Page 1 of 1

Romela Begaj fituese e medaljes se arte

Posted: Tue Dec 05, 2017 6:31 am
by TeuAL
Romela Begaj fituese e medaljes se arte ne kampjonatin boteror te peshengritjes, USA 2017

Romela arrin medalje ari ne stilin e shkeputjes dhe argjendi ne dygaresh. Urime per suksese te metejshme Romela!

Re: Romela Begaj fituese e medaljes se arte

Posted: Tue Dec 05, 2017 11:40 pm
by Zeus10
Kjo vertetoi, qe dopingu i 3 viteve me pare, nuk ishte ndikues ne rezultatet e sportisteve tane, qe ju eshte bere, nje komplot pas shpine, nga "bashkeatdhetaret" tane, Luan Shabani dhe Pirro Dhima. Ky i fundit, ishte trajner i ekipit USA, ambasada e te ciles, I mohoi vizen Godellit, me arsyetime qesharake duke i hequr te drejten, te provonte veten, qe rezultati I 2014 nuk ishte per shkak te dopingut, qe ju hodhen greket, sportisteve tane gjate stervitjes ne Greqi. Godelli garantonte medalje ne peshen e tij, ndoshta dhe rekord, por duke qene sportist i nje vendi te vogel, qe neperkembet vazhdimisht, ju mohua kjo mundesi, por ai eshte djale me karrakter, qe do na bej prape krenar.