Page 3 of 3

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Sat Mar 15, 2014 6:29 pm
by Mallakastrioti
Ju faklenderoj nga zemra, Zeus10 dhe Prespar.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Sat Mar 15, 2014 8:21 pm
by arianmarku
Edhe 100 të tjera MALLAKASTRIOT.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Sat Mar 15, 2014 8:45 pm
by Mallakastrioti
Te falenderoj prej zemre, Arianmarku.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 17, 2014 1:15 am
by Arbëri
Urime ditelindjen DERMAN , te deshiroj cdo te mir ne jet dhe fati te ndjekt ne cdo hap te jetes .Pershendetje per te gjithe anetaret e forumit Arberiaonline e sidomos per miqt e vjeter -loveyou-

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 17, 2014 5:59 pm
by Mallakastrioti
Te falenderoj Arberi. Rrofsh derman :)

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 18, 2014 7:30 pm
by Adriana
Urime ditelindjen Mallkastriot !!

:( pak me vonese, po me mire vone se sa... :)

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 18, 2014 8:40 pm
by Mallakastrioti
Te falenderoj Adriana :)

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2016 12:17 am
by Zeus10
I uroj te behet 100 vjec, djalit te Mallakastres dhe njekohosisht e falenderoj, per patriotizmin e shkelqyer qe demonstron, te spikatur per krahinen nga vjen.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2016 3:50 pm
by Si1ri
Urime Mallakastriot, u befshe edhe 100 vjeç.
Tu shtoft jehona e zerit dhe e mendimit tend dhe te gjithe adhetarve te sinqete te ketij dheu te vuajtur te Zojzit.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2016 5:46 pm
by TeuAL
Per shume vjet gezuar ditlindjen Mallakastrioti!
Gjithe te mirat!

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2016 7:16 pm
by Mallakastrioti
Ju falenderoj te gjitheve nga zemra, miqte e mi, shume te mire.
Faleminderit Arberiaonline!

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Thu Mar 17, 2016 11:39 pm
by arianmarku
Urime te përzemërta e te bëhesh 100 vjec!