"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

unkerkoj.com

Këtu mund të flisni për biznesin, të jepni ndihmë për të interesuarit, të ofroni punë ose të kerkoni të krijoni lidhje biznesi.

Moderator: Hymniarber

Post Reply
User avatar
Tan-Tirana
Senior Member
Senior Member
Posts: 117
Joined: Fri Oct 30, 2009 9:49 am
Gender: Male

unkerkoj.com

#1

Post by Tan-Tirana » Fri Feb 19, 2010 12:42 pm

Un Kerkoj eshte nje faqe interneti per te derguar njoftime falas. Kjo faqe interneti do te ndihmoje te gjithe Shqiptaret kudo qe ndodhen.
Unkerkoj.com ekziston për një arsye të thjeshtë: per te bere jeten me te thjeshte dhe per te fituar kohe.
Unkerkoj.com perdoret per te blere dhe shitur , per te kërkuar një punë, per te blerë një makinë, per ata që kanë nevojë për të gjetur një hidraulik, shitja biçikletës tuaj të vjetër, nevoje per një Babysitter, ose te bleni nje kafshe shtepiake per te hequr merzitjen tuaj.

Jeta është shumë e veshtire dhe njerezit kane gjithmone shum pak kohe ne dispozicion.
Ne UnKerkoj.com mundet te postoni njoftimet tuaja vete ne 1 minut dhe falas.

Unkerkoj.com nuk merr lek per Sherbimin qe Jep: http://www.unkerkoj.com/

Post Reply

Return to “Biznes”