"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Vrojtim: Procesi i turqizimit /greqizimit /sllavizimit /globalizimit të shqiptarëve

Sillni këtu për diskutim artikujt ose reportazhet që trajtojnë problemet më të mprehta qe shqetësojnë, shoqërinë shqiptare, komunitetin tuaj, juve.

Moderator: ALBPelasgian

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Vrojtim: Procesi i /turqizimit /arabizimit të shqiptarëve

#46

Post by rrëqebull » Fri Jun 03, 2016 2:29 pm

DEGJENERIMI ISLAMIK: Sëmundja e inçestit, produkt i /turqizimit /arabizimit të shqiptarëve
Islamizími është turkoarabizím, shkombëtarizim, shthurje dhe degjenerim po aq shkatërrimtar për Kombin Tonë sa globalizími e madje një ndër armët kryesore të globalistëve për ta sëmurur, çmoralizuar, dobësuar, përçarë dhe shpërbërë Shqiptarinë! "Multikulturalizëm" do të thotë veçse multi-kundrashqiptarizëm (përzierje toksike të kundrashqiptarizmave abrahamike, bolshevike e neobolshevike globaliste)!

E keni parasysh se çfarë i ndodh një gote qelqi e cila pasi të jetë mbushur me ujë të ftohtë, mbushet me ujë të përvëluar? Globalistët po punojnë pa pushim për t'i shkaktuar Kombit Tonë pikërisht atë që i ndodh qelqit në një rast të tillë, dhe këtë po e arrijnë nëpërmjet "multikulturalizmit"!

Financimi i shkombëtarizimit të llojit islamizues në bashkëkohësí me financimin e shkombëtarizimit të llojit lgbti-zues nuk është thjesht një një dëshmi skizofrenie, hipokrizie apo çmendurie e globalistikanëve dhe dordolecikanëve të regjimit kundrakombëtarokratik që i kryejnë këto financime dhe që i zbatojnë këto politika, por është një taktikë e mirëfilltë e tyre për ta tensionuar deri në krisje të pandreqshme shoqërinë tonë, për të pamundësuar dhe çrrënjosur bashkëpunimin, bashkërendimin dhe mirëbesimin e shqiptarëve tek njëri tjetri, për të helmuar solidarsínë kombëtare duke shkaktuar përplasje të sajuara në mënyrë laboratorike, për ta shqepur dhe bërë fërtele (copë-copë) Kombin Tonë duke e tërhequr njëkohësisht në drejtime skajshmërisht të kundërta të cilat i lidh vetëm fakti që janë helmësisht joshqiptare dhe kundrashqiptare (edhe sheriat, edhe lgbti-zëm; edhe veshje arabe, edhe veshje pornografike; edhe xhami edhe "pink embasi"; edhe nxitje inçesti edhe nxitje divorci; edhe gjoja "barazi" multietnike edhe privilegje serbëve; edhe "mosndryshim kufijsh" për të parandaluar Bashkimin Kombëtar edhe "rishikim demarkacioni me MZ"; edhe nxitje eksodi të shqiptarëve nëpërmjet shkatërrimit të planifikuar ekonomik edhe pranim emigrantësh ekonomikë joshqiptarë; edhe gjoja "evropianizim" edhe magjypizim tërësor të artit, kulturës dhe botëkuptimit; edhe gjoja "pluralizëm" e "ndarje pushtetesh" edhe partishtet me sundim të pakufizuar të mbështetur nga "partnerët ndërkombëtarë"; edhe gjoja "demokraci" dhe "fjalë të lirë" edhe përgjime, heqje nga puna, gjobitje apo burgim për kallëzim të gjendjes politike në rrjetet sociale eshtj.). Pra "multikulturalizmi" është një metodë kombvrasëse jokonvencionale pjesë thelbësore e "Strategjisë së Tensionit dhe Kaozit të kontrolluar".


Gjilanasi “leqit” publikisht vajzën që u martua me djalin e vëllait

Ndryshe nga liberaleshkot e ojq-ve dhe redaksive që janë droguar e cokatur me dogmat zvetënuese neobolshevike që i kanë shndërruar në robër dhe kolaboracionistë të globalistokratëve, pjesa më e madhe e bashkëkombasve tanë, të cilët i njohin dhe ruajnë natyrshëm traditat, mendësinë dhe botëkuptimin tonë, e kupton dhe e kundërshton sulmin që po na bëhet nëpërmjet degjenerimit islamik dhe çdo lloj degjenerimi tjetër. Ja komenti i një shqiptari të thjeshtë:
Nuk ësht rasti i vetëm ky; vetëm në katunin tim më vjen turp të them por deri sot kan ndodh 4 raste që jan martue me të afërt. Këtë e lejon feja islame; kto nuk kan qen para luftës; nji iks personit i kan shkue katuni të revoltuem te baba i ktij djalit tu e sha e ka dal nji hamam hoxhe në mbrojtje të ketij m........ ka than se djaloshi qe ka martue kushërinën e afërt ai ka shkue kundër traditav shqipëtare por jo kundër islamit e duhet ti falet megjithatë ajo familje sot ësht shprëngul nga fshati pas kësaj poshtërsije. Kto fenomene sot po ndodhin si politikë e hoxhallarve për të imponue sistemin arab të jetës në trojet shqipëtare, ky asht fakt.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Vrojtim: Procesi i /globalizimit të shqiptarëve

#47

Post by rrëqebull » Sun Jun 05, 2016 10:50 pm

AGRESIONI GLOBALIST NDAJ FËMIJËVE SHQIPTARË:
PEDOMASONERIA, një tjetër kokë e kuçedrës kundrashqiptare!


Televizori sot, dhe sidomos programet ku shfaqen dukuri të gërditshme si ajo e trajtuar në këtë shkrim duhet kuptuar si 'vrymja' nëpërmjet të cilës globalistët shkarkojnë 'jashtëqitjet' e tyre në shtëpitë, familjet dhe mendjet tuaja.

Mprehtësia me të cilën është trajtuar në këtë shkrim kjo çështje vërtet serioze, e çan tej-e-tej mjegullën dehëse me të cilën mediat në shërbim të globalizmit po duan që t'ia turbullojnë shikimin çdo shqiptari dhe na lejon që të depërtojmë mu deri në themel të gjithë llozhurnajës me shoubiz, sportbiz e politikbiz që ato na shkarkojnë përditë në shtëpitë tona nëpërmjet vrymeve që quajmë "televizior", për të dalluar kështu se si 'gonglat nervore rajonale globaliste' i ngjizin dhe i shkrepin gjithë sulmet e tyre sëprapthtësuese (subversive) propagandistike, kalamendëse dhe shkulturuese kundra Kombit Tonë.

'Jashtëqitja' e trajtuar në këtë shkrim ka të bëjë me PEDOMASONERINË (masonerinë e përshtatur për fëmijët, dmth, agresion globalist i përshtatur për të sulmuar dhe skllavëruar mendërisht posaçërisht fëmijët dhe adoleshentët) dhe nxjerr në pah tërthorazi faktin e pamohueshëm se "shkollat private" të financuara nga globalistët tek ne (por tashmë nuk bëjnë prëjashtim as ato publike) janë në të vërtetë mini-llozha pedomasonike që përdoren nga globalistët si laboratorë ku përzgjidhen që të vegjël ata fëmijë që, pas një trushpëlarjeje dhe robërimi mendor shumëvjeçar për të cilin do të kujdesen vet globalistët, do të instalohen në pushtet dhe nëpër institucione të rëndësishme për të vazhduar me zell të madh vrasjen e Kombit dhe shkrumbosjen e shtetit, siç është në interes të globalistëve.

Ndryshe nga sa mendojnë disa që i janë afruar majftueshëm por jo plotësisht kuptimit të asaj se si funksionon bota sotpërsot, nuk është "masoneria" ajo që e udhëheq botën. "Masoneria" është thjesht, si me thënë, 'zyra e burimeve njerëzore' të globalistëve ose, e shumta, 'zyra e bashkërendimit' të stafit me dordolecikanë në shërbim të globalizmit ku këta dordolecikanë stërviten si shimpanze cirku që të mbajnë në vëzhgim dhe të kapin në sedër njëri tjetrin dhe që të garojnë se cili do të fitojë 'bananen' (pushtetin) duke i shërbyer dhe e kënaqur më shumë pronarin duke i kryer më mirë se të tjerët ushtrimet që u janë mësuar (si për shembull "hapja e vendit për investitorët e huaj", "lufta ndaj nacionalizmit", "krijimi i shoqërisë multietnike e multikulti", "ultraprivatizimi", "lufta ndaj gjuhës së urrejtjes", "kalimi i ligjit të martesave homoseksuale", "përfshirja e pakicave në vendimmarrje", "lufta ndaj patriarkatit", "integrimi", "mbrojtja e të drejtave të LGBTI-ve", "pranimi i refugjatëve" e kështu me radhë. Nëse e doni shkurt fare: "masoneria" është 'magazina e kukullave dhe robotëve' të globalistëve, pra thjesht një organizatë ku lolot e globalistëve të jenë të lirë që ta gënjejnë veten dhe ta shuajnë urinë e egotizimit të tyre me vetëmashtrimin se janë "personalitete" të rëndësishme apo se kanë fuqi dhe merita të plota "vendimmarrjeje". Dhe ajo pedomasonia sjellja e së cilës është kaluar në «rreze iks» në këtë shkrim, përfaqëson tipikisht mënyrën ultraegotike se si iu duket vetja dordolecikanëve që luajnë rolin e tyre prëpara ekraneve ndonëse janë të lidhur me zinxhirë të padukshëm botëkuptimor me duart fijetërheqëse të pronarëve të tyre globalistë.

Kjo shpjegon edhe se përse gjithnjë e më shumë njerëz sot po ndërgjegjësohen rreth faktit që "s'ka më dallim midis të majtës dhe të djathtës": sepse po bëhet gjithnjë e më shumë e kuptueshme që siglat e emërtimet partiake janë thjesht 'emra roli' për teatrin që këta dordolecikanë kryejnë përpara kamerave ndërkohë që në të vërtetë janë që të gjithë shimpanze të stërvitura në po të njëjtin cirk dhe zinxhirët e të cilëve janë në dorën e po të njëjtëve globalistë. Shemëria (rivaliteti) i tyre është thjesht dhe vetëm për atë se kush e fiton 'bananen' duke e vrarë dhe shkatërruar Kombin dhe shtetin në mënyrën më të pëlqyeshme të mundshme për pronarët e tyre globalistë.

