Page 1 of 1

Sport dhe Histori

Posted: Wed Jan 08, 2014 10:15 am
by Aida Taullaj
Unë jam boksier shqiptar, nuk bëjë politikë, por askush nuk mund të ma ndaloj të tregoj diçka historike...

Image

Nuri Seferi: Presheva, Bujanoci e Medvegja janë Kosovë Lindore

Boksieri ynë i njohur Nuri Seferi kampioni i evropës sot ka qëndruar në Kosovën Lindore. E shkruajtëm Kosovë Lindore, me porosinë e boksierit tonë Seferi. Bokseri me renome evropiane Nuri Seferi nga Gostivari tha për “Presheva Jonë” se “unë jam boksier shqiptar, çka nuk pranoj pasaportë tjetër pos shqiptare dhe nuk bëjë politikë dhe askush nuk mund të ma ndaloj të tregoj diçka historike se Presheva, Bujanoci dhe Medvegja kurrë s’kanë qenë serbe e as që do të jenë. Prandja ato janë pjesë e Kosovës Lindore…”.

Artikulli i plotë