Page 2 of 3

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sat Jan 07, 2012 8:04 pm
by Stilian
KUJTIME NGA SARANDA
Image

SARANDA
Image

SARANDA 1960
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sat Jan 07, 2012 8:06 pm
by Stilian
SARANDA 1940
Image

SARANDA
Image

SARANDA
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sat Jan 07, 2012 8:19 pm
by Stilian
FUSHA TE PUNUARA, VITET '70
Image

UZINE NE VITET '70
Image

KANTIERI I DURRESIT, VITET '70
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 6:13 pm
by faon perrovarri
MODERATORI]. Une te siguroj qe Shqiperia nuk eshte Enver Hoxha. Moderatori[/quote]
Unë të siguronjë ty zoti MODERATOR se SHQIPËRIJA nuk ështe koncept,as elementë përceptonjës,e as ton muzikor.
SHQIPËRIJA dhe SHQIPTARIZMA është NDËRGJEGJIE dhe ishte ky myslyman tosk që hodhi themelet e ndërgjegjies kombëtare të shqiptarvet,kudo që ndodhen në botë,paçka se një pakice i dhembë kurrizi.
Çfarë të bësh ,nuk ka beteja pa humbje dhe dhimbje,
Rëndësi ka raporti sa shqiptar janë të fituar dhe sa të dhembur,dhe mbitë gjitha triumfi i shqiptarizmës.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ju falemnderit

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 6:32 pm
by Stilian
Unë të siguronjë ty zoti MODERATOR se SHQIPËRIJA nuk ështe koncept,as elementë përceptonjës,e as ton muzikor.
SHQIPËRIJA dhe SHQIPTARIZMA është NDËRGJEGJIE dhe ishte ky myslyman tosk që hodhi themelet e ndërgjegjies kombëtare të shqiptarvet,kudo që ndodhen në botë,paçka se një pakice i dhembë kurrizi.
Çfarë të bësh ,nuk ka beteja pa humbje dhe dhimbje,
Rëndësi ka raporti sa shqiptar janë të fituar dhe sa të dhembur,dhe mbitë gjitha triumfi i shqiptarizmës.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ju falemnderit
epo me ne fund doli dhe nje njeri qe e mendon si mua!

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 7:24 pm
by Adriana
Jo nuk mendoj qe tema te mbetet fotot e shqiperise, nese dikush do kerkoj foto nga Shqiperia do shkruaj ne google SHQIPERIA, nese dikush do kerkoj foto nga Enveri do shkruaj ne google ENVERI HOXHA , keshtu nuk me duket aspak e llogjikshme qe per nje ide politike ta bejme SHQIPERINE te njerit apo te tjetrit. Shqiperia eshte e Shqiptareve dhe pike.


Tema do ndahet ne dy pjese njera do mbtet Foto nga Shqiperia, dhe tjetra do titullohet Enver Hoxha, ketu eshte kategoria ''fotografi historike'', pra mos ta bejme lemsh historin.

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 7:30 pm
by Mallakastrioti
Zoterinje te nderuar, jeni te lutur qe keto figura te dores se fundit te Historise shqiptare, te ideologjizuar dhe teje te dyshimte per çeshtjen shqiptare si Enver Hoxha, ti çoni ne nje teme me vete. Ne se do kini nevoje te sheqerosni nostalgjine tuaj me keto figura te dyshimta, mund tju adresojme ne cilat website te shkoni dhe kerkoni informacione, apo te diskutoni per to. Kaq!


Duke qene moderator i kesaj teme, fotografite lidhur kesaj figure quajtur Enver Hoxha, do shkojne ne nje postim tjeter te ndare prej kesaj teme ketu,ku ju do te keni mundesi te postoni çdo gje dhe do ju garantohet fjala e lire, brenda rregullave te ketij Forumi. Faleminderit

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 7:48 pm
by Stilian
Adriana wrote:Jo nuk mendoj qe tema te mbetet fotot e shqiperise, nese dikush do kerkoj foto nga Shqiperia do shkruaj ne google SHQIPERIA, nese dikush do kerkoj foto nga Enveri do shkruaj ne google ENVERI HOXHA , keshtu nuk me duket aspak e llogjikshme qe per nje ide politike ta bejme SHQIPERINE te njerit apo te tjetrit. Shqiperia eshte e Shqiptareve dhe pike.


Tema do ndahet ne dy pjese njera do mbtet Foto nga Shqiperia, dhe tjetra do titullohet Enver Hoxha, ketu eshte kategoria ''fotografi historike'', pra mos ta bejme lemsh historin.
Per mua nuk ka shume rendesi, sado qe ne postimin e pare e kisha shkruajtur "foto te shqiperise dhe te shqiptarve", por arrova qe ta shtoja edhe ne titullin e temes. Por nejse mire ja bere qe i ndave, faleminderit!!!

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 7:50 pm
by Stilian
Mallakastrioti wrote:Zoterinje te nderuar, jeni te lutur qe keto figura te dores se fundit te Historise shqiptare, te ideologjizuar dhe teje te dyshimte per çeshtjen shqiptare si Enver Hoxha, ti çoni ne nje teme me vete. Ne se do kini nevoje te sheqerosni nostalgjine tuaj me keto figura te dyshimta, mund tju adresojme ne cilat website te shkoni dhe kerkoni informacione, apo te diskutoni per to. Kaq!


Duke qene moderator i kesaj teme, fotografite lidhur kesaj figure quajtur Enver Hoxha, do shkojne ne nje postim tjeter te ndare prej kesaj teme ketu,ku ju do te keni mundesi te postoni çdo gje dhe do ju garantohet fjala e lire, brenda rregullave te ketij Forumi. Faleminderit
Nejse gabimi im ai, me mire te ndahen!!!

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 7:51 pm
by Stilian
KORCA, 1930
Image

PAZARI NE KORCE, 1930
Image

KORCA 1930
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 8:14 pm
by Stilian
QENDRA E TIRANES
Image

TIRANA
Image

BAR-KAFE "KURSAL", TIRANE
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 8:16 pm
by Stilian
DURRES
Image

BERAT
Image

BERAT
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 8:19 pm
by Stilian
BERAT 1930
Image

GJIROKASTRA
Image

GJIROKASTRA
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 8:22 pm
by Stilian
PRISHTINA
Image

PRISHTINA
Image

PRISHTINA
Image

Re: FOTO TE SHQIPERISE

Posted: Sun Jan 08, 2012 8:25 pm
by Stilian
PRISHTINA
Image

PRISHTINA
Image

PRISHTINA
Image