…Po vjen koha që, nëse vazhdon kështu, edhe në Shqipni do të jemi të detyruar që t'i vetëshkollojmë fëmijët tanë në shtëpi, larg pedofilëve abrahamikë dhe pedofilëve të kontingjentit globalist dhe larg helmeve botëkuptimore kundrashqiptare që po u gjilpërohen në tru me pahir në bunkeret kundraarsimore që globalistët kanë ngritur dhe në të cilat po shndërrohen me shpejtësi marramendëse edhe gjithë shkollat tona publike me programe mësimore "made in Soros'stan"
Ambasadori amerikan Lu na paska në Shqipëri një mikeshë 17 vjeçare së cilës i lexon librat dhe i ushqen ëndrrën për t’ u bërë Prokurore e Përgjithshme!

Ditën e premte, në emisionin “Zonë e Lirë” të Arian Çanit në Tv Klan, na u shfaq një vajzë 17-vjeçare, por që ishte megjithatë nxënëse e vitit të parë gjimnaz, me emrin Refxhei (?). Kjo vajzë kishte shkruar një libër, siç e pohoi vetë, në funksion të ambicjes së saj për t’ u bërë prokurore, madje Prokurore e Përgjithshme, për të futur politikanët në burg. Edhe në emision Refxhei përsëriste se ajo donte të bëhej prokurore, madje prokurore e përgjithshme, për të futur politikanët në burg.
Deklarata e saj më e përmbajtur në emision ishte: “Unë jam Refxhei Tola, mbështetem nga ambasada amerikane, dorëshkrimi i parë ka shkuar në ambasadën amerikane, mbështetem nga Donald Lu!”
Arian Çani e pyeti: “Të njeh Donald Lu, e ke takuar?”
Refxhei u përgjigj: “Sigurisht që po. Kam marrë mbështetjen e tij, prandaj kam ardhur dhe sot këtu. Është personi i parë që ka lexuar librin tim. E ka lexuar në dorëshkrim, pa dalë.”
Nëse kjo adoleshente gënjen, atëherë ambasadori amerikan kishte detyrim të bënte një sqarim publik që të nesërmen, sepse kjo vajzë është e angazhuar në projektet rinore antikorrupsion të Ambasadës Amerikane, dhe vërtet hyn e del në ambasadë. Ajo vetë tha:
“Unë jam pjesë e strukturës rinore të antikorrupsionit. Jam kryetare e forumit rinor të Tiranës.”
Çani: “Po këtë strukturë kush e ka krijuar?”
Refxhei Tola: “Është krijuar me mbështetjen e ambasadës amerikane.”
Edhe kjo është e vërtetë. Me mbështetjen e ambasadorit Lu kjo vajzë e vitit të parë gjimnaz, ka bërë një karrierë të çuditshme në shoqërinë civile. Ajo tha: “Unë kam qenë një nga nxënësit që kanë dërguar rekomandime në parlament për luftën kundër korrupsionit për zonjën Vlahutin.”
Refxhei thoshte në emision pa e ditur se ishte duke folur në frazeologjinë e njerëzve të elitave të sajuara në republikat e bananeve të Amerikës Latine 40 vite më parë: “Kam mbështetjen e atyre, prandaj sot vij kaq e sigurt këtu.”
Dialog Arian Çani Refxhei Tola:
“Ëndrra jote është të behesh prokurore të futësh në burg politikanët!”
“Sigurisht, unë do të bëhem prokurore.”
Me mbështetjen e Donald Lu. Çështja kryesore është se si ka krijuar kaq besim kjo vajzë e mitur se Donald Lu do të mbështesë pikërisht atë, për t’u bërë Prokurore e Përgjithshme dhe këtë premtim nuk ua ka bërë edhe vajzave të tjera të moshës së saj, të cilat parapëlqen t’ i angazhojë në projektet antikorrupsion të Ambasadës Amerikane? Çfarë idesh mund të kenë këto vajza të mitura për luftën kundër korrupsionit, aq më tepër një nxënëse e vitit të parë të gjimnazit, si Refxhei, më e vonuar se bashkëmoshatarët e saj? Ndoshta ato, nuk do të dinin të shpjegonin sadopak as vetë fjalën “korrupsion”, nëse do të ishte pyetur për këtë gjë, dhe po ashtu edhe Refxhei, që nuk u pyet nga Çani se çfarë ishte korrupsioni.
Që Donald Lu ka ndikuar shumë te Refxhei, kjo duket qartë, por meqënëse ata kanë një marrëdhënie personale nuk mund të mos bëhet pyetja se sa dhe si ka ndikuar Refxhei te Donald Lu që rri dhe lexon librat e saj dhe bisedon me të për ta, si dhe i ushqen ambicjet e saj për karrierë të madhe në drejtësinë shqiptare.
Ky është problemi kryesor. Sepse kur ambasadori amerikan të krijojë një marrëdhënie speciale me një vajzë të mitur pjesëmarrëse në këto projekte, duke u shtirur sikur lexon librin e saj dhe duke bërë biseda të gjata për librin, me ç’rast i ushqen ëndrrat e saj për karrierë si Prokurore e Përgjithshme, kjo të ngjan me atë aspekt të marrëdhënieve të Bill Clintonit me Monica Lewinsky-n. Dhe dihen arsyet e Billit kur i ushqente ëndrrat e saj për karrierë të madhe, duke i premtuar mbështetjen e tij për këtë gjë.
Një vajzë 17 vjeçare që thotë se unë do të fut në burg këtë ose atë politikan, në vendet me qytetërim të lartë, ku fëmijët trajtohen seriozisht dërgohet për trajtim te psikologu. Në Shqipëri dërgohet në televizion në prime time.
Në SHBA me këtë rast ndaj z. Lu do të kishte nisur një hetim për krimin e pedofilisë.
Këta ambasadorët amerikanë kanë nisur të bëhen të paturpshëm në një mënyrë të re. Arvizu, para se të ikte, tha se vinte keq që nuk e kishte takuar Olta Gixharin dhe Çani ia krijoi këtë mundësi. Donald Lu takoi këtë Refxhein. Do të ishte interesant të dihej si ia thotë emrin në anglisht. Apo ndoshta bisedojnë në shqip bashkë, një gjuhë që Lu e zotëron mjaftueshëm për biseda të tilla, gjë për të cilën ka dhënë prova se ka folur edhe për temën e mbrojtjes së zogjve. Dhe ai ka zogj për të mbrojtur e inkurajuar.
Një moment interesant në emision ishte kur Çani e pyeti Refxhein se përse është në vit të parë gjimnaz në moshën 17 vjeç:
Çani: 17 vjeç në vit të parë është e pamundur Refxhei!
Refxhei: Po sepse ashtu ka ndodhur diçka.
Çani: Ah ke hyrë në shkollë me vonesë?
Refxhei: Po. Për një problem timin.
Dhe Refxhei kërkoi ta mbyllte këtë temë të padëshirueshme për të: “Nuk është ky problemi Çani.”
Eh, jo zonjushë, është edhe ky një problem, sepse ju jeni përfshirë në një projekt të financuar nga taksapaguesit amerikanë, dhe ky financim i llogaritet Shqipërisë si ndihmë amerikane. Dhe në këtë projekt ju keni zënë vendin e dikujt që nuk ka gjë për të fshehur në të kaluarën e vet.
Sa për librin e Refxheit, mund të thuhet se problemi më i madh që krijohet kur një nxënëse e vitit të parë gjimnaz shkruan një libër për politikën dhe ky libër promovohet në televizion në një emision me audiencë të madhe, te publiku, veçanërisht i moshës së saj, nguliten në mendje si dije e pasaktë, gabimet qesharake që bën Refxhei kur kërkon të tregojë erudicion. Kështu Refxhei tha një gjë që gjendet edhe në librin e saj: “Dikur në Romën e lashtë perandori bënte një ritual adhurimi, dhe gjatë gjithë kohës dikush i qëndronte nga pas dhe i pëshpërsite: Mos harro që je njeri!”
Dikush i ka futur një dije të gabuar në mendjen e kësaj të miture. Në të vërtetë ky ritual në Romën e Vjetër nuk bëhej me perandorin, se ai ishte sundues i plotfuqishëm, por me gjeneralët që ktheheshin fitimtarë nga luftrat, që shpesh ishin edhe konsuj, gjatë ceremonisë së quajtur Triumf. Këtyre njerëzve u qëndronte dikush nga pas që iu thoshte” “Mos harro që je i vdekshëm!” Vetë rituali quhej “memento mori”, që do të thotë “përkujtimi i vdekjes”.
Refxhei tha për Lulzim Bashën: “Lul Basha ka një kulturë akademike anglosaksone, i formatuar në Holandë.”
Në fantazinë e Refxheit, Holanda është vend anglosakson!
Për Edi Ramën Refxhei tha: “Edi Rama ka vetëkonfidencën”
Duket qartë se Refxhei ka dashur të përdorë fjalën shqipe “vetëbesim”.
Çani, duke komentuar titullin e librit të së ftuarës së tij, “Politika sot, intrig, hipokrizi dhe realitet”, tha:
“Intrig’, s’ duhet të të kishin lënë ta bëje këtë gabim, shkruhet me “ë” në fund.”
Shfajsimi i Refxheit ishte absurd: “Këto janë vetëm tre kopjet e para të shtypura.”
Por sot, kur librat shkruhen në kompjuter, përmbajtja e librit del nga shtypshkronja ashtu siç është dërguar, nuk ndryshon në procesin e shtypshkrimit.
Me këtë gabim në titull, kjo vajzë i bëri publicitetin më të keq të mundshëm shkollës private shumë të shtrenjtë “Wilson” ku ka mësuar deri në klasë të nëntë.
Me mbështetjen e Donald Lu, Refxhei i ka hyrë dhe studimit të marrëdhënieve ndërkombëtare. E pyetur nga Çani për librin e ardhshëm, ajo ktheu këtë përgjigje:
“Është shumë shpejt një libër për diplomacinë ndërkombëtare dhe Shqipërinë.”
Shumë shpejt, domethënë në vit të dytë, gjimnaz! Pasi në vit të parë gjimnaz ka botuar një libër për politikën shqiptare! Duket se paralelisht me drejtësinë ajo do të merret edhe me diplomacinë. E pse jo? Një njeri me emrin Refxhei mund të bëjë gjithçka. Hale Luja për drejtësinë, politikën dhe diplomacinë shqiptare, që do të ndreqen nën kujdesin e Donald Lu, në stilin “Refxhei”! E gjithë kjo komedi nuk do të kishte asnjë rëndësi nëse kjo vajzë nuk do të ishte një nga personat kyç të projekteve rinore të ambasadës amerikane në Shqipëri.
Në Shqipëri është krijuar një traditë, në jo pak familje, që t’ u venë fëmijëve emra të sajuar, pa asnjë kuptim. Emri ndikon në përsonalitetin e individit. Dhe këta fëmijë jo rastësisht janë të prirur për të bërë absurditete publike, sepse ata janë absurditete të mishëruara që në lindje./Kastriot Myftaraj

