Page 1 of 2

Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Fri Jan 13, 2012 11:36 pm
by Morrison
Edhe 100 vite te tjera plot suksese, dashuri e lumturi pa fund !!!

Image

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Fri Jan 13, 2012 11:51 pm
by Hymniarber
Gezuar ditelindjen Adriana. Qofsh e lumtur ne familjen e re qe po nderton.

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Fri Jan 13, 2012 11:54 pm
by Adriana
Shume te faleminderit Aleks !!

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Fri Jan 13, 2012 11:57 pm
by Adriana
Shume te faleminderit Hymniarber !!

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 12:54 am
by Arbëri
Edhe nga une ADRIANA ,

Image

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 8:27 am
by Mallakastrioti
U befsh edhe njeqind pranvera Adriana. Shendet, fat dhe lumturi perhere ne jete.

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 8:38 am
by Adriana
Shume te faleminderit Arberi & Mallakastriot !!!

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 10:53 am
by ErjonH.
Urime, edhe 100 te tjera.

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 11:22 am
by Adriana
Shume te faleminderit ErjonH.

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 6:00 pm
by erix77
Urime edhe 100 te tjera

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 6:08 pm
by Adriana
Shume te faleminderit Erix.

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 7:18 pm
by Stilian
Gezuar Adriana!!!

Image

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 7:25 pm
by Arban Blandi
Faleminderit për punën e të ndihunit t'uaj.
U përshëndes dhe u uronj festë të mira, shëndet e fuqì.

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sat Jan 14, 2012 8:09 pm
by Adriana
Shume te faleminderit Stilian & Arban Blandi !!

Re: Gezuar ditelindjen Adriana

Posted: Sun Jan 15, 2012 4:12 pm
by arianmarku
Urime Adriana, edhe 100 të tjera