Page 1 of 1

Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Tue Nov 27, 2012 11:55 pm
by Sally
Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise, se shpejti me nje Shqiperi Etnike.

Falenderoj forumin arberiaonline qe me dha mundesine te jem prane historise se Kombit tim.

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Wed Nov 28, 2012 12:00 am
by Arbëri
Urime çdo shqiptari kudo që gjindet në rruzullin tokësor. Këtë festë kombëtare shumë popuj të botës mund vetëm ta ëndrrojnë. Për këtë ju kemi borxh të parëve tonë që Tju çojmë deri në fund amanetin e tyre: Bashkimin kombëtar nën flamurin kuq e zi!
Urime!!!'

Image

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Wed Nov 28, 2012 7:38 am
by erix77
100 vjet PAVARESI!

Shume pak njerez mund ta besonin me 12 nendor 1912 por endrra e tyre sot eshte realitet.

Urime Shqiperi ,gezoni Shqiptare kudo qe te ndodheni,sot eshte dita juaj.

Re: Gezuar 100-Vjetorin e Pavaresise

Posted: Wed Nov 28, 2012 8:35 am
by CERMENIKASI
Image
Urime për qindvjetorin e pamvarësisë
Paçi gëzim dhe hare në ketë ditë të shënueme
në Shqipni,në Kosovë,në Camëri,në viset shqiptare në Maqedoni,në viset shqiptare në Malin e Zi,në luginën e Preshevës
në Tregun e Ri në Sanxhak,në viset arbëreshe n'Itali dhe në mbarë diasporën shqiptare
Perendia e bekoftë ARBERINE.