Page 1 of 1

Dokumentar i plot mbi "Gjergj Kastriot Skenderbeun"

Posted: Sun Mar 07, 2010 11:37 am
by Sally
Eshte nje dokumentar qe kam pare disa her, dhe ja vlen vertet , sepse eshte dokumentar infomartiv, posaqerisht kur ndegjon shkencar te huaj duke folur per nje hero te kombit ton.

SHQIPETARET E MI NUK KANE HARRUAR SE KUSH ESHTE FEJA E VERTETE E SHQIPTARIT...KJO ESHTE SHQIPTARIA, CESHTJA JONE, FAMILJA JONE, ZAKONET DHE TRADITAT TONA TE LASHTA...POR MJERISHT KEMI PASUR NDER SHEKUJ DHE KEMI ENDE DHE SOT KERRMA QE NJE HOXHE APO NJE PRIFT U KA BERE TE HARROJNE QE JANE.."SHQIPETARE", rrespektojini institucionet fetare nese doni, POR MOS HARRONI SE ESHTE GJAKU AI QE NA BASHKON

Re: Dokumentar mbi "Gjergj Kastriot Skenderbeu"

Posted: Sun Mar 07, 2010 11:38 am
by SallyNe kete kapitull 7/11 ne minunat e fundit theksohet qe:
eshte gabim te mendojn qe Skenderbeu eshte Maqedonas,Grek ose Sllav,
Aji eshte Shqiptare dhe kjo gje thuhet jashtzakonisht qart.