Page 1 of 1

Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Tue Nov 27, 2012 5:19 pm
by Hymniarber
Image

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Tue Nov 27, 2012 5:51 pm
by Mallakastrioti
Gezuar 100-Vjetorin dhe me nje Shqiperi Etnike, pa kufije Londineze!

Image

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Wed Nov 28, 2012 10:51 am
by ALBPelasgian
Urime vellezer e motra 100 vjetori i Pavaresise Kombetare! Urime per cdo shqiptar nga Tregu i Ri gjer n'Preveze! Ky bashkim shpirteror le te behet edhe bashkim politik ne nje shtet te njesuar kombetar!

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Sat Nov 28, 2015 2:41 pm
by Zeus10
Gezuar 103 Vjetorin e Pavaresise:

Image
Image

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Sat Nov 28, 2015 5:48 pm
by Prespar
Ju uroj diten e pavaresise


Image

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Sun Nov 29, 2015 12:47 am
by Adriana
Gezuar 103-Vjetorin per te gjithe Shqiptaret kudo qe ndodhen.

Re: Gezuar 104-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Mon Nov 28, 2016 3:34 pm
by Hymniarber
Gezuar 104 Vjet Pavaresi:

Image

Le ta perdorim lirine tone, si liri te te gjithe shqiptareve, duke lene menjane materializmin dhe grykesine.

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Tue Nov 29, 2016 12:58 am
by COB
Gëzuar Dita e Flamurit! Shqiperi Etnike !