Page 1 of 1

MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 2:28 pm
by Stilian
KUR JE I CMENDUR PER MILANIN


Re: MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 2:39 pm
by Sally
-lol- -lol-

Mos.. me kete video, se kam qene milaniste dhe jam kthyer juventina tani :( , me bere te mendohem edhe njehere nese duhet te kthehem milaniste -hahaha- -hahaha-

Re: MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 2:46 pm
by Stilian
Sally wrote:-lol- -lol-

Mos.. me kete video, se kam qene milaniste dhe jam kthyer juventina tani :( , me bere te mendohem edhe njehere nese duhet te kthehem milaniste -hahaha- -hahaha-
Sally, po pse me ben keto gabime, si mund te lesh milanin, qe eshte skuadra qe ka fituar me shume titulla ne bot, per juven??? -winer-

Re: MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 2:49 pm
by Stilian
KJO VIDEO ESHTE PER TY:


Re: MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 2:59 pm
by Sally
:( Lere mos ma kujto, me duhesh te zgjidhjna se me vuren kusht , qe te fitonja dy bileta per te degjuar Vasco Rossin ''live'' ne stadium. Pra duhet te zgjidhnja Vasco Rossin apo Milaniste , keshtu qe zgjodha Vascon !

Re: MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 3:12 pm
by Stilian
Sally wrote: :( Lere mos ma kujto, me duhesh te zgjidhjna se me vuren kusht , qe te fitonja dy bileta per te degjuar Vasco Rossin ''live'' ne stadium. Pra duhet te zgjidhnja Vasco Rossin apo Milaniste , keshtu qe zgjodha Vascon !
ahahaha, nejse nuk ka shume rendesi se çfare thote nje njeri, ka rendesi se çfare mendon brenda tij!
kenga ime e preferuar e Vascos:

Re: MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 4:53 pm
by Morrison
Sally wrote:-lol- -lol-

Mos.. me kete video, se kam qene milaniste dhe jam kthyer juventina tani :( , me bere te mendohem edhe njehere nese duhet te kthehem milaniste -hahaha- -hahaha-

Kthehesh kthehesh milaniste ti, po te marrim Vascon peng ne pastaj, keshtu qe kushti te mbetet per tere jeten, te paktemen deri sa te jetoj Vasco se pastaj na mori lumi -haha- :D

Re: MILANISTET!!!

Posted: Fri Dec 09, 2011 5:07 pm
by Sally
Morrison wrote:
Sally wrote:-lol- -lol-

Mos.. me kete video, se kam qene milaniste dhe jam kthyer juventina tani :( , me bere te mendohem edhe njehere nese duhet te kthehem milaniste -hahaha- -hahaha-

Kthehesh kthehesh milaniste ti, po te marrim Vascon peng ne pastaj, keshtu qe kushti te mbetet per tere jeten, te paktemen deri sa te jetoj Vasco se pastaj na mori lumi -haha- :D


Kape Lordi..............
Image

Re: MILANISTET!!!

Posted: Sat Dec 31, 2011 8:32 pm
by JetkoBallisti
Stilian wrote:
Sally wrote:-lol- -lol-

Mos.. me kete video, se kam qene milaniste dhe jam kthyer juventina tani :( , me bere te mendohem edhe njehere nese duhet te kthehem milaniste -hahaha- -hahaha-
Sally, po pse me ben keto gabime, si mund te lesh milanin, qe eshte skuadra qe ka fituar me shume titulla ne bot, per juven??? -winer-
E ka lene sepse Juventusi ka me shume fansa ne ITALI , ka me shume SKUDETO , dhe ka me shume KOPA ITALIA e SUPER KOPA ITALIANA se milani :D