Page 1 of 1

Emin Eddie Egriu

Posted: Mon Jun 14, 2010 11:50 am
by Hymniarber
Emin Egriu eshte i pari shqiptaro-amerikan kandidat per Kongresin Amerikan. Duke qene i pari dhe i vetmi ne llojin e tij, duhet ti tregojme qe ne shqiptaret, sidomos ata te Amerikes, do ta ndihmojme ne karrieren e tij politike, per te pasur nje ze shqiptar ne vendin e politike-berjes boterore. Votoni per Egriun te gjithe ju shqiptare ose dashamires, kur te vij momenti dhe ti urojme fat ne garen e tij elektorale. Ky eshte nje shanc i madh jo vetem per te por per te gjithe ata qe ju rreh zemra shqip.Image
Emin Egriu dhe Lulzim Haxhiu në Manifestimin e Buffalo-sEgriu for Change.