Page 1 of 1

Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Fri Dec 14, 2012 3:45 pm
by Hymniarber
Deshiroj ti uroj Mallakastriotit per lindjen e vajzes se tij:

Paste jete te gjate dhe te shendetshme.

-itsok- -bravo-

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Fri Dec 14, 2012 7:34 pm
by ErjonH.
Jete te gjate e te lumtur Aurores se vogel, Urime Mallakastriot.

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Fri Dec 14, 2012 8:16 pm
by Prespar
Urime ....tju roj vajza

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Fri Dec 14, 2012 9:08 pm
by Arbëri
Urime derman ,engjullit te vogel i uroj jete te gjate dhe te lumtur..

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Sat Dec 15, 2012 12:03 am
by Mallakastrioti
Ju falenderoj perzemersisht te gjitheve, miqte e mi!

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Sat Dec 15, 2012 12:05 am
by Adriana
-bravo- URIME dhe me jete te gjate Mallakstriot... ( 2012 paska qene viti per te shtuar Mallkastriotet )

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Sat Dec 15, 2012 12:09 am
by CERMENIKASI
Urime për lindjen e vajzës.Qoftë me ymër dhe të rritet me babë e nanë.

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Sat Dec 15, 2012 1:54 am
by bardus
Urime Mallakastriot, te te rroje goca dhe here tjeter me djale!

Emrin Aurora,ja paske vene shume te bukur,ta gezoje dhe me jete te gjate!

Re: Urimet me te perzemerta per vogelushen.

Posted: Sat Dec 15, 2012 4:39 am
by arianmarku
Urime Mallakastriot, Aurora pastë jetë të mbarë e të gjatë.