Page 1 of 1

Pershendetje

Posted: Thu Sep 19, 2013 12:48 pm
by Antigona
Pershendetje juve anetareve dhe adminave . Ju pergezoj per kete website kaq te larmishem dhe te respektuar.
Fotot origjinale te vjetra shume interesante dhe me vlera.

Degjohemi :)

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 19, 2013 12:55 pm
by Hymniarber
Mireserdhe Antigona dhe falemnderit per mesazhin. Ne jemi te sigurte, qe dhe ju do shtoni vlera ne kete forum me kontributin tuaj.
Mireulexofshim

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 19, 2013 1:12 pm
by Adriana
Mire se erdhe Antigona.

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 19, 2013 1:46 pm
by Antigona
Flm Hymniarber.
Kisha nje pyetje . Si mund te bej reply nje mesazhi privat kur nuk shoh asnje opsion . Please let me know .

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 19, 2013 1:48 pm
by Antigona
Miresejugjeta Adriana :)

Eshte kenaqsi

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 19, 2013 3:27 pm
by Hymniarber
Antigona wrote:Flm Hymniarber.
Kisha nje pyetje . Si mund te bej reply nje mesazhi privat kur nuk shoh asnje opsion . Please let me know .
Eshte ne fund te faqes krah te djathe. Shih fig. e meposhtme:

Image

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 19, 2013 5:41 pm
by Antigona
Hymniarber wrote:
Antigona wrote:Flm Hymniarber.
Kisha nje pyetje . Si mund te bej reply nje mesazhi privat kur nuk shoh asnje opsion . Please let me know .
Eshte ne fund te faqes krah te djathe. Shih fig. e meposhtme:

Image

Thanks -itsok-