Page 1 of 45

Album

Posted: Fri Oct 16, 2009 2:40 pm
by Mallakastrioti
Fotografi te ndryshme(vazhdim)...falenderoj nje mikun tim qe beri te mundur keto foto(malcorin...pjesetar i ketij forumi)

Re: Album

Posted: Fri Oct 16, 2009 2:51 pm
by Mallakastrioti
...vazhdim me foto album

Re: Album

Posted: Fri Oct 16, 2009 2:56 pm
by Mallakastrioti
qe te mburrem pak me zonen time kete po e ve menjane... :lol:

Re: Album

Posted: Fri Oct 16, 2009 9:52 pm
by Socio
'Mallakastrioti'

Faleminderit per keto foto te vjetra te viseve shqiptare !

Do te ishte edhe me mire sikur te mund ti dinim emrat e viseve dhe vendbanimeve, si dhe vitin kur jane bere fotot.
Veshje shqiptaresh nga Shkupi
Viti: 1911
Image

Re: Album

Posted: Fri Oct 16, 2009 10:12 pm
by Socio
Shkupi
Viti: 1911

Image

Sic deshmon fotoja (plisat) qyteti ishte perplot me shqiptare ne ate kohe

Re: Album

Posted: Sat Oct 17, 2009 10:02 am
by Socio
Shqiptare te roberuar nga ushtria serbe ne Manastir
Viti: X (1913 ?)

Image

Re: Album

Posted: Sat Oct 17, 2009 10:11 am
by Socio
Manastir - te tregu
Viti: 1914

Image

Re: Album

Posted: Sat Oct 17, 2009 10:18 am
by Socio
Ushtare shqiptare dhe austro-hungareze ne Durres
Viti: X (1916 ?)

Image

Vereni flamurin zi e kuq qe mbajne shqiptaret !!

Re: Album

Posted: Sun Oct 18, 2009 8:10 am
by Socio
Mishtore ne Shkoder
Viti: 1919

Image

Re: Album

Posted: Sun Oct 18, 2009 8:15 am
by Socio
Shqiptare nga Maqedonia (sigurisht e prapavijes ortodokse - fotoja referohet: 'Macedonien Albaner')
Viti: 1918

Image

Re: Album

Posted: Sun Oct 18, 2009 8:19 am
by Socio
Mesha dhe burrat e armatosur
Vendi: Mirdite
Viti: X

Image

Re: Album

Posted: Sun Oct 18, 2009 8:22 am
by Socio
Mitrovice
Viti: 1939

Image

Re: Album

Posted: Sun Oct 18, 2009 8:27 am
by Socio
Shtepi karakteristike shqiptare
Viti:1910
Vendi: X

Image

Re: Album

Posted: Sun Oct 18, 2009 8:33 am
by Socio
SHBA-te: 'Solidarizim me popullin e shtypur shqiptar'
Viti: 1943 (lufta e II boterore)

Image

Image

Re: Album

Posted: Sun Oct 18, 2009 8:46 am
by Socio
Helmete dhe arme Ilire te gjetura ne Shqiperi

Image


Helmeta Ilire te gjetura ne Oher - Maqedoni

Image