Page 1 of 1

Gjetan Keta fiton duelin me turkun dhe shpallet kampion Interkontinental

Posted: Sat Feb 20, 2016 8:37 am
by Sally
  Boksieri turk ka pasur si trategji që të mbrohet gjithë kohën dhe me dinakëri të gjuaj në befasi Ketën.  


Nuk hoqi dore kjo rrace nga ''dinakerite''....
19/02/2016:Gjetan keta është shpalllur nën/kampion bote në për titullin Interkontinental për federatën WBC pasi ak mundur boksierin turk Tugaj Uzun i cili është dorëzuar në raundin e 4.

Mbrëmja spektakolare në “Asllan Rusi” është mbyllur me ndeshjen e shumë pritur Gjetan Keta dhe turkut Tugaj Uzun.

Gjatë këndimit të himnit tonë kombëtar është shpalosur edhe një flamur gjigand kuq e zi.

Ndeshja me 12 raunde nga 3 minuta për titullin Interkontinental për federatën WBC ka nisur mirë nga boksieri Keta që është hedhur me njëherë në sulm.

Por turku Uzun qendroi gjatë gjithë kohës në mbrojtje duke detyruar Ketën që gjuante nga jashtë dhe poshtë kokës.

Gjatë raundit të dytë është hedhur përsëri në sulm që në disa ratse ka gjetur hapsirën e dhe ka kryer disa gjuatje të pastra në fytyrë.

Boksieri turk ka pasur si trategji që të mbrohet gjithë kohën dhe me dinakëri të gjuaj në befasi Ketën.

Image

Image

Image