Page 1 of 3

Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 1:39 am
by Arbëri
Urime ditëlindjen Mallakastrioti
Image
-bravo- Rrofsh edhe 200 tjera derman -bravo-

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 4:55 pm
by Mallakastrioti
Arbëri wrote:Urime ditëlindjen Mallakastrioti
Image
-bravo- Rrofsh edhe 200 tjera derman -bravo-
Wow...te paça derman dhe faleminderit.
Ju faleminderit te gjitheve.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 5:35 pm
by Arta
Gezuar ditelindjen Mallakasterjoti, te rrosh e te gezosh me gjithe c'te do zemra... :)

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 6:09 pm
by Mallakastrioti
Arta wrote:Gezuar ditelindjen Mallakasterjoti, te rrosh e te gezosh me gjithe c'te do zemra... :)
Faleminderit Arta...te degjofsha perhere te miren moter.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 6:57 pm
by Lati
Urime ditëlindjen mallakstër !
   
Me kete kenge

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 7:32 pm
by Mallakastrioti
Lati wrote:Urime ditëlindjen mallakstër !
   
Me kete kenge
Faleminderit Lati dhe perhere gezime paç ne jete.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 7:47 pm
by alfeko sukaraku
1000 vjec mallakastrioti -bravo-

do qerasesh ndonje gote tek guzcameja apo jo?

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Mon Mar 15, 2010 8:07 pm
by Mallakastrioti
alfeko sukaraku wrote:1000 vjec mallakastrioti -bravo-

do qerasesh ndonje gote tek guzcameja apo jo?
o derman te faleminderit ore e te paça...qysh ore jo po nuk benet ajo pune me nje gote se nuk e kemi ne sere ne ate...nje pllocke 1-qiloshe ore ose nuk benet ajo pune...hahhahaha
Rrofsh vella e gjithmone hare e gezim paç.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 9:03 am
by Adriana
Gezuar ditelindjen Mallakastrioti!Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 10:33 am
by Arban Blandi
Gëzuar ditëlindjen!

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 10:59 am
by arianmarku
Urime 1000 herë! I lum kombi që të ka mallakastriot! http://www.youtube.com/watch?v=UW61pWTF ... re=related

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 5:16 pm
by land
Gezuar ditelindjen mik, edhe 100 .

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 5:34 pm
by Zeus10
100 vjeç vella. Urimet me te mira. Qofsh i nderuar.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 5:47 pm
by Mallakastrioti
Te falenderoj Perzemersisht Zeus dhe respekte e gjithe te mirat e kesaj bote paç perhere.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 6:28 pm
by Arbëri
Shpejte shkoi viti derman , po plakemi -haha-