Page 18 of 18

Re: Lajme Arkeologjike/Historike

Posted: Fri Jun 08, 2018 3:57 am
by TeuAL
. . . . vijon

Mozaik dhe afresk qe tregojne Perandorin Justinian. Me duket ngjason me personin e mozaikut mural te Durresit

Re: Lajme Arkeologjike/Historike

Posted: Fri Jun 08, 2018 4:13 am
by TeuAL
. . . vijon

Pamje e afreskut te lartpermendur nga Getty(www).

Re: Lajme Arkeologjike/Historike

Posted: Thu Jun 21, 2018 6:55 am
by TeuAL
Sirmiumi Antik

Ngjitja eshte nga nje fletepalosje turistike e viteve 85 te shekullit te kaluar. Flet per nje piste antike te garave me kuaj dhe te tjera.