Page 1 of 1

Filmi "Azem Galica"

Posted: Sat Feb 12, 2011 11:22 am
by Sally
Pas suksesit në Prishtinë, filmi “Azem Galica” vjen edhe në Tiranë në sallat e kinemave të rrjetit “Imperial”. Një film i gjinisë dramë dhe aksion i regjisorit nga Kosova Halil Budakova, i cili interpreton edhe rolin e Azem Galicës.


Re: Filmi "Azem Galica"

Posted: Tue Feb 22, 2011 10:20 pm
by Fionaa
Shum mir se i ra ndermend dikujt per nje iniciativ till !sa aktor kemi dhe nje nuk e beri nje filme perket hero kombetar, me gjith ato kritikat qe ishin prap vlen te pershendet Regjisor i keti filimit..