Page 1 of 1

''Jerusalem, quae in Bosphoro est''.. (?..)

Posted: Tue Jun 11, 2013 11:28 pm
by Strokulli
Ndë të latinët Vulgatë, dhe ndë të anglezët Bibël,
shkruhet se Jeruzalemi ishte në Bosfor. (?..)

Image

Re: ''Jerusalem, quae in Bosphoro est''.. (?..)

Posted: Tue Jun 11, 2013 11:51 pm
by Zeus10
Strokulli wrote:Ndë së latinët Vulgatë, dhe ndë së anglezët Bibël,
shkruhet se Jeruzalemi ishte në Bosfor. (?..)

Image

Eshte e vertete Strokull, ka nje mosperputhje kolosale, midis emrave te vjeter dhe vendeve te rinj. Une kete e shpjegoj ose me nje kataklizme gjeologjike, ose me shume me nje manipulim gjigand te historise, nga historiberesit.