Page 1 of 1

Kanale Live-Sport

Posted: Fri Oct 30, 2009 4:52 pm
by Tan-Tirana
Kjo eshtee vlefshme gjithashtu dhe per sporte te tjera, jo vetem per futbollin.

Kjo teme do te sherbej per te dhuruar kanale live sport per te pare ndeshje te ndryshme nga te gjitha kategorit.

Si do veproni
Mjafton te postoni ndeshjen qe deshironi te shikoni, dhe brenda disa minutash une do tju postoj linkun e pershtashem te ndeshjes qe keni kerkuar.

Cfar duhet te keni parasysh
Duhet te keni parasysh qe ne pc tuaj duhet te jet instaluar programet:

1- Stream Torrent:mund ta instaloni ketu eshte i vlefshem per te gjithe http://www.softpedia.com/get/Internet/F ... rent.shtml

2-Windows Media Player: mund ta instaloni ketu, duke mar parasysh se cfar windows perdorni http://www.microsoft.com/downloads/Brow ... tegoryid=4

3-VLC media palyer: mund ta instaloni ketu http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html

Mbasi te keni instaluar keto, jeni ne gjendje te perdorni te gjitha kanalet live sport te postuar nga une, do ket ne raste te vecanta qe kanalet do kerkojn nje code special, kete kode do tjua postoj ne mp. Per pyetje te ndryshme gjate perdorimit mund te kerkoni ndihme nga une, do tju sherbej sa me shpejt brenda mundesive.

Ju uroj shikim te kendshem dhe me fitore ne ndeshjet. -winer-

Re: Kanale Live-Sport

Posted: Sat Oct 31, 2009 12:15 am
by Tan-Tirana
Nje ndihme per instalimin e VLC media player

Po te shikoni ne larte ne sqrimin qe ju kam bere mbi instalimin e programeve qe jane te nevojshme per perdorimin e kanaleve live-sport, ne piken 3- ju kam vendosur nje link per instalimin e VLC media player, ne qoftese do keni te veshtire per te zgjedhur linkun sipas programit qe punon pc juaj atehere po ju a vendos ketu sipas programeve qe perdorni ne pc tuaj.

Zgjidhni ketu linkun qe ju pershtatet:

Per te gjithe qe perdorin WINDOWS instaloheni ketu: http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

Per ata qe perdorin Mac OS X instaloheni ketu:http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html

Per ata qe perdorin BeOS instaloheni ketu:http://www.videolan.org/vlc/download-beos.html