Page 1 of 1

Nikoliç: Çdo gjë në Kosovë është e Sërbisë

Posted: Sun Oct 04, 2015 3:18 pm
by Zeus10
[quote2="Nikolic"]“Po bëjmë përpjekje të mëdha që të bindim njerëzit në të gjithë botën me argumentin se Kosova nuk mund të bëhet anëtare e UNESCO-s, pasi trashëgimia kulturore dhe historia e Kosovës janë tërësisht të Serbisë. Nëse e kemi ruajtur 11 shekuj, ne serbët do ta ruajmë edhe më tej, sepse gjeografia dhe ajo që gjendet në territorin e Kosovës, nuk mund të jenë kosovare, por vetëm serbe”,[/quote2]

Ky mund te kete te drejte, sepse shprehet si hajduti, qe pasi vodhi dicka te tjeterkujt tha: "Kjo me perket mua". Por nje gje nuk arritet te ndryshoni dot ne Kosove z.Nikolic, dashurine e kosovareve per atdheun e te pareve te tyre, qe shkon shume pertej 11 shekuj sundimi te huaj serb.