Page 1 of 1

Burrat, 43 minuta ne dite per te kerkuar gra

Posted: Tue Aug 04, 2009 12:01 pm
by Aulona
Mesatarisht nje burre shpenzon 43 minuta ne dite duke u perpjekur te terheqe vemendjen e 10 grave te ndyshme. Ky eshte perfundimi i nje studimi te bere nga “Kodak Lens Vision Centres” e cila beri nje eksperiment me 3 mije persona.

Gjate gjithe vitit, mashkulli kalon me shume se 259 ore duke kerkuar gra, ndersa gjate gjithe jetes mund te shpenzoje 11 muaj dhe 11 dite.

Kerkuesit zbuluan se burrat nuk jane te vetmit qe admirojne seksin e kundert. Grate shpenzojne 20 minuta ne dite duke kerkuar burra.

Mark Ireland, zedhenesi i qendres studimore ka deklaruar se “per burrat dihet se shikojne femrat, por eshte interesante te zbulosh se sa kohe ata shpenzojne per t’i veshtruar ato.Nje vit i jetes se tyre eshte nje kohe shume e gjate per te pare seksin e kundert”.

Studimi tregoi se supermarketet jane vendet ku veshtrimet jane me te shpeshta, duke u ndjekur nga pabet dhe klubet e nates.

Ehhh nuk e di per kete 20 minuta ne dite per femrat, por duam te dime c'fare mendoni ju meshkujt mbi keto statistika mbi te dhenat rreth jush?! A jane te verteta keto thashetheme qe thuhen rreth jush! :D

Re: Burrat, 43 minuta ne dite per te kerkuar gra

Posted: Fri Feb 05, 2010 5:17 pm
by OPTIMUS SILENS
Shume e bukur kjo ka nje thenie kete na jugu psh.Nje tepelense shpenzone 1benc i babas se tij karburant gjobe na policia mungesa na shkolla dhe kushuriri i asaj me kallashine pse ma gacmo kushuriren ne fund nuk u be asgje
CA bejen shqipetaret vetem per nje dashnore shpjegoja ate europes. -ohno- -iiiii- -hahaha- -lol-

Re: Burrat, 43 minuta ne dite per te kerkuar gra

Posted: Fri Feb 05, 2010 5:24 pm
by Patush
OPTIMUS SILENS wrote:Shume e bukur kjo ka nje thenie kete na jugu psh.Nje tepelense shpenzone 1benc i babas se tij karburant gjobe na policia mungesa na shkolla dhe kushuriri i asaj me kallashine pse ma gacmo kushuriren ne fund nuk u be asgje
CA bejen shqipetaret vetem per nje dashnore shpjegoja ate europes. -ohno- -iiiii- -hahaha- -lol-
Pse sthu t'na rroje perkthysi google?

Re: Burrat, 43 minuta ne dite per te kerkuar gra

Posted: Sat Feb 06, 2010 1:56 am
by OPTIMUS SILENS
Patush wrote:
OPTIMUS SILENS wrote:Shume e bukur kjo ka nje thenie kete na jugu psh.Nje tepelense shpenzone 1benc i babas se tij karburant gjobe na policia mungesa na shkolla dhe kushuriri i asaj me kallashine pse ma gacmo kushuriren ne fund nuk u be asgje
CA bejen shqipetaret vetem per nje dashnore shpjegoja ate europes. -ohno- -iiiii- -hahaha- -lol-
Pse sthu t'na rroje perkthysi google?
per ca e ke muhabetine snuk te kuptoje

Re: Burrat, 43 minuta ne dite per te kerkuar gra

Posted: Sat Feb 06, 2010 2:19 am
by Patush
OPTIMUS SILENS wrote:
Patush wrote:
OPTIMUS SILENS wrote:Shume e bukur kjo ka nje thenie kete na jugu psh.Nje tepelense shpenzone 1benc i babas se tij karburant gjobe na policia mungesa na shkolla dhe kushuriri i asaj me kallashine pse ma gacmo kushuriren ne fund nuk u be asgje
CA bejen shqipetaret vetem per nje dashnore shpjegoja ate europes. -ohno- -iiiii- -hahaha- -lol-
Pse sthu t'na rroje perkthysi google?
per ca e ke muhabetine snuk te kuptoje

E di e di qe "snuk" me kupton per qita po t'tham adhe une rrofte perkthysi google!
Ma e t'merrshmja a si ti shkrun ktu prei Shypniet!