Page 1 of 1

Rrenjet qe s'harrohen.

Posted: Wed Oct 07, 2009 8:16 pm
by Zeus10
Kane kaluar qindra vjete por Arbereshet nuk i harrojne rrenjet e tyre:Ata nuk e harrojne atdheun, nuk harrojne gjuhen kulturen dhe te paret e tyre, ata nuk harrojne heronjte, duke na bere dhe ne krenare per ta.