eshte ne gadishmeri etj..) si dhe nuk mendoj se Erdogani do dergonte trupa ushtarake te ndihmonte shqiptaret,pasi do te thote te plasi nje lufte te permasave te pakontrollueshme.
Image
Adriana
Universe Member
Universe Member

Post by Adriana »

erix77 wrote:Sa shpejt bini viktima te propagandes sllave.Pse disa te rinj mbajten nje flamur jeshil dhe thirren Allahu ekber ju menjehere i denuat ata dhe protesten e tyre si fondamentalizem oriental islamik.Pse?

Protesta u nis nga xhamia dhe normal qe do te kishte disa besimtare por ju nuk mund ti etiketoni te gjithe protestuesit si radikale islamik dhe antikombetare vetem pse dikush deshi te identifikohej si musliman,e perseris si musliman dhe jo si terrorist.

Vertet bravo Bujanocit qe skuqte nga flamujt kombetare por edhe Shkupi nuk ishte me pak i kuq dhe me lejoni tu them se nje flamur jeshil nuk mund te anulloje te gjithe flamujt kuqezi ne ate proteste.

Ne vend te lavderoni ata muslimane te xhamise qe organizuan kete proteste ne nje kohe kur partite shqiptare ne maqedoni flene gjume ju i denuat me keq se sllavet.

Kaq pak besim keni tek vellezerit tuaj ne Shkup?Kaq shpejt rate pre e provokimeve qe duan te fusin percarje fetare mes nesh?

me lejoni ta mbyll me nje pyetje?Po te kishim shqiptare te krishtere qe do te protestonin me kryq apo flamuj te vatikanit cdo te benit ju a do ti quanit terroriste dhe antishqiptare?

Erix, nuk mendoj qe po hedhim poshte punen e shqiptarve nga maqedonia, as nuk po i quajme te gjithe radikale, thjeshte po ngrejme zerin sa nuk eshte vone...
Ne lajme u perhap fjala qe u kapen shqiptare islamista, dhe ata dalin ne protest me flaurin e islamit, athere cfare presim nga mediat e huaja?!....kush ra ne gracken sllave ketu ne ( qe po ngrejme zeri qe mos te bijen ne gracken sllave ) apo ata qe vepruan?!
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

Post Reply

Return to “Problematika shqiptare në media/shtyp”