Page 1 of 1

URIME 28 NENTORI 2013

Posted: Thu Nov 28, 2013 10:57 am
by ALBPelasgian
Urime 28 Nentori per te gjithe shqiptaret qe nga Senica e Pazari i Ri, qe nga Tivari ne Veles, qe nga Dollneni ne Luros e Prevezë! Urime per te gjithe shqiptaret kjo feste e qofte e afert dita kur do te frymojme ne nje shtet te njesuar!

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Posted: Thu Nov 28, 2013 4:12 pm
by Zeus10
Gezuar Festen e Pavaresise, pavaresine nga sundues te huaj, qe nderprene dhe fshine historine e races sone.

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Posted: Thu Nov 28, 2013 7:17 pm
by Adriana
Gezuar Festen e Pavaresise per te gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Posted: Thu Nov 28, 2013 7:41 pm
by Mallakastrioti
Gezuar Festen e Pavarsise gjithe Shqipeve!

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Posted: Thu Nov 28, 2013 9:30 pm
by CERMENIKASI
Për shumë vjet festën e Pamvarësisë të gjithë Shqiptarëve n'Shqipni,n'Kosovë,n'Maqedoni,n'Mal të Zi,n'luginën e Preshevës ,n'Camëri ,n'Sanxhak si dhe kudoqofshin.

Re: URIME 28 NENTORI 2013

Posted: Fri Nov 29, 2013 7:53 pm
by Strokulli
Kjoftë e lume pavarrësia e nierëzet t'onë!
Urime për kët 1O1vjetor o te arbanesh shqiptar tukdo qe jitni!