Page 1 of 2

Fraza Dashuria

Posted: Fri Jul 24, 2009 5:52 pm
by Sally
Image

Re: Fraza Dashuria

Posted: Fri Jul 24, 2009 5:55 pm
by Sally
Pa ty nuk mundem te rri, pa ty jeta me behet hi, pa ty jeta nuk mjafon, se zemra e ime e shkret vetem ty te don !

Re: Fraza Dashuria

Posted: Fri Jul 24, 2009 5:59 pm
by Sally
Shume te dua ne kete nate, eja e mos mbaj inat, mos u be zemer e ngrute, jeta eshte e shkurte!

Re: Fraza Dashuria

Posted: Wed Jul 29, 2009 4:16 am
by Sally
Dashuria eshte det, gjithkush mund te zhytet, por ai qe s’di te notoje, mund edhe te mbytet!

Re: Fraza Dashuria

Posted: Wed Jul 29, 2009 7:23 am
by alfeko sukaraku
-Ne emer te Popullit : Te dashuroj.

-Te rroj Partia...nuk te pranoj.

Re: Fraza Dashuria

Posted: Tue Aug 25, 2009 11:18 am
by Sally
Kur me dhe dashurine zbulova jeten, kur te dhashe veten time zbulova lumturine.

Re: Fraza Dashuria

Posted: Tue Aug 25, 2009 11:19 am
by Sally
Mbi detin e qet lundronte nje flet . Mbi te shkruante te dua per jete!

Re: Fraza Dashuria

Posted: Tue Aug 25, 2009 11:21 am
by Sally
Mos trokit me ne dern time, se ajo eshte mbyll, se ne zemren qe e theve kurr s ke per te hyre.

Re: Fraza Dashuria

Posted: Tue Aug 25, 2009 11:25 am
by Sally
Dashuria e papjekur thote: “Te dua sepse kam nevoje per ty”,
Dashuria e pjekur thote: “Kam nevoje per ty sepse te dua”.

Re: Fraza Dashuria

Posted: Tue Aug 25, 2009 11:33 am
by Sally
Hape zemrën të hyj mbrenda
mbylle shpejt se u qmenda
dora shkruan zemra ndikon
ktheje letrën nese mendon

Re: Fraza Dashuria

Posted: Mon Sep 07, 2009 11:38 am
by Sally
Te dua pa mase te dua pa mbarim te dua me shume se sa shpirtin tim

Re: Fraza Dashuria

Posted: Mon Sep 07, 2009 11:38 am
by Sally
Te dua me shpirt ,te dua me zemer deshiroje te kemi te njejtin mbiemer

Re: Fraza Dashuria

Posted: Mon Sep 07, 2009 11:40 am
by Sally
Afrohu dhe me ngroh zemren qe per ty po vuan, afrohu dhe largo dhimbjet qe aq gjate me munduan!

Re: Fraza Dashuria

Posted: Mon Sep 07, 2009 11:41 am
by Sally
Duke te humbur ty, humba dhe veten.Tani nuk mund ta gjeje dot as njeren e as tjetren !

Re: Fraza Dashuria

Posted: Mon Sep 07, 2009 11:43 am
by Sally
Ti je shpirti qe m’frymon fryma jote gjall me mban, ti je hana qe ndricon rrezet tua drite me bajn!