Page 1 of 1

Degjenrimi dhe Pederastia po gjejne terren ne Shqiperi, me ate te maskes se '' reformes ne drejtesi''.

Posted: Thu May 12, 2016 11:45 am
by Kastrioti1443
Me ne fund edhe klikat nderkombetare ( gjithmone me bekimin e cifuteve te tipit Soros, tashme eshte edhe e mirenjohur) e nxorren koken e tyre.

Me ne fund u kuptua thelbi se cfare permban '' reforma ne drejtesi''.

Shifni pra rrethin vicioz dhe labirinthin ne e cilin kane rene Shqiptaret. Per 25 vite Shqiperia ra dhe vazhdon te jete ne nje kaos moral, ekonomik, demografik, kulturor dhe gjeopolitik, dhe krejt pa mbojtje.

Per pak vite u shkri ushtria ne te cilen ne investuam 45 vite, ( ushtria e cila sigoronte sovranitetin tone ekonomik dhe politik pas pasur nevoje per NATo apo per Varshava) u therrmuan 100 fabrika, dhe u aplikua '' ligji 7501'' , nje ligj anti njerezor dhe anti ekonomik.

25 vite morrat kriminale gjeten terren ne shqiperi dhe u shtrine edhe ne tej, nderkohe qe intelektualet dhe talentet mendore dhe sportive ikin jashte, nderkohe qe derrat shqipfoles, por qe shqiptare nuk jane kane krijuar kulturen e shfrytezimi sekesual, servilizmit, gangsterrit dhe shfrytezuesit.

Ne keto 25 vite kaos, duket sikur shpetimi per ne eshte BE-ja, duket sikur shpetimi per ne jane investimet e huaja dhe reforma ne drejtesi, qe po behet nga po e njejta klike mafioze qe na therrmon 25 vite.

Duket sikur shpetimi eshte krlika nderkombetare BE dhe investitoret e saj, duke na futur edhe nje thike mbas shpine, mbasi ne hedh disa fasho per plaget, thiken e degjenrimit total te qelizes se famlijes, qe qe do krijoje nje zinxhri katastrofik te metjeshem per Shqiptaret, duke therrmuar mashkullitetin dhe ate cka ka mbetur nga gjalleria jone.

Therrmimi i qelizes se familjes dhe vdekja e mashkullit shqiptar do beje qe Shqiptaret te mos ti mbijetojne as shekullit te 21 si komb.


Ja ku eshte nje artikull:

http://www.gazetatema.net/web/2016/05/1 ... -shqiperi/


Ja ku eshte edhe vidioja

http://www.gazetatema.net/web/2016/05/1 ... -shqiperi/

https://www.youtube.com/watch?v=1KjNA22WSQ0Hidhni komentet tuaja ne secilin artikull te tregoni se jemi kunder ketij procesi therrmues per te gjithe ne.


Gjithashtu bejini vidios sa me shume '' dislike'' sepse fshihet nga you tubi po ka shume te tilla.

Ne nuk kemi as parti, e asnje organizate te mirefillte te mbroje interesat tona.

Vet ne populli i thjeshte jemi mburoja e fundit.