Page 44 of 45

Re: Album

Posted: Thu Feb 09, 2017 6:04 pm
by TeuAL
. . . vijon

Ngjitja eshte nga libri:
---------------------------------------
Title : The Celts / scientific direction, Sabatino Moscati, coordinator ... [et al.] ; scientific secretariat,
Ermanno Arslan, Daniele Vitali.
Publisher : Rizzoli,
Date : 1999.
Description : 719 p. : ill. (some col.) ; 23 cm.
Notes : Translation of: Celti.
Notes : "Published on the occasion of the exhibition The Celts at Palazzo Grassi Venice 1991"--T.p. verso.
-------------------------------------
dhe tregon per traditen antike te Kelteve qe zgjidhnin nje vend ne rreze te 2 kodrave per te ndertuar vendbanimet e tyre. Kete karakteristike e ka edhe Durresi.

Re: Album

Posted: Thu Mar 16, 2017 5:56 pm
by TeuAL
Foto e vitit 1942. Durres apo Shkoder?

Re: Album

Posted: Sat Mar 18, 2017 2:34 pm
by TeuAL
Princi Ludovico Chigi della Rovere Albani, nje pasardhes i familjes Albani ne shek. XX. Te gjenden relike te familjes Albani tek pasardhesit?

Re: Album

Posted: Fri Mar 31, 2017 9:42 am
by Mallakastrioti
L1B. Fotograf Robert Vaucher .

Shumica e objekteve si dhe disa qendrave si Tepelena apo Leskoviku u dogj dhe u shkaterrua prej Grekeve, sipas imazheve dhe çka sjell autori!

Image

Image

Image

Re: Album

Posted: Fri Mar 31, 2017 9:43 am
by Mallakastrioti
...vazhdon

Image

Re: Album

Posted: Fri Nov 10, 2017 2:10 am
by TeuAL
Dioskuret ne nje monedhe te Perandorit Ilir Konstantin i Madh.

Re: Album

Posted: Fri Nov 10, 2017 2:13 am
by TeuAL
Detare Shqiptare. Data ?

Re: Album

Posted: Mon Nov 13, 2017 4:48 pm
by TeuAL
Marinare Shqiptare.

Re: Album

Posted: Tue Nov 14, 2017 2:07 pm
by TeuAL
Te kete qene Edward Lear ne Sulove te Gramshit kur e ka bere kete pikture, me kete pamje te Tomorrit ?

Re: Album

Posted: Wed Nov 22, 2017 10:07 pm
by TeuAL
Nje pamje e hershme nga Rodoni, Durres.

Re: Album

Posted: Wed Dec 13, 2017 4:57 am
by Arbëri
RILIDNJA-1934
24993659_1484409745006208_3875340173029423932_n.jpg

Re: Album

Posted: Sat Dec 16, 2017 12:29 am
by Arbëri
Çlirimi i Shkupit dhe ngritja e Flamurit Kombëtar më 12 gusht të vitit 1912
21764750_1411051265675390_3155168685509230949_n.jpg

Re: Album

Posted: Thu Sep 20, 2018 3:35 am
by Arbëri
Foto, Fshati Çajlë (Gostivar)
39665608_1774377412676105_7915093494908059648_n.jpg

Re: Album: Pamje nga Shqiperia

Posted: Sat Feb 23, 2019 2:01 am
by TeuAL
Pamje prane Gjirokastres e fiksuar nga arkeologu L. Ugolini dhe qe eshte ne librin e tij per Shqiperine.

Re: Album

Posted: Thu Mar 07, 2019 3:24 am
by TeuAL
Shqiptaret artiste prezantojne vepra te tyre ne nje ekspozite te arteve figurative ne Tirane ne vitin 1942. Subjektet jane disa vende te zgjedhura nga artistet dhe traditat lokale te tyre. Keto kane qene edhe zgjedhjet e G. Mancinit te cilat ai i ka sjelle te riprodhuara prej tij.
vijon . . .