Page 1 of 1

FM Group Albania

Posted: Tue Jul 19, 2011 10:15 pm
by Adriana
FM Group Albania


Ideja e krijimit të një sere produktesh kozmetikësh luksoze ka lindur në Australi, kur Artur Trawinsky – pronarit Botërore i FM GROUP, fiitoi përvojë në formë të re dhe dinamike te “biznesit”.Pas kthimit në 2004, filloi bashkëpunimi me një nga kompanitë më të njohur të prodhimit të komponimeve aromatike, Drom gjermane, e cila ka uzinat e prodhimit në Evropë, Australi, SHBA, Kine dhe Brazili.
Kjo kompani pra “Drom” për më shumë se 100 vjet jep një tregues te favorshem ne kompanitë më të mëdha të modes se parfumeve, të tilla si: Chanel, Hugo Boss, Cacharel, Hilton, Giorgio Armani,Dolce&Kabana , Lakoste.etj.-Falë këtij bashkëpunimi, një kompani e cila merret me prodhimin e kozmetikës për 10 vjet, u shndërrua në një prodhues globale te një brezi të ri aromash.-Suksesi i madh i kompanisë në tregun polonez, që përkthehet në 1.000.000 € qarkullim prej vitit të parë të veprimit, u hap për pushtimin e tregjeve në Evropë dhe në botë. Në dy vitet e ardhshme nga krijimi i saj Shtojcat FM GRUP u hap në Sllovaki dhe Hungari, Republikën Çeke, Austri, Gjermani, Britania e Madhe, Serbi, Bullgari, Itali, Australi, SHBA dhe Izraelit.-Produktet e FM GRUP kënaqin me aromat e tyre te luleve dhe te drureve e çdo grup shoqëror, pavarësisht nga mosha, prejardhja dhe traditat, impressing me cilësi të lartë dhe çmime të përballueshme.-Qarkullimit të kompanisë në 2006, e cila kapërceu 30.000.000 €, ishte nxitje e mirë për investime të mëtejshme, një nga të cilat ka formuar dhe përuruar një ndërtesë të re per zyrat kryesore dhe ultra moderne të kompanisë. –Por një dëshmi më të mirë të përhapjes dramatike e FM GRUPI janë përfaqësitë e rea te kompanisë në Spanjë, Belgjikë dhe Greqia.Gjithashtu edhe tani ne vendin tone Shqiperi hap degen e saj ne Tirane ne Prille te 2010,me perfaqesues te vetem te saj z,Kliton Daja. Tani ne vitin 2010 kjo kompani pothuajse po arrin perhapjen e saj ne 70 shtete fale besimit qe i kan dhene klientet e saj nga cilesia teper e larte te produkteve qe qjo trgton, si edhe nga cmimet teper te uleta. Le te shpresojme ateher qe edhe ju te beheni pjese e ketij bisnesi gjigant,dhe pa asnje lloj shpenzimi per ne te ardhmen, por vetem duke rritur te ardhurat tuaj personale per cdo muaj.Duke kaluar me shume kohen ne familjen tuaj , prane femijeve,te dashurve ,dhe njekohesishte edhe duke punuar ne ambjentet e shtepis .

Re: FM Group Albania

Posted: Tue Jul 19, 2011 10:18 pm
by Adriana