Page 1 of 1

Haklajt!

Posted: Sun Apr 29, 2012 3:17 pm
by Patush
Djemte e familjes Haklaj: XhungelKush ka dije pa anim politik te na tregoje per kete familje?

Dokumentari ne fjale te le te mendosh qe kjo familje ishte shume patriote dhe e shkolluar ne pergjithesi!

Pse u vrane, kush i zhduku dhe pse?

Ishte ngaterresa ne mes Haklajt dhe Azem Hajdarit nje fatkeqesi ne kohen dhe vendin e gabuar qe u shfrytezua nga te tjeret per synimet e tyre politike?

Shume pyetje, shume pak pergjigje nga drejtesia Shqiptare!