|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
Socio
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #106 Posted: Sat Jul 24, 2010 8:03 am |
|
Joined: Thu Sep 03, 2009 12:44 pm Posts: 408 Location: London
Reputation point: 33
|
|
Bashkatdhetare te nderuar, ju njoftoj se do te mungoj ne forum per nje kohe te caktuar. Neser, do te nisem per Kosove dhe Maqedoni per vizite familjare dhe kerkim arkeologjik.
Kthehem serisht ne forum me 20 Gusht.
Ju faleminderit per mirekuptim
|
|
| Top |
|
 |
|
Mallakastrioti
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #107 Posted: Sat Jul 24, 2010 8:14 am |
|
Joined: Thu Jul 23, 2009 4:23 pm Posts: 1131 Location: Italy
Reputation point: 47

|
Socio wrote: Bashkatdhetare te nderuar, ju njoftoj se do te mungoj ne forum per nje kohe te caktuar. Neser, do te nisem per Kosove dhe Maqedoni per vizite familjare dhe kerkim arkeologjik.
Ju faleminderit per mirekuptim Kalofsh sa me mire dhe me kendshem Socio,si dhe relizofsh qellimet e tua ne kerkime.Mos harro te na sjellesh ndonje lajm te bukur rreth arkeologjise kur te kthehesh. Edhe njehere mire u degjofshim.
|
 |
|
alfeko sukaraku
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #108 Posted: Sat Jul 24, 2010 8:51 pm |
|
|
po te ra rruga nga tirana duku ta pime ndonje kafe, nga 4 deri ne 20 gusht do jem edhe une ne tirane  \\ps lol..gjej Arberin se ai eshte antar antik i forumit tone..edhe ben per gjendje arkeologjike hahahahhah arberi  shaka po bej.
_________________ KOHA ESHTE E MASKARENJVE/POR ATDHEU I SHQIPETRAVE
|
|
| Top |
|
 |
|
Zeus10
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #109 Posted: Sat Jul 24, 2010 8:54 pm |
|
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm Posts: 1588 Location: CANADA
Reputation point: 42

|
Socio wrote: Bashkatdhetare te nderuar, ju njoftoj se do te mungoj ne forum per nje kohe te caktuar. Neser, do te nisem per Kosove dhe Maqedoni per vizite familjare dhe kerkim arkeologjik.
Ju faleminderit per mirekuptim Ja kalofsh mire Socio. Shpresoj te sjellesh material fotografik, nese ndodh qe siguron materiale.
_________________ The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing
|
|
| Top |
|
 |
|
Arbëri
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #110 Posted: Sat Jul 24, 2010 9:20 pm |
|
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am Posts: 1646 Location: illyria
Reputation point: 46

|
Te deshiroj pushim te mire Socio . Quote: gjej Arberin se ai eshte antar antik i forumit tone..edhe ben per gjendje arkeologjike hahahahhah
arberi shaka po bej. Deri sa te me mbani ketu do jem 
_________________ Un jam ktu kur skish njeri as skish kufi as fqinjeri, Un jam ktu kur Mali zi me Dallmaci ish ILIRI !
|
|
| Top |
|
 |
|
Arta
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #111 Posted: Sun Jul 25, 2010 3:34 am |
|
Reputation point: 45

|
|
Kalofsh mire Socio dhe mire u kthefsh!
_________________ "I never gave anybody hell! I just told the truth and they thought it was hell."~Harry S. Truman
|
|
| Top |
|
 |
|
Mallakastrioti
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #112 Posted: Fri Aug 20, 2010 8:02 pm |
|

|
|
Pershendetje dhe mire se ju gjej serisht miqte e mi te Arberiaonline (kerkoj ndjese qe nuk ju pershendeta para nisjes sime per pushimet e veres).Kete here udhetimi im ishte disi ndryshe nga heret e tjera ne Ballkan,pasi munda te vizitoje jo vetem Shqiperine,por edhe nje pjese te Kroacise,Bosnje-Hercegovine dhe Mali i Zi.Me vone do sjell disa imazhe nga udhetimi qe bera.
|
 |
|
Arbëri
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #113 Posted: Fri Aug 20, 2010 8:37 pm |
|

|
Derman
_________________ Un jam ktu kur skish njeri as skish kufi as fqinjeri, Un jam ktu kur Mali zi me Dallmaci ish ILIRI !
|
|
| Top |
|
 |
|
Mallakastrioti
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #114 Posted: Fri Aug 20, 2010 9:12 pm |
|

|
Arbëri wrote: Derman Faleminderit Arberi Udhetim i gjate por besoj se ja vleu barra qirane: 
|
 |
|
qiellikaltër
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #115 Posted: Fri Aug 20, 2010 9:23 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Joined: Sat Jul 18, 2009 6:22 pm Posts: 247 Location: Shqipëri
Reputation point: 39
|
Mire se erdhe! Paske bere goxha xhiro 
|
|
| Top |
|
 |
|
Arbëri
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #116 Posted: Fri Aug 20, 2010 9:50 pm |
|

|
Mallakastrioti wrote: Arbëri wrote: Derman Faleminderit Arberi Udhetim i gjate por besoj se ja vleu barra qirane:  I lumi dhe i mjeri ti , mu andej rruga nuk është e mirë me makinë ?
|
|
| Top |
|
 |
|
Giulio22
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #117 Posted: Sun Aug 22, 2010 7:38 pm |
|
Joined: Sun Apr 25, 2010 12:11 am Posts: 229 Location: Picentium
Reputation point: 37
|
|
Mirembrema,
Jam ne Fier dhe per disa javesh nuk mund te nderhy me tek ArberiaOnline.
Kaloshi sa me mire, zoterinj te nderuar.
Pershendetje, Giulio22
_________________ Our Scribd Channel - Mburon ka Ylli - Për ne nuk është aspak rastësi që periudha Rilindjeje Evropiane përputhet me rënien e Shtetit Arbëror.
|
|
| Top |
|
 |
|
Arbëri
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #118 Posted: Sun Aug 22, 2010 7:41 pm |
|

|
|
Pershendetje për ty Giulio22 .
|
|
| Top |
|
 |
|
Patush
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #119 Posted: Wed Sep 08, 2010 12:07 am |
|
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:12 pm Posts: 868 Location: With my loved ones, where I belong!
Reputation point: 14
|
_________________ Liri-A-Vdekje
|
|
| Top |
|
 |
|
petritkola
|
Post subject: Re: Pershendetje Post Number: #120 Posted: Wed Sep 08, 2010 12:29 am |
|
 |
| Senior Member |
 |
Reputation point: 11
|
|
Pershendetje te gjithe antareve te Akademise ose Albanalogjise ku do qe nodhen ne kete moment.
Ne pergjithesi, por sidomos kur udhetoni mos beni publike te dhenat tuaja.
Puna juaj ka shume rendesi, ndaj kujdesuni per veten dhe per punen tuaj.
_________________ Traktorist ne kohe paqe, mbushes topi ne kohe lufte.
|
|
| Top |
|
 |