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Vrojtim: Procesi i turqizimit/arabizimit të shqiptarëve

#48

Post by rrëqebull » Sat Sep 24, 2016 12:38 am

Arben. Ç. wrote:Në shkollën Branko Kadia në Shkodër hyn në punë një mësuese me shami! Ku po shkon ky popull? Ku po shkon arsimi laik shtetëror? Ndërkohë që shkruaj këtë status, gomari arab te xhamia Ebu-Baker në Shkodër, pisket në kupë të qiellit me altoparlante, mbi 85 dB. Eko bëjnë edhe xhamitë e tjera. A jeni në vete, o shkodranë? O shqiptarë! Thirrni more mendjes se po e shisni veten lirë për veglat e Muhos, që nuk u duhen asnjë lek, vetëm për sherr i keni!

Image
Poshtë këtij botimi të Arbenit gjendet edhe një koment i rrymës leshkoiste etnomazokiste:

«Deri me tani keni pas mesuese pa shami/mbules dhe po e shifeni rezultatin e nxanesve se ku jane, Mos ju perzi ne profesion ajo e ben punen e vet»

…që tregon se komentuesi nuk e kupton që niveli përtokë i mësimdhënësve laikë dhe ndotja e arsimit me helme botëkuptimore dhe depërtimi i tij nga propagandistë abrahamikë janë veçse dy dëme të ndryshme me të njëjtat pasoja shkatërrimtare për Kombin Tonë, pra dy anë të ndryshme të së njëjtës së keqeje, dy marrëzi të ndryshme të shkaktuara nga e njëjta mungesë e skajshme e Ndërgjegjes dhe Përgjegjësisë Kombëtare dhe se të kundërshtosh turkoarabizímin e abrahamizímin e Shqiptarëve nuk do të thotë të pranosh apo justifikosh shkatërrimin që po i bëjnë arsimit paafturinat që e kanë mendjen tek ajfoni, manikyri dhe dhuratat që do i bëjë drejtor-dashnori dhe që janë të punësuara në sajë të rendit prostucionarkik të këtij regjimi kundrashqiptarokratik për "merita" që s'kanë lidhje me aftësitë e tyre në mësimdhënie.

Se si ka me e bâ "punën e vet" një botëkuptimkalbur e shkombëtarizuar me pushtuesofili dhe perandorizëm turkoarab apo një mbetje osmane islamocentrike, e tregon fare mirë propaganda çshqiptarizuese që bëjnë bunkerët kundrashqiptarë abrahamikë përhapës të ideologjisë kundrakombëtare ku është themeluar dhe me të cilin është farkëtuar identiteti i saj prej pjesëtareje të ymetit islamik, pra të globalizmit abrahamik që nuk e njeh kombin e që madje e lufton atë:
Image
Mungon.. "Mos thuaj jam shqiptar, thuaj jam arab"

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Vrojtim: Procesi i turqizimit /greqizimit /sllavizimit /globalizimit të shqiptarëve

#49

Post by rrëqebull » Fri Oct 28, 2016 7:27 pm

FUSHATA “SMSPF”, ‘MATNUKOSH STAMBOLLOSHI’ DHE PLANI SHQIPTARÍ’ZHDUKËS GLOBALIST NËPËRMJET “INTEGRIMEVE EVROAZIATIKO-ISLAMIKE”

Nëse kërkoni me ndonjë kërkimotor në rrjet fjalinë “stop making stupid people famous” [Shq. «mjaft i bëtë të famshëm trudalët [njerëzit pa tru e pa vlerë]» do të zbuloni se ajo është motoja e një lëvizjeje të vetvetishme mbarëperëndimore jashtë mase të gjerë në të cilën marrin pjesë në mënyrë të vetëndërgjegjësishme miliona njerëz të cilët përbashkohen rreth mendimit se asgjë me vlerë nuk i vjen shoqërisë – përkundrazi! – nga personazhet e “vip”-at që prodhohen dhe jashtëqiten nëpërmjet ekranit në shtëpitë tona nga televizionet në pronësi të globalistëve (apo nga televizionet “kombëtare” të depërtuara nga krimbat e globalizmit apo nga jokurrizorët që majmunizojnë kotësitë e globalizmit, si tek ne) me gjithë degëzimet e tyre teleBizive: shoubiz, sportbiz, lajmbiz, politikbiz etj. (tek të cilat jo vetëm që pjesa argëtuese, sportive, lajmëtore apo politike nuk është autentikisht e tillë por është vetëm një ‘pudrosje’ sipërfaqësore për atë që në të vërtetë është 99.99% biznes: “Biznesi i Trushpëlarjes Masive”, i psikoluftës kundra shëndetit mendimor, moral dhe familjarkombëtar të publikut).

Image

Ndonëse kjo fushatë nuk është e përcjellë nga Shqiptarët në mënyrë sistematike megjithatë mund të thuhet se ajo është gjithsesi e pranishme në Shqipni dhe madje e lakuar në mënyrë specifike për të kundërshtuar secilën ndotje dhe palandyrje që po i shkaktohet fushave të veprimtarisë së Kombit Tonë qofshin ato artistike, politike apo mediatike; këto kundërshtime mund të përmblidhen kështu:
- Mjaft i bëtë “këngëtare” jevgat dhe të pacipat me zë sorre, pa dinjitet, pa asnjë dhunti dhe pa asnjë cilësi të Grarisë Shqiptare vetëm sepse janë lodra shtrati të burokratëve të partitokracisë.
- Mjaft i bëtë “gazetarë” të paabetarizuarit (analfabetët) që s’dinë të shkruajnë e të arsyetojnë Shqip.
- Mjaft i bëtë “analistë” prostitutët dhe shkrarravitësit-me-pagesë të regjimit kundrakombëtarokratik.
- Mjaft i bëtë “politikanë” të paaftët botëkuptimkalbur me psikoza përfitimi-në-dëm-të-Kombit dhe dordolecë të kundrashqiptarëve “fqinj” e “ndërkombëtarë”.

Pra, mund të thuhet se ndonëse fushata “SMSPF” nuk njihet drejtpërsëdrejti, ajo është plotësisht e përkrahur dhe e përçuar në mënyrë të pavarur në Shqipni nga të gjithë ata që kur për shembull mediat fillojnë ta bëjnë të fashme me pahir një fyryfyçkë që turpëron [me qëllim] Gratë Shqiptare dhe që përdhos [me qëllim] Muzikën Kombëtare duke i shoqëruar pëllitjet e saj me çifteli, ndonëse nuk e kuptojnë që ajo (porsi “të shtënat me armë” midis “reperëve” apo “ndarja e Anzhelinës nga Bredi” apo “dashnori më i fundit i BQ-së më të fundit”) janë veçse «hi në sy» që iu hedh regjimi për t’i shpërqendruar nga gropa ekonomiko-kulturore që po u gërmon, megjithatë e dallojnë atë si ‘bakter’ dhe kundërtrupizohen duke e përqeshur dhe goditur retorikisht «me domate të prishura» kotësinë që po ua vret veshët dhe sytë dhe në këtë mënyrë e bëjnë të paefektshëm e madje të kundërefektshëm sulmin që është ndërmarrë nga regjimi enkas për t’ua marrë mendjen. [Por duhet shtuar se regjimi kundrashqiptarokratik përfiton gjithsesi nga humbja e kohës dhe shpërqendrimi që i shkakton publikut duke e detyruar që të merret me jashtëqitjet që i shkarkon në shtëpi nëpërmjet ekranit, qoftë edhe për t’i komentuar ato me gërdi; dhe kjo do të thotë se Shqiptarët Syshqiponjë duhet të krijojmë një kod të përbashkët të përbërë nga fjalë kyçe (por të rrokshëm edhe nga shqiptarët që ende s’janë syshqiponjizuar), jo vetëm për mos të humbur më shumë kohë në komentimin e pavlerurinave seç duhet për të vendosur aty një fjali të ngjeshur aq sa kotësí’shpartalluese, por edhe për ta zgjeruar ballin e luftës sonë në rrjet duhe arritur që t’i kundërpërgjigjemi në mënyrë të bashkërenduar sulmit që po i bëhet Kulturës, Botëkuptimit Tonë dhe mendjes së çdo Bashkëkombasi duke e shfaqur kundërshtimin tonë ndaj një numri sa më të madh botimesh trushpëlarëse në ditë (qfoshin pseudo-”lajme” “vip”-ash, shfrytje “të pavarura” etnomazokistësh apo pseudo-“analiza” jokurrizorësh e kolaboracionistësh të globalistokracisë). Duhet ta zgjerojmë dhe përhapim sa më shumë frymën e shprehjes së pakënaqësisë, papëlqyeshmërisë dhe papranueshmërisë ndaj helmeve dhe viruseve mendimore me të cilat na sulmon përditë media e regjimit, por duhet ta bëjmë këtë në mënyrë të bashkërenduar, qoftë edhe duke bërë shkërbe-shërbe (copy-paste) komentet e mirëformuluara kundërluftuese të njëri tjetrit, me organizim shqiptaror, kastriotian, lekmadhian, spartan.. por kjo mbetet për t’u shestuar në një shkrim tjetër).

