Page 2 of 2

Re: TOLERANCA FETARE E SHQIPTAREVE, A EKZISTON AJO?!

Posted: Sun May 20, 2012 2:37 pm
by Rina
Ti Patush nuk paske me duket me shume kapacitet se me u marr me keso tema dhe me shkrime carcaf, qe edhe po pritoj tua hedh syte! Bile ne ate forumin tjeter nuk me kujtohet qe kam folur ndonjehere me ty ne ndonje teme dhe mire paskam ba! Madje nga ai forum me kujtohesh vetem si nikname se jo qe kam debatuar ndonjehere me ty!

Mos me cito me, per gjera te tilla. Nese ke ndonje gje me te mencur per te diskutuar mire nese jo, atehere beje ate qe te thashe.

Leri lojnat tua me mua! Qashtu! se nuk mundesh ti me me tregua mua sesi eshte situata ne Kosove edhe kurre mo mos e permend!

Re: TOLERANCA FETARE E SHQIPTAREVE, A EKZISTON AJO?!

Posted: Sun May 20, 2012 2:49 pm
by Patush
Po kush po te citon moje e mire? A nuk me citove ti e para ne kyt teme, q'ka pret nga une a kujton se do te lejoj injorimin ne drejtim temin?

Solla shkrimin nga nji Shqiptare i fese myslimane ne menyre qe te mos kete paragjykime ndaj meje masi nuk i perkas asaj feje. As nuk u lodhe me e lexu!

Dhe kush ta dha ty at privilegj qe te mos flas une apo ndonje tjeter per situaten ne Kosove e asaj mbare Shqiptare, hajt na kallzo pak?

Re: TOLERANCA FETARE E SHQIPTAREVE, A EKZISTON AJO?!

Posted: Sun May 20, 2012 2:52 pm
by ALBPelasgian
arberor wrote: I would not be surprised if kosova and albanian part of macedonia become shariah countries in 25 years. So much has changed in the last 10 years, so can you imagine balkans in 10 years ?
That's not going to happen neither in Kosova nor in Albanian part of Macedonia for the simple reason that most of Albanians would never accept to obey to a conservative Islamic society. Judging from the long tradition of not being fully addicted to any religion, I am sure that Albanians would never accept extremist values that have come from the East.
dont trust america or europe either, wahabism was created by british colonials and Saud family to weaken ottoman empire from 1744-1922
Albanians have fiercely opposed the wahabism, especially in the period of Albanian ruler of Egypt, Mehmet Ali Pasha who crushed the turmoils of wahabis in Saudi Arabia.

Re: TOLERANCA FETARE E SHQIPTAREVE, A EKZISTON AJO?!

Posted: Sun May 20, 2012 2:52 pm
by Rina
E ke gjetur njerin e gabuar per keto lojnat tua! Te kam thene edhe ne temen e mehershme qe une nuk e kam ndermend te merrem me ty.

Une shume kam te drejte me te thene mos me fol se nuk je qytetar i Kosoves dhe je duke i shtremberuar gjanat ! Ka hile e sherr ne tere keto shkrimet tua carcaf qe po i sjell! Se shume mire po lexohesh!

Ke po mundohesh ti gjoja ta provokosh me keto shkrime. Vetem mendjen tende te semure aske tjeter nuk e provokon, mbaje mend!

Germo Tare germo se ndoshta gjen ndonje gje -waiting-

Re: TOLERANCA FETARE E SHQIPTAREVE, A EKZISTON AJO?!

Posted: Sun May 20, 2012 3:01 pm
by Patush
Rina wrote:E ke gjetur njerin e gabuar per keto lojnat tua! Te kam thene edhe ne temen e mehershme qe une nuk e kam ndermend te merrem me ty.

Une shume kam te drejte me te thene mos me fol se nuk je qytetar i Kosoves dhe je duke i shtremberuar gjanat ! Ka hile e sherr ne tere keto shkrimet tua carcaf qe po i sjell! Se shume mire po lexohesh!

Ke po mundohesh ti gjoja ta provokosh me keto shkrime. Vetem mendjen tende te semure aske tjeter nuk e provokon, mbaje mend!

Pra magjypet dhe shkite qe jane qytetare te Kosoves pasken te drejte me fol ne emen te Kosoves dhe per situaten e une jo?

Po mire a po me kallxon se per cilen krahine, dhe per cilat situata me duhet te flas keshtu qe te mos lendoj mendjen, ndergjegjen dhe trunin tuaj?

Si ka mundesi qe juve qe ju merret zani per kete tolerance nder Shqiptare kerkoni tja myllni gojen tjetrit? Hipokrizi apo jo?

Re: TOLERANCA FETARE E SHQIPTAREVE, A EKZISTON AJO?!

Posted: Sun May 20, 2012 3:02 pm
by Rina
Patush wrote:
Rina wrote:E ke gjetur njerin e gabuar per keto lojnat tua! Te kam thene edhe ne temen e mehershme qe une nuk e kam ndermend te merrem me ty.

Une shume kam te drejte me te thene mos me fol se nuk je qytetar i Kosoves dhe je duke i shtremberuar gjanat ! Ka hile e sherr ne tere keto shkrimet tua carcaf qe po i sjell! Se shume mire po lexohesh!

Ke po mundohesh ti gjoja ta provokosh me keto shkrime. Vetem mendjen tende te semure aske tjeter nuk e provokon, mbaje mend!

Pra magjypet dhe shkite qe jane qytetare te Kosoves pasken te drejte me fol ne emen te Kosoves dhe per situaten e une jo?

Po mire a po me kallxon se per cilen krahine, dhe per cilat situata me duhet te flas keshtu qe te mos lendoj mendjen, ndergjegjen dhe trunin tuaj?

Si ka mundesi qe juve qe ju merret zani per kete tolerance nder Shqiptare kerkoni tja myllni gojen tjetrit? Hipokrizi apo jo?
Germo tare germo! Edhe nuk eshte puna aty, por nuk mundesh me fol per nje vend qe se njeh me nje qytetar te atij vendi, e ti ta besh kompetentin. Ti sill material sa te duash por mua mos mu drejto, keshtu thene shkurt! Ciao!

Re: TOLERANCA FETARE E SHQIPTAREVE, A EKZISTON AJO?!

Posted: Tue May 22, 2012 10:45 am
by ALBPelasgian
Image

The people of Turkey: twenty years residence among Bulgarians, Greek, Albanians, Turks, and Armenians (1878)