"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

FM Group Albania

Këtu mund ti bëni reklamë kompanise ose biznesit tuaj, me pagese ose jo.

Moderator: Tan-Tirana

Post Reply
User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

FM Group Albania

#1

Post by Adriana » Tue Jul 19, 2011 10:15 pm

FM Group Albania


Ideja e krijimit të një sere produktesh kozmetikësh luksoze ka lindur në Australi, kur Artur Trawinsky – pronarit Botërore i FM GROUP, fiitoi përvojë në formë të re dhe dinamike te “biznesit”.Pas kthimit në 2004, filloi bashkëpunimi me një nga kompanitë më të njohur të prodhimit të komponimeve aromatike, Drom gjermane, e cila ka uzinat e prodhimit në Evropë, Australi, SHBA, Kine dhe Brazili.
Kjo kompani pra “Drom” për më shumë se 100 vjet jep një tregues te favorshem ne kompanitë më të mëdha të modes se parfumeve, të tilla si: Chanel, Hugo Boss, Cacharel, Hilton, Giorgio Armani,Dolce&Kabana , Lakoste.etj.-Falë këtij bashkëpunimi, një kompani e cila merret me prodhimin e kozmetikës për 10 vjet, u shndërrua në një prodhues globale te një brezi të ri aromash.-Suksesi i madh i kompanisë në tregun polonez, që përkthehet në 1.000.000 € qarkullim prej vitit të parë të veprimit, u hap për pushtimin e tregjeve në Evropë dhe në botë. Në dy vitet e ardhshme nga krijimi i saj Shtojcat FM GRUP u hap në Sllovaki dhe Hungari, Republikën Çeke, Austri, Gjermani, Britania e Madhe, Serbi, Bullgari, Itali, Australi, SHBA dhe Izraelit.-Produktet e FM GRUP kënaqin me aromat e tyre te luleve dhe te drureve e çdo grup shoqëror, pavarësisht nga mosha, prejardhja dhe traditat, impressing me cilësi të lartë dhe çmime të përballueshme.-Qarkullimit të kompanisë në 2006, e cila kapërceu 30.000.000 €, ishte nxitje e mirë për investime të mëtejshme, një nga të cilat ka formuar dhe përuruar një ndërtesë të re per zyrat kryesore dhe ultra moderne të kompanisë. –Por një dëshmi më të mirë të përhapjes dramatike e FM GRUPI janë përfaqësitë e rea te kompanisë në Spanjë, Belgjikë dhe Greqia.Gjithashtu edhe tani ne vendin tone Shqiperi hap degen e saj ne Tirane ne Prille te 2010,me perfaqesues te vetem te saj z,Kliton Daja. Tani ne vitin 2010 kjo kompani pothuajse po arrin perhapjen e saj ne 70 shtete fale besimit qe i kan dhene klientet e saj nga cilesia teper e larte te produkteve qe qjo trgton, si edhe nga cmimet teper te uleta. Le te shpresojme ateher qe edhe ju te beheni pjese e ketij bisnesi gjigant,dhe pa asnje lloj shpenzimi per ne te ardhmen, por vetem duke rritur te ardhurat tuaj personale per cdo muaj.Duke kaluar me shume kohen ne familjen tuaj , prane femijeve,te dashurve ,dhe njekohesishte edhe duke punuar ne ambjentet e shtepis .
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: FM Group Albania

#2

Post by Adriana » Tue Jul 19, 2011 10:18 pm

Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!Post Reply

Return to “Reklama”