Page 1 of 1

Gjyshi me fustanell

Posted: Tue Feb 28, 2012 3:40 pm
by Fran
Ne fotografin e dyte te postimit N-1 te Zeusit paraqitet nje burr shkodran me fustanell.
Po vendos nje foto timen 30-21.
Burri me fustanell eshte Lush Fran Haxhija gjyshi im.
Ai eshte djali i Fran Pjeter Haxhija.
Kan banuar tek lagjia Rus katolik ne Shkoder.
Gjyshi ka mer pjese ne luftrat kunder serbomalezezve e me cfar me tregon nje hall qe e kam gjalle94 vjece ai ka pas qen zjarrm vet.
Nuk ka pas sbrit asnjehere posht lezhes por zona e tij ishte shkodra dhe malsit e shkodres e te kosoves.
Ai nuk efendonte kerkend kur .
Ne moshen 19 cvjec nje burre e goditi ne kafe te madhe e ftoj ne duel te rregullt me deshmitar.
Mio nonno ha avuto il meglio.