Pavlerurinat që shfaqen në televizion për ta dëmtuar shoqërinë duke propaganduar botëkuptimkalbje dhe duke dhënë kundravlerat si model të detyrueshëm për t’u ndjekur (e madje duke i paraqitur me krekosje të pështirë sikur të ishin e vetmja alternative! [nhtcë!]) dhe që bëhen të famshme me pahir nga degë të posaçme të regjimit kundrakombëtarokratik për të plotësuar kërkesat e tij shoqëri-droguese dhe shoqëri-kontrolluese, ndahen në dy grupime kryesore:
- një pjesë (ajo që kundërshtohet drejtpërsëdrejti nga lëvizja “SMSPF”) përbëhet nga ata që janë thjesht mendjeshkurtër dhe mendjelehtë që pëlqehen e përzgjidhen prej regjimit sepse duke e plotësuar me egocentrizëm shterp mospasjen e cilësive të mirëfillta, për të qenë në qendër të vemendjes përdorin të vetmen “dhunti natyrore” që kanë dhe që është thënia e gjepurave dhe bërja e profkave dhe kështu e trullosin, shthurin dhe mbajnë të zënë publikun me gjepurat dhe profkat e tyre ashtu siç i intereson regjimit por
- një pjesë e madhe e tyre, shumica dërrmuese e të ashtuquajturve “analistë”, “opinionistë” apo “intelektualë”, e kryejnë sakatimin mendor të publikut me vetëdije dhe qëllimshmëri të plotë dhe të paramenduar (ndonëse, nuk ka ndonjë prej këtyre “profesionistëve televizivë të trundryshkjes” veprimtaria e pamoralshme, parti’lëpirëse , globalistokolaboracioniste dhe kundrakombëtare e të cilit të mos jetë kuptuar e zbuluar nga një pjesë e madhe e Shqiptarëve).

Ja se çfarë shkruan një i huaj me botëkuptim të zhvilluar poshtë një videoje në rrjet ku paraqiten dy prej këtyre “profesionistëve të trushpëlarjes” në aksion në Itali dhe që përfshihen tek grupimi i dytë: «Kanë për qëllim që të prodhojnë zhurmë mediatike për ta lëngëtyrizuar kulturën politike të publikut. Është strategjia e “shoqërisë së lëngshme” [euf. “e hapur” = e shqyer] dhe këta dy “komentatorë politikë” janë ‘çekani pneumatik’ që thërrmon dhe shpërbën konceptet dhe kuptimin e fjalëve.»
Pra synimi i këtij llojit të dytë të njerëzve të pavlerë (dhe sidomos të dëmshëm) që “vip”-izohen nga televizioni është që t’ia mpijnë dhe gangrenizojnë aftësitë njohëse e gjykuese publikut, që ta përçajnë e grimcojnë shoqërinë dhe t’ia zhdukin solidaritetin kombit për ta zhytur në ndërluftim me vetveten duke ia bërë kështu të pamundur çdo lloj dijenizimi dhe qëndrese kundrejt sulmeve ekonomike, kulturore, demografike apo (para)ushtarake që po pëson nga globalistët, satrapët e tyre nëpër qeverira dhe nga kontingjenti me kolonizatorë afrikano-islamikë me të cilët ata po e përmbytin secilin vend evropian; për t’ia shkulur mendimet e shëndetshme dhe për t’i ngulitur helme botëkuptimore, gënjeshtra ose ‘fiksime’ të cilat t’ia bëjnë të pamundur që të kuptojë me të vërtetë se çfarë po ndodh në skenën politike dhe të cilat ta kurdisin në mënyrë të tillë që për çdo dëm të bërë nga globalistët nëpërmjet krahut politik tashmë në pushtet të fajësojë dhe t’i kërkojë llogari krahut të mëparshëm pa kuptuar që dy krahët politikë janë veçse dy dorashka që globalistokratët përdorin për të lëvizur ‘gurët e shahut’ pa lënë vet gjurmë dhe sipas interesave dhe “rregullave” të caktuara e ndryshuara prej tyre [dhe edhe pse dëmet e shkaktura nga të tanishmit janë të njëjta apo edhe më të mëdha se sa ato të të mëparëshmëve dhe pavarësisht faktit që nuk ka asnjë dallim midis krahëve “të ndryshëm” të regjimit kundrakombëtarokratik globalistokratik me përjashtim të faktit që krahu i majtë i kryen dëmet me dashje ndërsa krahu i pseudodjathtë i kryen sepse është ‘kukull prej plastiline’ të cilën e kanë modeluar majtistët, pra globalistët, për të gënjyer elektoratin me një (pseudo)“alternative” (porsi PD-ja që është lodër prej plastiline e P(p)S(h)-së dhe tashmë lodër e POSFS-së, Partisë “Open Society Foundation” të Sorosistanit); dhe krahun e pseudodjathtë e kanë modeluar enkas si një kukull pa sy që mos të shohë dhe mos të kuptojë që “internacionalizmi liberal” është veçse një platformë e kanibalkapitalizmit financiar kundraevropian, e bankierokracisë, për të arritur përmbushjen dhe shtrirjen e plotë të vetvetes, pra për të arritur përmbushjen dhe shtrirjen e plotë të bolshevizmit (dhe zhdukjen e plotë të evropianërisë sepse ky pra, një botë pa evropianë, e mulatizuar dhe e udhëhequr nga kanibalkapitalistët është synimi përfundimtar i këtyre shpikësve të bolshevizmit) të cilin lodra pseudjathtiste e majtistëve dhe globalistëve vetëmashtrohet sikur e kundërshton por në të vërtetë e ndihmon dhe shpie drejt përmbushjes].

Në shtyp, në rrjet dhe në ekranet e televizioneve “tona” (jo-edhe-aq)shqipfolëse dhe globalçe-folëse janë me dhjetëra e dhjetëra “analistët” dhe “figurat publike” për të cilët përshkrimi i cituar më sipër për agjentët e globalizmit do të ishte më se i vlefshëm. Përshkrimi i këtyre mendjehelmuesve si «‘çekan penumatik’ që thërrmon dhe shpërbën konceptet dhe kuptimin e fjalëve» sjell ndërmend vetiu gjithë kontingjentin sorosist që ka pushtuar në veçanti Mjedisin Tonë politik, atë mediatik dhe atë arsimor dhe posaçërisht luftën që këta nebolshevikë eklektikë — që e përziejnë dhe bashkëpërdorin platformën e internacionalizmit liberalist me platformat e internacionalizmit marksist-leninist, trockist/stalinist, abrahamist, islamist e neoosmanist — po i bëjnë Kombit Tonë si organizëm duke u nisur nga lufta ndaj konceptimit natyror-burimor-vërtetësor të kombit në Botëkuptimin Shqiptar. Një prej tyre është Hallall Matnukoshi dhe në vijim, do të zbërthehet dhe nxirret në pah shkurtimisht se çfarë përfaqëson, se kujt i shërben dhe se çfarë qëllimi ka (dashur-padashur, dashakeqas-syleshas) veprimtaria publicistike e këtij propagandisti kundrakombëtar.

Pikësëpari duhet thënë se një propagandist kundrashqiptar, një etnomazokist, për aq kohë sa që do të vazhdojë të kryejë veprimtarinë e tij të kundërmoralshme në dëm të Kombit, kurrsesi nuk duhet quajtur me emrin apo mbiemrin e tij shqiptar por i duhet përveshur një nofkë me të cilën ai të thirret për aq kohë sa që do të vazhdojë veprimtarinë e tij kundrakombëtare, si njollë që duhet t’ia kujtojë vazhdimisht atij dhe ndjekësve mosmendues të tij se Shqiptarët nuk mashtrohen dhe nuk bien në grackat e ulëta të veglave mendjendryshkura të globalistëve.
Pra, meqenëse mbiemri i tij shqiptar do të thotë «ôsh(t) prej Mati» d.m.th. i fisit vendas në Shqipëri Veriore që ka lidhje dhe burim gjaku nga Emathia (se fakti që ky mbiemër është i përhapur edhe ndër kroatë nuk do të thotë se ai është mbiemër sllav ashtu siç fakti që emri `Vera` përdoret me kuptim tjetër ndër popuj të tjerë nuk do të thotë se ai nuk është emër shqiptar apo se e kemi marrë prej tyre) dhe meqenëse emri i lavdishëm i Matit nuk meriton të keqpërdoret për të thirrur një etnomazokist që e maskon shqiptarofobinë e vet pas retorikave të lothta kozmopolitaniste dhe pas dogmave kombofobike religjionoide e pseudoshkencore pseudoshoqologjike “postmoderniste” e “dekonstruktiviste”, atëherë nofka e duhur për të është H. MatNUKoshi ose H. Stambolloshi [sepse, siç do të faktohet në vijim, “kozmopolitanizmi” dhe “patriotizmi” i tij shterpo-shtetist është veçse një maskë për neoosmanofilinë e tij të keqfshehur dhe një platformë për të zbatuar pa rënë në sy planin sllavo-abrahamiko-globalist të shkrirjes dhe zhdukjes së Shqiptarisë në llurbëtirën e neoosmanizmit dhe në rërat thithëse të islamizmit, neobolshevizmit dhe globalizmit:
- duke kaluar nëpërmjet fazës së parë çshqiptarizuese të “kosovarizímit”, pra të shkombëtarizimit të shqiptaroveriorëve dhe shndërrimit të tyre në “Homo Kosovarus” (nëndarje rajonale e “Homo Globalus Laboratorikus”-it, pra e ‘njeriut kavie’ pa rrënjë, pa vetëdije dhe pa kujtesë historike, me psuedoidentitet joburimor të prodhuar laboratorikisht apo të huazuar nga ndonjë formë globalizmi si për shembull ai bolshevik apo abrahamik, apo nga ndonjë shartim midis tyre;
- duke nxitur përzierjen e shqiptaroveriorëve me gabelë, magjypë, serbë, turq, sllavë e ardhacakë të tjerë joshqiptarë brenda kazanit përzierës (“melting pot”) me emër sllav (“Kossovo”) dhe
- duke zbatuar zëvendësimin e shqiptaroveriorëve me joshqiptarë serbo-magjypë nëpërmjet tatëpjetës demografike dhe mërgimit të cilat po nxiten dhe shkaktohen me anë të terrorizmit kulturor-arsimor neobolshevik të kryer nga bunkerët e BE-së (ojq-të që po përhapin etnomazokizëm, shkombëtarizim, ksenofili patologjike, familjefobi lgbti-ste, kombfobi, zvetënim, zhgruarim, zhburrnim etj.) dhe me anë të terrorizmit politiko-ekonomik të kryer nga dordolecikanët lolo të globalistëve në pushtet prej dekadash.)].

