Page 1 of 1

Dokumentar

Posted: Tue Mar 28, 2017 9:46 pm
by Adriana
Mesazhet e lashta te Ilireve

Marin Mema: Historia e tyre eshte sa enigmatike aq edhe e pastudiuar siç duhet. A mundet nje varreze te percjelle mesazhe nga lashtesia ? Cila eshte kjo gjuhe dhe çfare tregon ?

Dokumentari i plote nga gazetari Marin Mema, 18 Mars 2017 - Mesazhet e lashta te Ilireve:

Nese video nuk ju shfaqet ne forum, mund ta ndiqni ketu