Page 1 of 1

Çameria kjo toke qe s'harrohet.

Posted: Mon Oct 26, 2009 11:22 pm
by Zeus10
Çeshtja e Çamerise eshte komplekse dhe plot intriga, greket po japin shenja qe duan nje kompromis per ta, sigurisht duke i quajtur ata ""greke"".


Re: Çameria kjo toke qe s'harrohet.

Posted: Tue Oct 27, 2009 12:22 am
by Arta
E kam pare kete video. Kjo eshte mese e vertete, qe Greket munden te mposhtin vetem Camet qe ndenjen aty te quheshin Grek, ndersa ata qe nuk parnuan, i derguan ne Turqi, ose u i zbuan ne menyra te tjera. Tani qe e shikojne qe cdo dokument tashme po behet i ditur ne cdo menyre edhe nga vete perendimoret, po mundohen ne cdo menyre, si edhe me vete politiken tone, qe ta bejen kete ceshtje tashem si dicka ""vellazerore"".

Re: Çameria kjo toke qe s'harrohet.

Posted: Sun Jun 13, 2010 8:07 pm
by Arta
Dokumentar i ri mbi Camerine!
Re: Çameria kjo toke qe s'harrohet.

Posted: Mon Jun 14, 2010 8:56 pm
by alfeko sukaraku
vallja kombetare e grekeve eshte "to camiko"...qe ketu e ketej na duhet te mendojm se cilet jane "greket".

Sote koka boshe e tradhetare i quajne "nacionalist romantik" rilindasit, vecse po ti shkojm pak mbas historis ateher do shohim se ne te vertet evropa u solle si nje kurve moti kur na coptoj me baze fene..gje qe as sote nuk e pranojn te ndriturit edhe te mencurit e tiranes edhe prishtines bashke-historianet tane.

Re: Çameria kjo toke qe s'harrohet.

Posted: Tue Nov 30, 2010 10:39 pm
by Adriana