Page 1 of 1

Manastir ,1911

Posted: Tue Mar 20, 2018 10:34 pm
by Arbëri
Manastir ,1911
Pritja e Sulltan Mehmetit V-te e organizuar nga Sulltan Reshati

Re: Manastir ,1911

Posted: Thu Mar 22, 2018 4:10 pm
by Zeus10
Arbëri wrote:
Tue Mar 20, 2018 10:34 pm
Manastir ,1911
Pritja e Sulltan Mehmetit V-te e organizuar nga Sulltan Reshati
Shiheni pak ne sek 49, dy shqiptare me fustanella, nje i rritur dhe nje femije, perpara burrave me kostum gegerie.
Gjithashtu ne min 3.43 nje grup burrash me fustanella.

Re: Manastir ,1911

Posted: Thu Mar 22, 2018 8:42 pm
by Arbëri
Isha edhe ne dileme , te cila teme ta postoj kete video qe sapo doli nga arkivat turke , te tema e Fustanella apo ketu ..