Manastir ,1911

Sillni video historike që ndihmojnë për sqarimin e çështjeve të caktuara historike.

Moderator: ErjonH.

Post Reply
User avatar
Arbëri
Universe Member
Universe Member
Posts: 3797
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am
Gender: Male
Location: Maqedoni

Manastir ,1911

Post by Arbëri » Tue Mar 20, 2018 10:34 pm

Manastir ,1911
Pritja e Sulltan Mehmetit V-te e organizuar nga Sulltan Reshati
“Nëse doni të zbuloni historinë para Krishtit dhe
shkencat e asaj kohe, duhet të studioni gjuhën shqipe !"
-----------------------------------------------------------------
Gottfried Wilhelm Leibniz - albanolog, matematicient, filozof gjerman

User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4185
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: Manastir ,1911

Post by Zeus10 » Thu Mar 22, 2018 4:10 pm

Arbëri wrote:
Tue Mar 20, 2018 10:34 pm
Manastir ,1911
Pritja e Sulltan Mehmetit V-te e organizuar nga Sulltan Reshati
Shiheni pak ne sek 49, dy shqiptare me fustanella, nje i rritur dhe nje femije, perpara burrave me kostum gegerie.
Gjithashtu ne min 3.43 nje grup burrash me fustanella.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

User avatar
Arbëri
Universe Member
Universe Member
Posts: 3797
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am
Gender: Male
Location: Maqedoni

Re: Manastir ,1911

Post by Arbëri » Thu Mar 22, 2018 8:42 pm

Isha edhe ne dileme , te cila teme ta postoj kete video qe sapo doli nga arkivat turke , te tema e Fustanella apo ketu ..
“Nëse doni të zbuloni historinë para Krishtit dhe
shkencat e asaj kohe, duhet të studioni gjuhën shqipe !"
-----------------------------------------------------------------
Gottfried Wilhelm Leibniz - albanolog, matematicient, filozof gjerman

Post Reply

Return to “Video historike”