Me thënë të drejtën Matnukoshi është aq pak interesant dhe aq joorigjinal nga pikëpamja intelektuale sa që në shkrimet e tij ka vërtet shumë pak lëndë që ia vlen të zbërthehet dhe shoshitet dhe prandaj këtu do të paraqesim vetëm ato pjesë të borçkullave të tij të cilat nxjerrin në pah në mënyrë të pakundërshtueshme se globalistët kanë (dhe po zbatojnë!) prej dekadash një plan të posaçëm për ta zhdukur Shqiptarinë nëpërmjet “integrimeve euroaziatike”, “euroislamike” e neoosmane apo nëpërmjet “integrimeve abrahamike” ortodokse sllavogreke neujugosllavo-neobizantine dhe etnomazokistët si H. Matnukoshi janë veçse megafonë dhe vegla të verbra të tyre, syleshë të dobishëm që, në sajë të krisjeve të thella psikologjike të shkaktuara nga ndjenja e tyre e inferioritetit [e cila u është gjilpëruar nga sistemi (kundra)“arsimor” dhe nga ‘atmosfera’ etiko-morale titisto-hoxhiste e tejndotur nga tymrat botëkuptimhlemonjës të ‘industrisë’ së prodhimit në seri të “njerëzve të rinj”, të servilëve dhe sunduesofilëve kokëulur], kërkojnë dhe gjejnë si të vetmen mënyrë për t’u ndierë “të rëndësishëm” (dhe për t’u ndierë “në rregull me ndërgjegjjen” e tyre duke përmbushur funksionin për të cilin janë trushpëlarë dhe kurdisur në ‘fabrikat’ e inxhenjerisë shoqërore bolshevike që prej fëmijërisë dhe rinisë së tyre) t’u bërjen edhe më të nënshtruar dhe skllevër ndaj regjimit dhe ndaj burokratëve kolaboracionistë dhe atyre pushtues (qofshin “fqinj” a “ndërkombëtarë) sepse, pavarësisht planeve kriminale që kanë, mashtrimeve të pafytyra që bëjnë dhe dëmeve shkatërrimtare që i shkaktojnë Kombit, këta shihen dhe idhujtarizohen si “burime të pakontestueshme autoriteti” prej ‘eunukëve të publicistikës’ të përzgjedhur dhe të ‘bijësuar’ nga globalistokratët si Sorosi për të vazhduar shpërbërjen e Shqiptarisë në këtë fazë të dytë neobolshevike të këtij regjimi më se 71 vjeçar kundrashqiptarokratik.

“Arritja” më e madhe “intelektuale” e H. Matnukoshit është se ia ka dalë mbanë që konceptimin natyror-burimor të kombësisë, sipas Botëkuptimit Shqiptar, ta nënshkallojë (degradojë) edhe më shumë se ç’kanë bërë “dekonstruktivistat” “perëndimorë” (pseudo-”akademikët” arsim’ndotës të regjimit globalistokratik). Një shqyrtim syshqiponjak i artikulimeve të tij nxjerr në dukje se në botëkuptimkalbjen e tij prej Homo Servilus-i, shpërfytyrimi i përmbajtjes së konceptit `kombësi` shkon edhe përtej barazimit të saj me “nënshtetësinë” (që është broçkull më vete) duke e ligështuar dhe bërë konceptin burimor-shqiptaror `komb` të përkufizueshëm si: “çdo lloj popullate e nënshtruar dhe sunduar nga një regjim i caktuar” [yha!]. Pra në botëkuptimkalbjen matnukoshiane, nuk është thjesht shteti që “krijon” kombin (siç broçkullisin neobolshevikët dhe sorosistët e tjerë) por është regjimi [yha!]. Pra, “sipas tij” (duhet vendosur në thonjëza sepse as ai vet nuk e kupton që ky është përfundimi ku shpien broçkullat që ai shkruan!), një popullsi e caktuar ndryshon kombësi sa herë që ndryshon regjimi që e sundon atë, me gjithë tentakulat kriptopolitike, përtejshtetërore dhe ideologjike që aksh regjim mbart! Dhe prandaj ai flet me lirshmërinë më të madhe për “komb jugosllav” [yha!] sikur të ishte duke thënë gjënë më të vërtetë në botë.
Përdorimi i togut marroq “komb jugosllav”, vërteton përpikërtisht se kombësia, sipas Matnukoshit varet jo thjesht nga burokracia shterpe e ndonjë regjimi jokombëtar shtetist por nga regjimi, i cili mund të ketë jurisdiksion shumështetësh, federal, si në rastin e jugosllavisë, apo ‘jurisdiksion’ përtejshtetësh, si në rastin e “kombësisë myslimane” që u faktorizua po nga regjimi jugosllav duke i lënë shteg kështu regjimit islamik brenda atij bolshevik! E madje burimi i pëçartjes matnukoshiane në lidhje me kombësinë duhet kërkuar pikërisht tek kjo pseudokombësia “muslimane”, e prodhuar nga kryedordoleci i globalistëve Tito për të përmbledhur nën një kategori të vetme sllavët muslimanë dhe mbetjet osmane sllavishtfolëse të Siujdhesës Ilire. Pra, ndonëse do të ishim të tunduar që t’i njihnim Matnukoshit një farë “origjinaliteti” për faktin se ka arritur që ta shkuptimësojë konceptin e kombësinë edhe më shumë se sa ç’bëjnë ithtarët e dogmës së ‘krijimizmit burokratiko-shtetëror’, në të vërtetë ai e ka të huazuar këtë lajthitje nga kundranacionalizmi bolshevik titist! Kjo do të thotë se, tërthorazi, Matnukoshi na ndihmon që të arrijmë (ultra)induktivisht tek parashtrimi i faktit që islamizími i Evropës që po nxitet dhe po ndodh sot, është planifikuar dhe vënë në zbatim nga globalistët shumë më herët seç mund të mendohet, menjëherë pas LDB-së dhe paksëpaku që prej kohës së Titos, mashës së tyre të asokohshme, dhe çevropianizimi, çshqiptarizimi dhe islamizími i Siujdhesës Ilire (së paku, i asaj pjeseje të pagllabëruar nga protoglobalizmi abrahamik ortodoksist “sllavogrek”) është parë, ashtu siç shihet sot: si një bazë pikënisëse për çevropianizimin dhe islamizímin e mandejshëm të gjithë Evropës! Të gjitha këto tregojnë se SHKUPTIMËSIMI QË I BËN MATNUKOSH STAMBOLLOSHI KONCEPTIT BURIMORO-SHQIPTAROR TË KOMBËSISË DERI NË ATË PIKË SA QË AJO TË PËRDORET PËR TË FOLUR PËR “KOMB JUGOSLLAV” APO “KOMB KOSOVAR”, ËSHTË I THEMELUAR NË BOTËKUPTIMKALBJEN QË PËRÇOHET NGA NJË SHARTIM I GLOBALIZMIT BOLSHEVIK ME ATË ABRAHAMIK E POSAÇËRISHT ATË ISLAMIST; PRA AJO QË MATNUKOSH STAMBOLLOSHI QUAN “KOMB”, PËRKON ME ATË QË NË SHQIP QUHET “POPULLATË NËN JURISDIKSIONIN E SHERIATIT PËRTEJSHTETËROR ISLAMIK DHE ME KULTURË TË GLOBALIZMIT ISLAMIK” QË DO TË THOTË SE AI LLOJ KONCEPTIMI QË STAMBOLLOSHI QUAN “KOMB” ËSHTË NË TË VËRTETË `YMETI` ISLAMIK! Dhe prandaj, “kombi kosovar”, “kosovarizími” i shqiptaroveriorëve është veçse një hap paraprak për t’i shkëputur së pari shqiptaroveriorët nga Rrënjët, Identiteti dhe Qenësia e tyre Shqiptare dhe për t’i përgatitur kështu që të gllabërohen nga globalizmi abrahamik islamik! (…Apo nga globalizmi neosvjetikoid e neobolshevik i BE-së që pak dallim ka se është veçse një neoabrahamizëm eklektik që me anë të dogmave “multikulturaliste” bën bashkë çdo lloj kundranacionalizmi të mundshëm për të përmbushur kombvrasjen e kombeve evriopiane!).

Le t’i faktojmë këto që sapo u thanë me disa citime të drejtpërdrejta.

Duhet kuptuar që përpjekjet e Matnukoshit (dhe shumë të tjerëve si ai) për t’i shkëputur nga Kombi Ynë shqiptaroveriorët dhe për të mundësuar kështu ngllabimin dhe shkrirjen e tyre brenda ymetit islamik, janë përpikërisht në vijë me përpjekjet e Erdoganit për të krijuar një “komb të vetëm evroaziatiko-islamik” pasi ai (bashkë me gjithë agjentët, faktorët, vektorët e propagandistët e tjerë neoosmanistë) është ‘vegla’ që globalistët po përdorin si “udhërrëfyes” të “integrimeve euroaziatike”! (Të cilat janë po aq pjesë e planit të tyre për shtrirje të pushtetit në nivel mbarëbotëror sa ç’janë “integrimet evropiane dhe euroatlantike”! E madje tek Erdogani globalistët kanë gjetur ‘unazën lidhëse’ midis “integrimeve aziatike” dhe “integrimeve evropiane”!).
Ja se çfarë ka thënë në maj të këtij viti neo-padishahu mashë e hiperglobalistëve kundraevropianë (ashtu siç mashë e evropianofobëve të bankierokracisë glboale kanë qenë gjithë sulltanët e tjerë):

