URIME 28 NENTORI 2013

Këtu mund të përshëndesni anëtarët e tjerë të forumit, miq dhe të dashur, mund të uroni personat që ju dëshironi për ngjarje të caktuara si festa, martesa ditëlindje etj.

Moderator: bardus

Post Reply
User avatar
ALBPelasgian
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2113
Joined: Sun Jun 28, 2009 7:57 pm
Gender: Male
Location: Prishtinë (Prima Justiniana)
Contact:

URIME 28 NENTORI 2013

Post by ALBPelasgian » Thu Nov 28, 2013 10:57 am

Urime 28 Nentori per te gjithe shqiptaret qe nga Senica e Pazari i Ri, qe nga Tivari ne Veles, qe nga Dollneni ne Luros e Prevezë! Urime per te gjithe shqiptaret kjo feste e qofte e afert dita kur do te frymojme ne nje shtet te njesuar!
Ne sot po hedhim faren me emrin Bashkim,
Qe neser te korrim frutin me emrin Bashkim!

User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4185
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Post by Zeus10 » Thu Nov 28, 2013 4:12 pm

Gezuar Festen e Pavaresise, pavaresine nga sundues te huaj, qe nderprene dhe fshine historine e races sone.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3210
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)
Contact:

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Post by Adriana » Thu Nov 28, 2013 7:17 pm

Gezuar Festen e Pavaresise per te gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Mallakastrioti
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2934
Joined: Thu Jul 23, 2009 4:23 pm
Gender: Male
Location: Italy
Contact:

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Post by Mallakastrioti » Thu Nov 28, 2013 7:41 pm

Gezuar Festen e Pavarsise gjithe Shqipeve!
Image

User avatar
CERMENIKASI
Star Member
Star Member
Posts: 720
Joined: Fri Dec 31, 2010 9:51 pm
Gender: Male

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Post by CERMENIKASI » Thu Nov 28, 2013 9:30 pm

Për shumë vjet festën e Pamvarësisë të gjithë Shqiptarëve n'Shqipni,n'Kosovë,n'Maqedoni,n'Mal të Zi,n'luginën e Preshevës ,n'Camëri ,n'Sanxhak si dhe kudoqofshin.
Jam Gegë por mos ma shajë kush Toskërinë!

User avatar
Strokulli
Poster Grande Member
Poster Grande Member
Posts: 237
Joined: Fri Oct 29, 2010 12:37 am
Gender: Male
Location: Albanìa/Arbani

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Post by Strokulli » Fri Nov 29, 2013 7:53 pm

Kjoftë e lume pavarrësia e nierëzet t'onë!
Urime për kët 1O1vjetor o te arbanesh shqiptar tukdo qe jitni!

Post Reply

Return to “Përshëndetje dhe urime”