Romela Begaj fituese e medaljes se arte

Flisni për sportin shqiptar në përgjithësi, talentet sportive dhe rezultatet e sportit shqiptar.

Moderator: Tan-Tirana

Post Reply
User avatar
TeuAL
Honored Member
Honored Member
Posts: 350
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:28 am
Gender: Female

Romela Begaj fituese e medaljes se arte

Post by TeuAL » Tue Dec 05, 2017 6:31 am

Romela Begaj fituese e medaljes se arte ne kampjonatin boteror te peshengritjes, USA 2017

Romela arrin medalje ari ne stilin e shkeputjes dhe argjendi ne dygaresh. Urime per suksese te metejshme Romela!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4185
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: Romela Begaj fituese e medaljes se arte

Post by Zeus10 » Tue Dec 05, 2017 11:40 pm

Kjo vertetoi, qe dopingu i 3 viteve me pare, nuk ishte ndikues ne rezultatet e sportisteve tane, qe ju eshte bere, nje komplot pas shpine, nga "bashkeatdhetaret" tane, Luan Shabani dhe Pirro Dhima. Ky i fundit, ishte trajner i ekipit USA, ambasada e te ciles, I mohoi vizen Godellit, me arsyetime qesharake duke i hequr te drejten, te provonte veten, qe rezultati I 2014 nuk ishte per shkak te dopingut, qe ju hodhen greket, sportisteve tane gjate stervitjes ne Greqi. Godelli garantonte medalje ne peshen e tij, ndoshta dhe rekord, por duke qene sportist i nje vendi te vogel, qe neperkembet vazhdimisht, ju mohua kjo mundesi, por ai eshte djale me karrakter, qe do na bej prape krenar.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Post Reply

Return to “Sporti shqiptar”