Image

Shohim pra që retorika matnukoshiane se «serbë, magjypë, gabelë, boshnjakë e shqiptarë janë që të gjithë pjesë e “kombit kosovar”» është veçse zbatim paraprak rajonal i neoperandorizmit islamisto-panturanist dhe se cilësimi i virusit botëkuptimor “kosovarist” si një “mini-jugosllavizëm” (si boshti i fushatës kundrashqiptare për ta çshqiptarizuar Shqipërinë Veriore duke e kthyer në një mini-jugosllavi) nuk është i gabuar por është veçse një “matrioshkë” brenda planit më të gjerë për ta shndërruar Shqipërinë Veriore në një mini-perandori neoosmane; pra “kosovarizmi” është veçse një mini-jugosllavizëm përbrenda një “mini-osmanizmi”! Pra është zbatim i planit neoosmanist brenda kufijve të Shqipërisë Veriore për të kryer atë spastrim të shqiptarëve dhe atë llurbëtirizím që neoosmanët duan të kryejnë në të gjithë “Evro-Azinë” për interes të globalistëve që duan të skllavo-homogjenizojnë kështu një pjesë të madhe të globit. Ashtu siç për mashën e globalistëve në Anadoll «demokracia është veçse një tren» nga i cili ai do të zbresë posa të ketë arritur përmbushjen e planit gjeostrategjik me të cilin është ngarkuar:

Image

…ashtu edhe “kombi kosovar” i Matnukosh Stambolloshit është veçse një «tren» që nëpërmjet tij globalistët po përdorin për t’i çshqiptarizuar shqiptaroveriorët dhe për t’i gllabëruar në ““kombin”” islamik evroaziatik e mandej në ““kombin”” global” si “Homo Globalus”-a të parrënjë, të pakombë, të pahistori e të paidentitet. [Ata që na kanë lexuar edhe më parë do e kuptojnë menjëherë se doktrina ku mbështeten këto citime si dhe veprimtaria kriptoislamistofile e H. Stambolloshit është ajo e “takija”-s.]

Por vërtetimin për gjithçka që kemi pohuar deri më tani na e jep fjalëpërfjalësisht vet Matnukosh Stambolloshi nëpërmjet një artikulli që ka botuar në vitin 1992 (aspak çuditërisht pas një vizite të tij në SHBA, kryeqendrën e globalistëve!):

Image

Ja se çfarë shkruan Matnukosh Stambolloshi në këtë shkrim të datës 12.03.1992 nr. 1443 në faqen ”Duhet menduar edhe për këtë” të gazetës “Zëri javor” [dhe që vërteton se ai ishtë ‘yshtur’ që atëherë nga globalistët që e kanë trushpëlarë dhe që e financojnë duke shfrytëzuar syleshësinë e tij për ta përdorur si megafon të planeve të tyre shqiptarí’zhdukëse në një kohë kur njëra prej mini-globalizmave të tyre (jugosllavia me motor serboman) po shpërbëhej dhe të cilin ata donin menjëherë që ta zëvendësonin me një mini-globalizëm tjetër, atë neoosman]:

❝Perandoria e fundit , Jugosllavia po shpërbëhet ( viti 1992), pikërisht duke implikuar depërtimin islam në Ballkan. Njohja e Bosnjës, dhe kujdesi i veçantè për Sanxhakun, nga ana e Turqisë dhe më pastaj edhe e Iranit , mund të shënojë shkëlqimin e gjysmëhënës në Mesdhe dhe Ballkan.
[…]
Shqiptarët etnikë me një truall ideal për një Republikë Islamike me mbi 70 % të konfesionit islam, ndoshta nuk do ta lëshonin rastin për të provuar ndërtimin e shtetit mbi baza fetare. […]
Konfederata Turqi - Shqipëri etnike - Sanxhak - Bosnje ia siguron islamit kontinuitetin historik në këto anë të botës, premton lidhje të forta financiare me Irakun, Iranin dhe pse jo edhe me Kuvajtin dhe me tërë botën islamike ❞

HEU KOKRRA E MATUFIT!!!
HEU KOKRRA E DUMBABISTIT!!!
HEU KOKRRA E ETNOMAZOKISTIT!!!

A e kuptoni pra se që nga futja e Shqipërisë Perëndimore në “Organizatën e Bashkëpunimit Islamik” menjëherë pas rënies formale të teokracisë bolshevike hoxhiste, e deri tek ndërtimi i mijëra bunkerëve islamikë në Trojet Tona, tek “kombi kosovar” dhe tek përmbytja e Atdheut Tonë me muxhajdinë… që të gjitha këto janë pjesë e një plani “gjeostrategjik” globalist shkatërrimtar dhe kundrashqiptar për ta zhdukur Kombin Tonë në llurbëtirën e globalizmit islamik si parapërgatitje për gllabërimin në hiperglobalizmin kanibalfinanciar!!! A e kuptoni pra se përse nacionalistët evropianë që po e luftojnë globalizmin dhe zhdukjen e evropianëve, e shohin UÇK-në si zbatim të këtij plani për islamizimin e Evropës ndonëse UÇK-ja dhe Vullneti Ynë Kombëtar për Çlirim nga Jugosllavia ka pasur idhje me islamin aq sa kanë patur lidhje me islamin çlirimtarët sllovenë apo kroatë: domethënë ASPAK!

Shkarravitësit-me-pagesë dhe botëkuptimkalburit si Matnukosh Stambolloshi dhe i gjithë kontingjenti me “analistë” e “politikanë” që na kanë instaluar globalistët në poste kyçe vendimmarrëse dhe opinion’bërëse janë ata që jo vetëm po e shtyjnë Kombin Tonë në greminën e komb’zhdukjes por janë edhe ata që pamundësojnë që Kombi Ynë të paraqitet ashtu siç është në sytë e evropianëve nacionalistë që po e luftojnë globalizmin. ‘Matnukosh Stambolloshat’ dhe gjithë dumbabistët e neo-dumbabistët e tjerë janë ata që pamundësojnë shprehjen e Pikëpamjeve Burimore të Kombit Tonë dhe që ndihmojnë dhe faktorizojnë propagandat dhe tezat e gënjeshtërta dhe shqiptarofobike të mini-globalizmit postbizantin serbogrek. [Se: ta shtypësh, tkurrësh e shtrembërosh Botëpamjen Burimore Shqiptare për t’ia përshtatur planeve të globalistëve — që qartazi janë shprehur se sipas tyre «nuk ka më vend në Evropë për shtetkombe» dhe se «të gjitha shtetet evropiane duhet të jenë “multi-etnike”» — do të thotë ta bësh të pakuptueshme e madje të gabuar Luftën e Drejtë të UÇK-së pasi edhe vet jugosllavia ishte multietnike ashtu siç globalistët e duan çdo vend evropian sot për të shtrirë kontrollin e tyre pa hasur në ‘pengesa’ (pra duke çrrënjosur nacionalizmin e shëndetshëm të kombeve, prirjet dhe mundësitë e tyre për të ushtruar sovranitetin e vet) dhe prandaj i bie që UÇK-ja të ketë qenë “shkatërruesja e parajsës multietnike” që propagandojnë, nxisin dhe financojnë globalistët në Evropë. Pra ose je me globalistët që nuk duan më shtete e kombe në Evropë, ose je me kombin tënd dhe dashamirës ndaj gjithë kombeve të tjera që duan liri dhe sovranitet. Edhe me globalistët edhe me Kombin nuk mund të jesh sidomos nëse kupton se përse globalistët po e kriminalizojnë sot UÇK-në, ashtu siç kanë bërë që prej fillimit. Ndërhyrja e tyre kundra jugosllavisë ka qenë një hap që ata kanë bërë krejt jashtë planeve të tyre (dhe shpallja e pafajësisë së millosheviçit e dëshmon këtë mosmëmiri); por këto janë gjëra që shqiptarët nuk do të kuptojnë kurrë për aq kohë sa që nëpër media do të kemi dumbabistë që bëjnë tifo me këdo që shohin si të fortë dhe që nuk kanë as aftësinë më të vogël për të mbrojtur të Vërtetën sipas Botëpamjes Kombëtare si dhe Interesin Kombëtar (që madje as nuk e dinë se çfarë janë).]

Nëse taktika propagandistike kundrashqiptare ‘proksi-globaliste’ abrahamike serbogreke – që mund të përmblidhet kështu: «shpif shpif dhe vetëm shpif kundra shqiptarëve sepse diçka do të mbetet» – ka pasur sukses deri më tani është vetëm dhe vetëm falë dumbabistëve që, të tërhequr prej hunde nga kundrashqiptarët e të gjitha kategorive njëherëshi, i kanë faktorizuar këto shpifje duke i brendësuar në broçkullitjet e tyre pseudo-“intelektuale” duke u hequr si ‘zëdhënës’ të Interesit Kombëtar ndërkohë që i vetmi interes që mbrojnë e përçojnë është ai i globalistëve që i kanë përzgjedhur, ‘yshtur’ dhe financuar.

Ata Shqiptarë që pavarësisht luftës psikologjike dhe trushpëlarjeve kundraarsimore e mediatike e kanë ruajtur botëkuptimin e tyre të pastër, nuk kanë më asnjë dyshim në lidhje me planin e qartë globalist për të na zhdukur si Komb nëpërmjet sllavizímit, greqizímit dhe turkoarabizímit. [Për më tepër: #40 dhe #42]

Image

Është detyre pikërisht e këtyre Shqiptarëve Syshqiponjë që të shkundin dhe nxjerrin nga trullosja gjithë shqiptarët e tjerë, që t’i ndërgjegjësojnë, t’i informojnë dhe t’i ndihmojnë që ta pastrojnë dhe rizhvillojnë botëkuptimin dhe që ta rindezin vullnetin e tyre për ta mbrojtur Kombin nga rreziku që i kanoset.
Në kohëra si këto Kombi mbrohet me ARSIM. Lufta Jonë sot, Lufta e Shqiptarëve Syshqiponjë sot, është një Luftë Arsimore! Dhe fitorja do të arrihet vetëm atëherë kur asnjë Shqiptar mos të jetë më pre e propagandave kundrashqiptare dhe e hipnotizimeve etnomazokiste, vetëurrejtëse, vetëdëmtuese dhe torollakuese që regjimi i bën publikut nëpërmjet teleshmanëve që bën të famshëm me pahir!

