Page 1 of 1

Ismail Morina kerkon pare

Posted: Wed Jul 15, 2015 3:58 pm
by Artian
Une nuk po e di pse duhet me pagu per kete person

Image

Re: Ismail Morina kerkon pare

Posted: Wed Jul 15, 2015 4:05 pm
by Mendi
Ky palace nuk dihet per ke punon ose eshte shume mendjelehte.

Re: Ismail Morina kerkon pare

Posted: Wed Jul 15, 2015 4:30 pm
by Zeus10
Plotesisht dakort me ju. Ne si shqiptare, pavaresisht vuajtjeve te tmerrshme te shkaktuar prej serbeve, nuk duhet te inkurajojme akte se paku feminore te ketij lloji dhe aq me pak te "biem ne dashuri" me autoret e tyre. Serbet kerkuan nje alibi, pas dhunes skandaloze te shkaktuar ndaj djemve tane, (te shperblyer nga UEFA me dhenien e pikeve ne tavoline per serbet) dhe kete alibi ja u dha falas Ismaili. Ca media e etiketojne me naivitet kete djalosh: "Tifozi me i madh i Kombetares", kjo per mua eshte e pakuptueshme. Nderprerja e ndeshjes qoftë dhe marrja e tre pikeve ne tavoline, u erdhi pershtat vetem serbeve. Do te kisha preferuar shume here me teper, qe ndeshja te ishte lojtur deri ne fund edhe sikur ta humbismin ate, gje per te cilen dyshoj shume. Persa i perket ketij djali, une mendoj se ai se paku duhet te rri larg vemendjes se publikut, aq me teper te lyp per "shperblim", per aktin e tij ne pamje te pare heroik e patriotik.

Re: Ismail Morina kerkon pare

Posted: Wed Jul 15, 2015 4:47 pm
by Artian
Zeus10 wrote:per aktin e tij ne pamje te pare heroik e patriotik.
Ai ishte akt trimerie zoteri Zeus une nuk po kuptoj qe ju e quani keshtu.

Re: Ismail Morina kerkon pare

Posted: Wed Jul 15, 2015 5:15 pm
by Zeus10
Artian wrote:
Zeus10 wrote:per aktin e tij ne pamje te pare heroik e patriotik.
Ai ishte akt trimerie zoteri Zeus une nuk po kuptoj qe ju e quani keshtu.
Mendimi juaj eshte kontradiktor ne dy pjeset e fjalise se mesiperme. Une JO, nuk e quaj akt trimerie kete te Morines. Une nuk vleresoj si trimeri, veprimet e kryera tinez, qe dhe sikur te mos jene te ndotura, nxitohet te vilet fame.