Page 1 of 1

A banonin dy raca be greqine antike?

Posted: Sun Aug 08, 2010 8:32 pm
by Leka SHQIP
A banonin dy raca be greqine antike?

ka dokumente dhe fakte qe vertetojne qe ekzistonte ne greqine antike pervec pellazgo-ilireve edhe nje popullsi semito-egjiptiane?
apo eshte ndjere ky konkluzion vetem sepse sot gjemden gene antropologjike semito-aziatike ne popullsine e greqise se sotshme.

alefko shkruaj ndonje gje per kete ceshtje te semio-egjiptianeve ne greqine antike cfare te duash ti per ta sepse jam shume kurioz te di per semito-egjiptianet ne greqine anitke.

edhe te tjeret qe dine gje per ata njerez jane te ftuar te shprehin lirisht medimin e tyre ketu.

Re: A banonin dy raca be greqine antike?

Posted: Sun Aug 08, 2010 11:35 pm
by ALBPelasgian
Konsultohu me kete permbledhje, mirepo duke e marre me kursim:

http://clyde.winters.tripod.com/chapter6.html