Album

Sillni fotografi historike që dëshmojne anët e panjojtura të një ngjarje, personi, apo fenomeni historik, ose që ndihmojnë në favor të një teze historike.

Moderator: Mallakastrioti

Post Reply
User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Thu Feb 09, 2017 6:04 pm

. . . vijon

Ngjitja eshte nga libri:
---------------------------------------
Title : The Celts / scientific direction, Sabatino Moscati, coordinator ... [et al.] ; scientific secretariat,
Ermanno Arslan, Daniele Vitali.
Publisher : Rizzoli,
Date : 1999.
Description : 719 p. : ill. (some col.) ; 23 cm.
Notes : Translation of: Celti.
Notes : "Published on the occasion of the exhibition The Celts at Palazzo Grassi Venice 1991"--T.p. verso.
-------------------------------------
dhe tregon per traditen antike te Kelteve qe zgjidhnin nje vend ne rreze te 2 kodrave per te ndertuar vendbanimet e tyre. Kete karakteristike e ka edhe Durresi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Thu Mar 16, 2017 5:56 pm

Foto e vitit 1942. Durres apo Shkoder?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Sat Mar 18, 2017 2:34 pm

Princi Ludovico Chigi della Rovere Albani, nje pasardhes i familjes Albani ne shek. XX. Te gjenden relike te familjes Albani tek pasardhesit?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Mallakastrioti
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2934
Joined: Thu Jul 23, 2009 4:23 pm
Gender: Male
Location: Italy
Contact:

Re: Album

Post by Mallakastrioti » Fri Mar 31, 2017 9:42 am

L1B. Fotograf Robert Vaucher .

Shumica e objekteve si dhe disa qendrave si Tepelena apo Leskoviku u dogj dhe u shkaterrua prej Grekeve, sipas imazheve dhe çka sjell autori!

Image

Image

Image
Image

User avatar
Mallakastrioti
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2934
Joined: Thu Jul 23, 2009 4:23 pm
Gender: Male
Location: Italy
Contact:

Re: Album

Post by Mallakastrioti » Fri Mar 31, 2017 9:43 am

...vazhdon

Image
Image

User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Fri Nov 10, 2017 2:10 am

Dioskuret ne nje monedhe te Perandorit Ilir Konstantin i Madh.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Fri Nov 10, 2017 2:13 am

Detare Shqiptare. Data ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Mon Nov 13, 2017 4:48 pm

Marinare Shqiptare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Tue Nov 14, 2017 2:07 pm

Te kete qene Edward Lear ne Sulove te Gramshit kur e ka bere kete pikture, me kete pamje te Tomorrit ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Re: Album

Post by TeuAL » Wed Nov 22, 2017 10:07 pm

Nje pamje e hershme nga Rodoni, Durres.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Arbëri
Universe Member
Universe Member
Posts: 3797
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am
Gender: Male
Location: Maqedoni

Re: Album

Post by Arbëri » Wed Dec 13, 2017 4:57 am

RILIDNJA-1934
24993659_1484409745006208_3875340173029423932_n.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
“Nëse doni të zbuloni historinë para Krishtit dhe
shkencat e asaj kohe, duhet të studioni gjuhën shqipe !"
-----------------------------------------------------------------
Gottfried Wilhelm Leibniz - albanolog, matematicient, filozof gjerman

User avatar
Arbëri
Universe Member
Universe Member
Posts: 3797
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am
Gender: Male
Location: Maqedoni

Re: Album

Post by Arbëri » Sat Dec 16, 2017 12:29 am

Çlirimi i Shkupit dhe ngritja e Flamurit Kombëtar më 12 gusht të vitit 1912
21764750_1411051265675390_3155168685509230949_n.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
“Nëse doni të zbuloni historinë para Krishtit dhe
shkencat e asaj kohe, duhet të studioni gjuhën shqipe !"
-----------------------------------------------------------------
Gottfried Wilhelm Leibniz - albanolog, matematicient, filozof gjerman

User avatar
Arbëri
Universe Member
Universe Member
Posts: 3797
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am
Gender: Male
Location: Maqedoni

Re: Album

Post by Arbëri » Thu Sep 20, 2018 3:35 am

Foto, Fshati Çajlë (Gostivar)
39665608_1774377412676105_7915093494908059648_n.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
“Nëse doni të zbuloni historinë para Krishtit dhe
shkencat e asaj kohe, duhet të studioni gjuhën shqipe !"
-----------------------------------------------------------------
Gottfried Wilhelm Leibniz - albanolog, matematicient, filozof gjerman

Post Reply

Return to “Fotografi historike”