Se cilat janë Vlerat Tona Kombëtare dhe se cilët janë ata Shqiptarë që i përfaqësojnë denjësisht këto Vlera, e vendosim vetë! Ka riardhur koha që njerëzit publikë model dhe shembuj të shëndetshëm për rininë dhe gjithë Kombin, t’i përzgjedhë vet Kombi Shqiptar dhe jo minjtë e globalizmit të infiltruar në mediat dhe Institucionet Tona për të na shkombëtarizuar, çmoralizuar dhe zvetënuar!

Mjaft i mbështetëm e u shkuam pas avazit njerëzve pa vlerë! ‘Diell‘ Vlerash, Bukurie, Dijenie e Mbrothësie kemi vetëm Shqiptarët Besnikë ndaj Kombit, Gjakut, Kulturës, Mendësisë dhe Botëkuptimit Tonë Kombëtar!
Një Komb, një Vullnet!
SHQIPNIA E SHQIPTARËVE!!
SHQIPTAROKRACI!!!

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Vrojtim: Procesi i /globalizimit të shqiptarëve

#50

Post by rrëqebull » Sat Nov 05, 2016 12:43 am

Qendra e Studimeve Albanologjike- faqe zyrtare wrote:Thirrje për aplikim në konferencën "Antropologjia, kultura dhe trupi"
Tema e përzgjedhur sivjet për konferencën vjetore të Departamentit të Etnologjisë në IAKSA synon të nxisë dhe provokojë debatet në dy drejtime:
1. Në radhë të parë ajo fton studiuesit që kërkimet e tyre të deritashme të lidhura me individin dhe mënyrën sesi ai komunikon me / bëhet pjesë e grupeve shoqërore, si dhe mënyrën sesi ai koncepton, ndërton dhe krijon ambjentet e jetesës për veten dhe të tjerët, t'i rikonceptojnë nga një pikëpamje tjetër: nga pikëpamja e trupit dhe praktikave trupore.
2. Së dyti, ajo fton që me anë të kësaj prespektive, të nisin kërkime mbi çështje e tema të reja, të pa eksploruara ose të eksploruara shume pak nga antropologjia apo etnologjia shqiptare, e që lidhen me praktikat trupore, siç janë konstruktet trupore gjinore, seksualiteti, maskuliniteti, identitetet gjinore, higjena biologjike dhe ajo rituale, ndryshimet fizike trupore për shkaqe rituale etj.
Bazuar në përkufizimin e Setha M. Low dhe Denise Lawrence-Zuniga (2007), por edhe në atë të shumë studiuesve të tjerë, termin "trup" e përdorim për t'iu referuar mënyrës sesi kuptohen dhe konstruktohen nga ana kulturore karakteristikat fizike dhe sociale të tij. Pjesa më e madhe e praktikave sociale dhe e kuptimeve kulturore të individit lidhen me trupin dhe/ose kryhen me anë të trupit apo me anë të praktikave rituale trupore. Nga pikëpamja e kulturës materiale, të ngrënët, të veshurit, gjimnastika, vrapi, duhanpirja, mënyra e shëndetshme e jetesës, mjeksia dhe të gjitha ritualet që lidhen me sa thamë, lidhen direkt me ekzistencën fizike të trupit. Ato konstruktojnë konceptet që kemi mbi jetën dhe shëndetin, që, në anën tjetër, përmes praktikës individuale apo të grupeve dhe përmes eksperiencave të jetuara, ndryshojnë dhe marrin kuptime të reja. Kësisoj, praktikat rituale trupore dhe trupi, kthehen në pika të rëndësishme për të kuptuar ekzistencën fizike si dhe të qënit në botë - krijimit të jetë-botëve individuale apo të grupeve.

Identitetet gjinore, seksualiteti, maskuliniteti e feminiliteti tradicionalisht janë konceptuar si të përcaktuar nga ana biologjike. Por pjesa më e madhe e studimeve në fushën e shkencave shoqërore si dhe në antropologji përkrahin mendimin se identitetet gjinore janë fluide. Duke mos e lënë mënjanë anën biologjike, shumë studiues argumentojnë se ajo nuk është determinuese për mënyrën sesi konceptojmë trupin gjinor dhe seksualitetin, por përdoret si taktikë diskursivve për të fiksuar dhe esencializuar këto identitete. Ndërkohë që tema të tilla në disa vende të botës janë trajtuar e trajtohen me imtësi, si është gjendja e tyre në Shqipëri dhe në Ballkan?
Gjithashtu trupi duhet trajtuar si plural. I njëjti trup mbart disa regjime: trupi organik, fenomenologjik ose/dhe trupi-në-punë, sikurse këto regjime mund të bëhen kritere dominuese për kategorizimin objektiv të trupave. Trupi është në të njëjtën kohë vepruesi dhe pësuesi i raporteve të forcave në një shoqëri apo komunitet, ndaj si i tillë ai duhet qasur si agency, si toposi ku ndërtohen dhe mbarten strukturat shoqërore ose raportet e forcave. Nga kjo pikëpamje trupat janë njëherazi habitus-e dhe ethos-e.
Në vijim po japim disa linja rreth të cilave mund të propozohen punimet:
Trupi dhe seksualiteti
Trupi dhe pushteti
Trupi si kulturë materiale, trupi dhe kultura materiale
Etnologjia dhe trupi
Ritualet dhe praktikat trupore
Ushqimi, kulinaria dhe trupi
Trupi dhe biopushteti
Trupi, raca dhe diskursi mbi ta
/QSA
Tani që — me një autoseriozitet krekacor që, po mos të ishte në lidhje me një lajthitje dëmprurëse përmasa e së cilës nuk e bën atë diçka për të qeshur, të vetmen gjë solemne që do të kishte do të ishte pikërisht qesharakësia e tij autohipnotike dhe autoaluçinatore — deri edhe [ish-, vjen të thuhet] Qendra e Studimeve Albanologjike na filloi të flasë përçart dhe të propagandojë dogmën neobolshevike, natyrofobike, arsyefobike, pseudoshkencore e pseudosociologjike të "gjinive fluide", do të thotë se Sorosistanit i ka mbetur mangut vërtet shumë pak për t'ia arritur Republikës së Vajmarit për nga nxitja, reklamimi dhe shpërblimi i institucionalizuar i zvetënimit, zhdinjitetizímit e çnatyrimit gjinor dhe sëmurjes, shthurjes e shpërbërjes familjar'kombëtar'shtetëror'moral'kulturore.

…E kushedi, tashmë që, me sa duket, të gjitha çështjet albanologjike i kanë zgjidhur dhe «bërë ujë», ndoshta, më në fund, do të mund të përqendrohen në gjëra vërtet "serioze" — duke u marrë me çështje "relevante" ojq-sh të çeqosura nga Amsterdamogradi të cilat na i përmirësojnë notën në "progres-raportet" e Babës-që-dum dhe na "avancojnë" në "proceset integruese" — dhe t'ia kalojnë kështu, për "progres" dhe "zbulime novatore", asaj 'babilonie' në të cilën globalistët e kishin shndërruar Gjermaninë (dhe Berlinin në veçanti) përgjatë fillimshekullit të kaluar; si për shembull duke na "shkencëruar" e "sociollogjisur" për pedofilofobinë, për zoofilinë apo për "speciet fluide": se si mund ta shpallim veten dhe të pretendojmë që të na quajnë gomar, krimb apo bubuzhel për "arsye" se "ndihemi" të tillë — [apo më saktë: për arsye se "sociologët" neobolshevikë do të na programojnë dhe "edukojnë" se si të "ndihemi" të një specieje tjetër, (ashtu siç 'dje' dhe 'sot' po bëjnë me dogmën mendjehlemuese të gjinisë-fluide-si-ndjenjat), nëpërmjet kurrikulave shkollore, komisioneve kuvendore, reformave kushtetuese, filmave dhe "artit" që do të prodhojnë për ta shndërruar gomarizímin tonë në "çështje sociologjike, shoqërore, politike, ligjore" …e "albanologjike"] — dhe se si të themelojmë ojq-ra dhe partira për ta "emancipuar" shoqërinë duke lobuar që, me "ekspertizën" deledashamire të partnerëve shumëgjinor e neutrokombësh, të hartojmë dhe kalojmë ligje "ndjenja'mbrojtëse" për të luftuar gomarofobinë dhe për t'i dhënë "dënimin e merituar" "speciefluidofobëve diskriminues, prapanikë dhe nazipatriarkalistë".
_ _ _

Nëse doni që të mësoni më tepër rreth origjinës së kësaj pseudosociologjisë së "identiteteve fluide" që përçartin ithtarët trushpëlarë e botëkuptimkalbur të neobolshevizmit arsim-art-e-shkencë'vrasës (apo kontingjenti i drejtpërdrejtë i globalizmit komb'vrasës që ka mësuar të shkruajë shkarramendime në Shqip) — të cilët, porsi në rastin e QSA-së, kanë depërtuar dhe po kalbin nga brenda të gjitha Institucionet Tona Kombëtare — dhe nëse doni që të kuptoni vërtet se ku e kanë origjinën këto dogma kundranatyrore, kundragjinore, kundrafamiljare, kundrakombëtare e kundraevropiane të dala nga eksperimente poshtëruese, çnjerëzore e çnjerëzuese të kryera mbi evropianët nga parazitët dhe pseudoshkencëtarët evropianofobë globalistë që i kanë përdorur ata si kavie për të shfryrë gjithë urrejtjen e tyre atavike kundrejt familjeve dhe kombeve evropiane, atëherë një shpjegim fillestar të thukët aq sa horizontdijeje'hapës dhe histori'shmjegullonjës e gjeni në këtë videodokumentar të shkurtër [15 min]:

youtube.com/watch?v=S1Fc0Jtp20c

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Vrojtim: Procesi i imponuar i abrahamizímit/ (neo)bolshevizmímit/ globalizímit të shqiptarëve

#51

Post by rrëqebull » Wed Nov 16, 2016 9:52 pm

Image
"TË DREJTAT E NJERIUT" SI NJË 'SHAMI' IDEOLOGJIKE POSHTË SË CILËS HIERARKIA E 'KLERIT' KUNDRAKOMBËTAR TË RELIGJIONIT NEOBOLSHEVIK NË SAJË TË (HIPOKRITO)ALEANCËS KUNDRASHQIPTARE LIBERALESHKOISTO-(TAKIJO)ISLAMISTE FSHEH TINËZISHT DOGMËN GLOBALISTE TË «PRIVILEGJEVE PËR PAKICAT, ARDHACAKËT DHE AUTOKTONOFOBËT» DHE MBULON KALBJEN E VET BOTËKUPTIMORE DHE KRIPTOQËLLIMET E SAJ PËR TË PËRKRAHUR, NXITUR DHE DETYRUAR ISLAMIZÍMIN/(NEOBOLSHEVIZÍMIN/GLOBALIZÍMIN) E SHQIPTARËVE, PRA ZHDUKJEN E SHQIPTARÍSË!

