"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

'97-a' dhe '21 janari': VEPRA TË SOROSIT!

Sillni këtu për diskutim artikujt ose reportazhet që trajtojnë problemet më të mprehta qe shqetësojnë, shoqërinë shqiptare, komunitetin tuaj, juve.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

'97-a' dhe '21 janari': VEPRA TË SOROSIT!

#1

Post by rrëqebull » Sun Aug 07, 2016 1:47 pm

Citimi i mëposhtëm është ndërhyrja çinformuese dhe tymosëse e një sorosisti rrogëmarrës apo trushkuluri të dobishëm në një temë ku flitej për krimin e organizuar të kundrashqiptarëve globalistë dhe dordolecëve të tyre ultraetnomazokistë të infiltruar në Institucionet Tona e të instaluar në pushtet të grimuar si "politikanë" e "shtetarë". Le të mos lodhemi e ndalemi kurrë së i vëni në dijeni Bashkëkombasit Tanë për dëmet dhe krimet që globalistët po kryejnë prej vitesh kundra Kombit Tonë! Vetëm e vërteta mund t'i nxjerrë Ata nga vorbullat e vetëurrejtjes që i kanë përpirë duke i shndërruar në gjysëm-njerëz të hipnotizuar dhe të kurdisur që që të gjitha fajet për zezonat që e kanë përfshirë Kombin Tonë përgjatë këtij "tranzicioni", t'ia japin "paaftësisë së shqiptarëve për shtetndërtim", duke harruar se në botë ka vektorë e faktorë (shpesh herë të padukshëm apo të maskuar si "filantropë" e "partnerë") që i lëvizin «gurët e shahut» pa i ndjekur rregullat e madje sipas 'rregullave' që kanë vendosur vet! …Dhe që 'faji' jonë i vetëm në gjithë këtë është se ende nuk e kemi vetëdijesuar e njoftuar njëritjetrin si duhet e sa duhet në lidhje me «lojërat e shahut» [krimet komb'vrasëse] të globalistëve dhe në lidhje me 'rregullat' [strategjitë e taktikat] e tyre!

[quote=""agjent sorosist/etnomazokist i dobishëm""].....ju vuani nga fobit o njerez.....Soros ndihmon, kaq ben.....bahhh te gjith fajin e kan hebrejt e , dogme boshe injorantesh....ptuuu[/quote]
Përgjigja që ka marrë:
Ndërhyrje tipike prej botëkuptimkalburi që e ka në koma aftësinë mendimore ose prej agjenti që përhap disinformím me dashje sepse është i punësuar dhe merr rrogë enkas për t'ua ndotur dhe helmuar njohuritë dhe vetëdijen shqiptarëve (edhe ky përfshihet në kategorinë e parë nëse është vendas dhe jo kundrashqiptar i huaj shqipfolës).

Kjo është si të 'akuzosh' dikë se ka "fobi nga luftërat civile" apo "fobi ndaj humbjes së sovranitetit" apo "fobi nga shkatërrimi ekonomik i vendit të vet" apo "fobi nga pushtuesi".

Prostitutat e globalistëve që mbrojnë e përçojnë interesat e rrogëdhënësve të tyre nëpër media, universitete e forume mendojnë se për t'i paraqitur si diçka e paduhur apo e gabuar (e madje 'irracionale') reagimet e natyrshme të organizmit kombëtar që duan të rivendosin shëndetin, mjafton që t'i quash ato 'fobi'. Është njësoj si t'i akuzosh për 'virus-fobi' apo 'sëmundje-fobi' kundërtrupat dhe reagimet mbrojtëse të organizmit kundrejt agjentëve sëmurës; pra është retorikë tipike e kolaboracionistëve të kundrashqiptarëve, agjentëve viralë të infiltruar dhe e ndershiturve që nuk e kanë për gjë që ta zhysin vendin në luftë civile, që t'ia vrasin sovranitetin shtet kombëtar apo që ta gremisin ekonomikisht nëse këto janë planifikuar dhe kërkohen nga pronarët e tyre që i zhdëpin me fletushka me ca numra sipër.

Ky shenjtori juaj Soros, more etnomazokist/agjent sorosist, qëndron edhe pas ngjarjeve të '97-ës, që ishin veçse prologu i 21 janarit të organizuar e financuar po nga Sorosi:
Afro një dekadë pas shembjes së Bashkimit Sovjetik, një pjesë e madhe e Evropës Qendrore dhe Lindore mbetet e udhëhequr nga banda e vjetër. A e gjeni dot se kush po i ndihmon që të qëndrojnë në pushtet?

Nëse doni të kuptoni sadopak, ajo që po ndodh në Shqipëri [1997] mund të shpjegohet me një fjali të vetme: miqtë e Xhorxh Sorosit po dalin në krye.

/Shkrimi i plotë: Gazeta Forbes, prill 1997
'97-A' DHE '21 JANARI': VEPRA TË SOROSIT DHE DORDOLECËVE [E (KRIPTO)BASHKËKOMBASVE] TË TIJ!

Post Reply

Return to “Problematika shqiptare në media/shtyp”