"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Grupi lab “Vllazërimi” i ftuar në televizionin grek

Flisni për folklorin tonë të mrekullueshëm si gojëdhënat, legjendat, këngët e trimërisë, anegdodat popullore, kostumë popullorë, etj.

Moderators: uck_aksh, Strokulli

Post Reply
User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3199
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Grupi lab “Vllazërimi” i ftuar në televizionin grek

#1

Post by Adriana » Mon Feb 08, 2016 10:19 am

Grupi lab “Vllazërimi” ja ka bërë “fora” mu në mes të Greqisë dhe madje në televizionin më të madh grek “Alfa TV”…. Grupi lab ka qenë i ftuar në një nga spektaklet më të ndjekura të këtij kanali, ku ka deputuar me një nga këngët e tij më të njohura. Kënga jo vetëm që është pëlqyer, por ka emocionuar mjaftë drejtuesit e spektaklit dhe spektatorët grekë, që e kanë brohoritur dhe përshëndetur me duartrokitje grupin nga Labëria.

Videon mund ta shikoni këtu
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!Prespar
Senior Member
Senior Member
Posts: 101
Joined: Thu Sep 09, 2010 6:35 pm
Gender: Male
Location: Chicago

Re: Grupi lab “Vllazërimi” i ftuar në televizionin grek

#2

Post by Prespar » Mon Feb 08, 2016 10:29 pm

at time 3:10 on video seems one of the Greeks starts tearing ....must be a Liapis :)


https://youtu.be/-ZQLk_hb-uI?t=3m10s

Post Reply

Return to “Folklori shqiptar”