Ngjarjae këtyre ditëve në Drenoc të Malishevës, në Shqipëri Veriore — ku pati një bashkërendim të përgjegjshëm të prindërve të ndërgjegjshëm për të mëtuar prej institucionit arsimor ku ata dërgojnë fëmijët e tyre që të parandalojë islamizímin e tërthortë dhe 'normalizimin' e shkombëtarizímit abrahamik arabizues tek ta nga njëra anë dhe tërhuzje ksenofilopatologjike e lajthitje turfulluese prindërfobike e shqiptarofobike të liberaleshokve dhe gjithë kontingjentit kundranacionalist me biznesmenë/biznesuoman e "figura mediatike" të prostitutërisë civile të bunkerëve të religjionit neobolshevik (OJQ-ve) të financuar nga globalizmi komb'vrasës nga ana tjetër — nxori edhe një herë më shumë në pah disa fakte të rëndësishme të cilat Shqiptarët Syshqiponjë i kanë parashtruar vazhdimisht përgjatë viteve të fundit:

■ 1. islamizími i shqiptarëve është imponim qëllim'fëlliqtë i jashtëm dhe kurrsesi zgjedhje e lirë e jona;

■ 2. fakti që e gjithë prostitutëria civile është ngritur kundra prindërve të përgjegjshëm shqiptarë dhe kërkesave të tyre të drejta dëshmon në mënyrë të pafshehshme se (neo)bolshevizmi është pseudosocializëm kundrakombëtar që kurrsesi nuk përfaqëson "popullin" por veçse kërkon ta trushpëlajë , keqpërdorë, shfrytëzojë dhe shthurë e zvetënojë atë sipas dogmave të veta religjionoide arsyefobike, botëkuptimkalbëse, shtetshkrumbosëse, shkulturuese e vetëvrasje'kombëtare'nxitëse;

■ 3. aleanca kundrakombëtare liberaleshkoisto-(takijo)islamiste është më e ngushtë se kurrë (pavarësisht se ato ia kanë me hile njëra tjetrës siç do të shpjegohet më tutje) dhe është një aleancë abrahamiko-abrahamike pasi që të dyja këto sëmundje kundrashqiptare janë të sajuara dhe financuara nga po të njëjtë hiperglobalistë të kanibalfinancës;

■ 4. shqiptarët e paprekur nga sëmundjet abrahamiko-bolsheviko-globaliste dhe të cilët duan që të mbrojnë fëmijët, familjet, bashkëkombasit, traditat dhe institucionet tona prej këtyre sëmundjeve botëkuptimore arsye-arsim-tradita-e-gjithçka-kombëtare'vrasëse janë të braktisur dhe pas askurrfarë përfaqësimi apo mbrojtjeje;

■ 5. skizofrenia neobolshevike liberaleshkoiste po shënon në Shqipëri Veriore kulme marrëzie e histerie kundrakombëtare që rrallë ka arritur edhe në vet Perëndimin ku kjo sëmundje religjionoide neo-abrahamike është shpifur laboratorikisht dhe nga ku ka ardhur;

■ 6. dogma (neo)bolshevike "të drejtat e njeriut" duhet lexuar e shqiptuar ashtu siç tingëllon dhe kuptimón në të vërtetë kur përmendet nga kripto/neo-bolshevikët: «privilegjet e pakicave, ardhacakëve dhe autoktonofobëve» sepse — siç dëshmon ky rasti i Drenocit ku prindërit shqiptarë na dalkan si "më pak njerëz" (pra pa të drejta!) se sa mësuesja me veshje dhe bindje kritpopolitike të nacional'perandorizmt abrahamik arab — tek fjala "njeriut" liberaleshkot nuk përfshijnë kurrsesi vendasit dhe aq më pak vendasit e përgjegjshëm atdhetarë por veçse çdo lloj jovendasi e kundravendasi mbrojtja e privilegjeve dhe tekave të të cilit i shërben shpërblimit të prostituimit të tyre tek globalistët (me marrje fondesh) apo krijimit të përçarjes dhe shqyerjes shoqërore që këtyre, në aluçinacionet e tyre pushtet'fetiçiste, u duket se mund t'u shërbejë për të "kryer revolucion" e për të rrëmbyer pushtetin (të cilin do ta përdorin mandej për ta dëmtuar e shpërbërë Kombin sipas urdhëresave të dogmave të religjionit të tyre shkombëzues, llurbëtirizues e globalizues).

Këto janë veçse disa prej fakteve që nxjerr në pah kjo ngjarje por,
ndërsa fakti i pikës 1. është më se i vetëkuptueshëm dhe fakti ndoshta më i njohur dhe pohuar mbarëshqiptarisht, ia vlen që të shtohet diçka në lidhje me faktin e pikës 6. për t'u shpjeguar atyre që çuditen prej tij se përse neobolshevikët nuk kanë turp që ta shfaqin kaq zhveshur skizofreninë e tyre duke gjoja "mbrojtur" gratë dhe LGBT-të nga njëra anë dhe njëkohësisht islamizímin dhe islamistët nga ana tjetër edhe pse këta nuk njihen për pasje të ndonjë simpatie të madhe për "liritë" dhe "të drejtat" e grave dhe LGBT-ve (për ta thënë me një eufemizëm) ashtu siç këto "liri" dhe "të drejta" artikulohen nga vet neobolshevikët.

Kjo "çudi" ka disa shpjegime të ndërlidhura, në vartësi të pjesës së kontingjentit kundrakombëtar (neo)bolshevik që shqyrtohet por shpjegimi kryesor, dhe fare i thjeshtë, është ai që ka të bëjë me majat e hierarkisë së 'klerit' të religjionit neobolshevik. Këta, me vetëdije të plotë përkrahin dhe nxisin islamizímin e shoqërisë sepse, sipas tyre, kështu do të prodhojnë atë që ata përfytyrojnë me jargavitje pushtetomanjake si një "bombë shoqërore" ku, nëpërmjet grumbullimit të "shtypjes" dhe "ndrydhjes" që shkakton islami, do të arrihet (gjithnjë sipas tyre) në atë pikë "tensioni" sa që do krijohen konditat, mjedisi dhe atmosfera e duhur për të prodhuar revolucionin e shumëbroçkulluar bolshevik!! Kjo është (përç)ar(t)syeja për të cilën këta hierarkë të lartë bolshevikë me poste të larta partiake e akademike, nuk kanë turp që ta shfaqin haptazi skizofreno-hipokrizinë e tyre duke i trushpëlarë njëherazi nxënësit dhe militantët e tyre që t'ua "mbrojnë të drejtat" islamistëve po aq sa LGBT-ve.

Kjo taktikë e përdorimit të islamizmit për "revolucion'bërje" nga ana e bolshevikëve tregon jo vetëm që bolshevizmi është një pseudoshkencë që ka dështuar mu në parashikimet dhe artikulimet e veta kyçe dhe 'palcore' (se po të mos kishte dështuar, nuk do t'u duhej që të përdornin islamistët për ta kryer atë!) por tregon po aq pakundërshtimisht se bolshevizmi është një religjion i cili 'për çanësim' është i verbër ndaj dështimit të vet! {Sepse, ashtu siç një përrallë nuk mund të quhet 'e gënjeshtërt' duke u mbështetur veçmas në të dhënat që ajo përmban [sepse duhen të dhëna jashtë-përrallore për ta bërë këtë], në të njëjtën mënyrë edhe një religjion nuk mund të shpallet apo ta dallojë veten si 'të pavërtetë' duke u mbështetur veçmas në dogmat e veta! [Pasi dogmat e tij janë ato ku ai kërkon dhe "gjen" e "themelon" "të vërtetat" e veta (lajthitjet e veta), pa dalë prej tyre dhe pa u përballur me realitetin, porsi në rastin e përrallës.]}

Sigurisht, të gjitha këto duan të thonë atëherë se aleanca (neo)bolsheviko-(takijo)islamiste është një aleancë hipokritësh që ia kanë me hile njëri tjetrit dhe që shfrytëzojnë njëri tjetrin për synimet e tyre specifike (sepse kriptoislamikët "lliberalë" po shfrytëzojnë çarjet që neobolshvizmi i shkakton shoqërisë dhe soldiaritetit kombëtar për të vendosur kështu sheriatin!), mirëpo pasojat për Kombin janë gjithqysh shkatërrimtare dhe të njëjta, cilado palë 'ia hedhtë' tjetrës sepse këto dy sëmundje kundrashqiptare dhe vektorët që i përçojnë ato, janë sajuar, përpiluar, strukturuar e financuar nga hiperglobalizmi komb'vrasës që i ka në dorë dhe që i fije'tërheq ato, në mënyrë të tillë që cilado palë mbizotëroftë, përmbushja e planit të kanibalfinancës — zhdukja e kombeve evropiane dhe krijimi i "Homo Globalusit" mulat të pakombë, të pahistori e të droguar e nënshtruar me universalizëm/internacionalizëm ndaj "Qeverisë Globale" — të mund të quhet pa dallim i arritur.

Të gjitha këto tregojnë gjithashtu se sa afër kategorisë `sëmundje mendore` është bolshevizmi (se që është sëmundje mendimore e botëkuptimore, kundranatyrore e kundrakombëtare, kjo është e faktuar dhe e pranuar tashmë prej kohësh nga ajka mendimtarore e çdo kombi në botë!).
#JASHTË_abrahamizmi_NGA_SHKOLLAT_SHQIPTARE!
#JASHTË_bolshevizmi_NGA_SHKOLLAT_SHQIPTARE!

#JASHTË_globalizmi_NGA_SHKOLLAT_SHQIPTARE!

#ME_Prindërit_Shqiptarë!
#ME_KOMBIN!

Post Reply

Return to “Problematika shqiptare në media/shtyp”